ihanet darbeleri canımı yakıyor...

aaa arkadaşım yaptı dememiş ama şaşırdım.
3.5 ay önce aldatıldım, yine şu facebook sanal aleminde.
ocağın 19undaydı. benimki de ocakta yani :)
bastım tekmeyi. 3.5 aydır hala peşimde, ağlar zırlar kendimi öldürücem der.
affetmek o'na tekrar beni aldat demektir bana göre.
sen bırak Allah ıslah etsin.
numaranı değiştir, izini kaybettir.
ulaşamasın sana.

"arkadaşım yaptı" klasik yalan :) nasıl kullanmamış hayret..

lütfen bana destek olun...biraz uzun olacak ama...

4 yıldır devam eden bir ilişkimi bitirdim....sebep , ihanet...

bir facebook olayı daha....

kısaca ilişkimizi özet geçmek istiyorum. çok zor zamanlar atlattık , bu 4 yıl boyunca birbirimizi çok sevdik yani ben sevmişim demek sadece... çok günler ağladık birlikte güldük askerde kavuşmak için gün saydık birbirimize...bu yaz evlenecektik....

ama çok kıskançtı... aynı zamanda çok kavga ederdik bu kıskançlık yüzünden...ailesi önce beni açık olduğum için kabul etmedi sonradan oğulları istiyor diye ikna oldular, evlenince aynı eve gelin getirmek istediler sonradan ayrı evi kabullendiler, ben üniversite mezunuyum emek verdim çalışmak hakkım dedim beni çalıştırmak istemediler daha bir ton şey...ama atlattık... ağladık savaştık ama atlattık...yinede çooook aşığım ya ben bütün bu zorluklara katlanıyorum....ahhh ... kafam.... kenetlenmiş durumdaydık her konuda birbirimize ya hanii savaşıyorduk ya... ailesi de olsa kimseye ayırmaları için fırsat vermiyorduk güya...

velhasıl facebook da bizim delikanlı ;

ben askerden dönmesi için günlere çizik atarken kendisi eski sevgilisine ' Seni Hiç Unutamadım' diye mesajlar atmış...açıklaması askerde iken psikolojisi çok bozukmuş bilinçsiz yapmış.kız buna attığı mesajlarda sana güvenemem sen sevgilinin mesajlarını bile bana atıyorsun diye yazmış. yani bizim delikanlı benim mesajlarımı eski sevgilisine gönderiyor, açıklaması da ilişkimizi ona ispat etmekmiş.. neyi ispat etme gereği duyuyorsa eski sevgilisine...ama kız dönmüyor buna.. ama yinede mesajlaşıyorlar.. günlük dilden...yediğim kazıklara da bakın hele....bu birrrrrrrrr...

ikincisi facebook ta başka bir kıza nerdesin fıstığımmm sen diye bir mesaj... açıklaması yok....kız kim meçhul....

amcamın kızı dediği kız benim yanımda durmadan aradı durdu.. ben de kızmıştım buna bir daha görüşme yok diye , kıza mesaj attırmıştım , bu kız da evvel zamanda sevgili olmuşlar.. kızın buna cevabı şu olmuş 'ikinci kere bana bunu yaptın , Allah belanı versin'.. yaniii önce ayrılmışlardı ya hani benim zorumla attığım mesajla bir daha bırakmış oldu ya ikinci kez oluyor yani.. anlıycağınız gibi kızla beraberlermiş... hemde benim varlığımda....bu da üç............

neyse işte böyle kızlar.... ocak ayında bastım tekmeyi , şimdi arayıp ağlıyor sızlıyor , evimizi aldım sen eksiksin içinde diyor... ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor... ben senin için aileme karşı durdum onları sildim sen bana sahip çıkmadın diyor.. ben kızları arayıp diyecekmişim ki benimkinin peşini bırakın, benimkine de akıllı ol diyip fırsat vereccekmişim de sahip çıkacakmışım.bu ne yüzsüzlük.... bir de utanmadan ağlıyor... 4 yılı hiçe saydın diyor...

siz söyleyin ben ne yapayım bu insana.... çıldırmak üzereyim... ben aşkımı mı düşüneyim ,yediğim kazıklarımı mı , o kadar verdiğim emekleri , döktüğüm gözyaşını mı düşüneyim...ne yapayım ben.....canım çok yanıyor...

"ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor."
bu nasıl bir cümle ya:53::53::53::53::53:,sen de deseydin canım beni arkamdan vurdun sahip çıkamadım özür dilerim..hem suçlu hem güçlü..

ya böyleleri bırakın erkek olmayı, insan sıfatı bile taşımıyor.. ne iğrenç yaratıklar bunlar..
onurlarını, haysiyetlerini nerde kaybetmişler bunlar...
şerefsizler..

aynısından benim de başımda vardı. şimdi ne arıyor ne soruyor. inkar ediyor, o daha fena.
inşallah allah belalarını verir de bu yaptıkları yanlarına kalmaz.
ölmesinler de SÜRÜNSÜNLER inşallah. :47:

aynen canım sürünmeyi hak ediyorlar. sürünsün de o kadar hakkım geçti , yanına kar mı kalsın....

aaa arkadaşım yaptı dememiş ama şaşırdım.
3.5 ay önce aldatıldım, yine şu facebook sanal aleminde.
ocağın 19undaydı. benimki de ocakta yani :)
bastım tekmeyi. 3.5 aydır hala peşimde, ağlar zırlar kendimi öldürücem der.
affetmek o'na tekrar beni aldat demektir bana göre.
sen bırak Allah ıslah etsin.
numaranı değiştir, izini kaybettir.
ulaşamasın sana.

yok arkadaş demedi canım, boşluğa düşmüş askerde ondan yalvarmış bana geri dön diye eski sevgilisine ...

alışmış kudurmuştan beterdir derler. onu affetmek beni tekrar aldatabilirsin anlamına gelir onun için. en iyisini yapmışsın. hiççç canın falan da acımasın aksine içini ferah tut. kurtulmuşsun.

Son düzenleme:
Hiç birşey yapmana gerek yok, ne göz yaşına ne üzülmene...
Uzaktan demesi tabii ki kolay, ama yaptıkları da yenilir yutulur şeyler değil...

Şu anda yapman gereken tek şey Allah'a sana bu yüzünü evlenmeden önce gösterdiği için şükretmek ve dua etmek...
Ondan sonra da bu defterin üzerine koskaca bir mühür vurup bir daha da asla açılmamak üzere kapatmak...
Senin verilmiş sadakan varmış ki bunları vaktinde öğrenmişsin, ya hiç öğrenemeseydin?
Ya sen aşkın için seninle mücadele ettiğini düşünen adamla evlendikten sonra bunlar bir bir karşına çıksaydı ne olacaktı?
O yüzden boşver, Allah'ından bulsun o da...

Arkadaşlarına sarıl, ailene sarıl ve en sevdiğin insanlarla doldur vaktini.
Çalışıyorsan işine ver kendini, dolu dolu geçir zamanını, zaten yaz ayları da geldi...
Güzel bir tatile çık bu yaz ve inan çok kısa zaman sonra bu yaşadıkların hayal gibi gelecek ve unutacaksın hepsini.
Allah seni hayırlı insanlarla ve kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Umarım bütün acıların ve sıkıntıların bu anlamda bir çırpıda geçer ve hakkında hayırlısı olur...

amin canım amin.. ben onun yüzünden hayatımı erteledim , önüme bir milyon iş fırsatı çıktı , sırf onun memleketinde yaşayalım diye hiçbirini kabul etmedim... onun için nelerden vazgeçtiğimi onun için neleri göze aldığımı anlatsam bitmez...
hak etmediklerim canımı yakan... ama geçecek o da Allahından bulacak...

ben sensiz yapamıyorum ne olur affet ,

yaptıklarımdan pişmanım , seni bir daaha üzmeyeceğim..

ben seni sevdim sevmesem 4 sene seninle olmazdım onlara giderdim...!!!

gel de katil olma , söylediğine bak ya, onlara gidermiş , yani o kızlarla da resmen gönül eğlendirdim diyor..aldattığını da ağzıyla onaylıyor.
Allahım sabır.........

Allahıma şükür gerçek yüzünü evlenmeme ramak kala gördüm....

Son düzenleme:
amin canım amin.. ben onun yüzünden hayatımı erteledim , önüme bir milyon iş fırsatı çıktı , sırf onun memleketinde yaşayalım diye hiçbirini kabul etmedim... onun için nelerden vazgeçtiğimi onun için neleri göze aldığımı anlatsam bitmez...
hak etmediklerim canımı yakan... ama geçecek o da Allahından bulacak...

Muhakkak ki oyle, zaten ben inaniyorum ki kimsenin yaptigi yanina kalmiyor...
Sen Allah`a sigin bu gunlerini atlatirken, gerisini de cok kafana takma...
Insallah kendin icin en hayirli olan sekilde tekrardan hayatina yon vereceksindir.
Firsatlar oyle ya da boyle kacabiliyor insanin elinden, kaybettiklerinden ziyade kazandiklarina bakarsan durumu atlatman, acisini icine gommen daha kolay olacaktir... Bu noktadan sonra bile hayatinda oyle insanlar olacak ki senin hak etmediklerini sana belki yasatacak, ama her yasanan bir tecrube, insan boyle ogreniyor malesef, hepimiz boyle ogreniyoruz ve ayni yanlislara dusmemeye calisiyoruz... O yuzden bunlari hak etmedim diyerekte uzme kendini, gecmisine baktiginda sadece bu degil, bundan cok farkli sekilde hak etmediklerini de yasadigini hatirla, oluyor bunlar... Sen sadece gelecegine ve kendi hayatina odaklan...
Allah yardimcin olsun.. Insallah hayatinin her evresinde hayirli insanlarla karsilasirsin ve bunlari asla hatirlamamak uzere unutacagin gunlerin olur...

Bu tarz facebook yazışmaları ve ihanetler yüzünden ben eşimden ayrıldım.. sen şükret ne mal olduğunu evlenmeden anlamışsın. gereksiz sözler dört yıl verdim falan?o an mutluydunuz bitti gitti.. bir adamın kanında varsa bu aldatma bağlasan durmaz yapar. benim eşim hala arıyor ağlıyor sızlıyor bu saçmalıklar her erkekte var. değil kafanı onunla meşgul etmek adını anma derim... yine de şanslısın ki erken çıkmış foyası....

Unutmadan eski eşimin o dönem ailesinde bir trafik kazası olayı yaşanmıştı ve ihanetlerini,yazışmalarını psikolojisinin bozukluğuna verip bir de beni suçlamıştı... Demek ki her erkek bir psikolojik bahane bulup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor... Allahım bu tür adi adamlardan korusun tüm kadınları ...

Unutmadan eski eşimin o dönem ailesinde bir trafik kazası olayı yaşanmıştı ve ihanetlerini,yazışmalarını psikolojisinin bozukluğuna verip bir de beni suçlamıştı... Demek ki her erkek bir psikolojik bahane bulup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor... Allahım bu tür adi adamlardan korusun tüm kadınları ...

biz de yiyoruz malesef bunları :)) allahtan burası var da gördük hepsini. hepsi "psiklojisini" bahane edip ne naneler yiyorlar. ben de burda okuduklarımdan sonra "psikolojisini" bahane eden adamın herkes gibi olduğunu gördüm. sıradanlaştı benim için verdiğim emeklerin ne kadar boş olduğunu gördüm.

allah kurtarmış hepimizi bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın hiç kimseye.

bu kadar çok sevmene rağmen ayrılmayı başarabildiysen bravo sana.güçlü kızmışsın.sakın 2.şansı verme.gün gelecek seni yine çok üzecek...ağla sızla aşkından geber ama sakın dönme...bunu yapan adam birkez daha sana aynı acıları yaşatacak.dedim ya güçlü kızsın diye...kendine yeni bir yol çiz içinde o olmayan bir yol.ve artık nasıl mutlu olabilirim kim bana huzur mutluluk verir onları düşün.bu adamdan hiç bir bok olmaz...affedersen canını yine yakar...ama yok ben deli gibi seviyorum benimle olsun canımı yaksın diyorsan söyleyecek birşeyim yok.can senin ister yaktırırsın ister yaktırmazsın....

Bu filmi gördüm ben, on yıl sürdü. Zeytinyağı misali bunlar, o kadar haltı yedi bir de dönüp 'beni yalnız bıraktın'dedi. İlgim azalmış ona, o bu suçlamayı yaparken annemin hastalığının en ağır zamanları, bir hastane bir iş yalnız koşturuyorum, bir kez olsun yanımda olmadı. O da ben meşgulken boşluğunu dolduruvermiş. Ben kadın olarak sahip çıkamamışım ona:) bunların hepsi aynı, kendilerini bize lütuf sanıyorlar, sakın ha asla ikinci bir şans verme ve neyi neden yaptı diye düşünme. Adını bile aklına getirme. Tecrube ile sabittir, düşündükçe şans vermek ister yüreğin, aklın karışır. Hiç bir şekilde diyalog kurma ve sana ulaşmasına izin verme. Geçmiş olsun arkadaşım.

Koyver gitsin :20:
Güvenemezsin birdaha güven sarsılmış bitmiş..
Seni çok kez aldattığına inanıyorum, daha yakalayamadıkların vardır eminim.
Sakın geri dönüş yapma gururunu ezmiş olursun

Muhakkak ki oyle, zaten ben inaniyorum ki kimsenin yaptigi yanina kalmiyor...
Sen Allah`a sigin bu gunlerini atlatirken, gerisini de cok kafana takma...
Insallah kendin icin en hayirli olan sekilde tekrardan hayatina yon vereceksindir.
Firsatlar oyle ya da boyle kacabiliyor insanin elinden, kaybettiklerinden ziyade kazandiklarina bakarsan durumu atlatman, acisini icine gommen daha kolay olacaktir... Bu noktadan sonra bile hayatinda oyle insanlar olacak ki senin hak etmediklerini sana belki yasatacak, ama her yasanan bir tecrube, insan boyle ogreniyor malesef, hepimiz boyle ogreniyoruz ve ayni yanlislara dusmemeye calisiyoruz... O yuzden bunlari hak etmedim diyerekte uzme kendini, gecmisine baktiginda sadece bu degil, bundan cok farkli sekilde hak etmediklerini de yasadigini hatirla, oluyor bunlar... Sen sadece gelecegine ve kendi hayatina odaklan...
Allah yardimcin olsun.. Insallah hayatinin her evresinde hayirli insanlarla karsilasirsin ve bunlari asla hatirlamamak uzere unutacagin gunlerin olur...

amin inşallah... hepimiz için de öyle olsun.bana yaşattıklarını aklımdan çıkarmıyorum ama bunlar bana daha erken toparlanmam için ön ayak oluyor.

aynen , psikolojim bozuktu özür dilerim aldattım..aynen benimkide beni suçladı sen bana sahip çıkmadın diye..sahip çıkıp diğer kızlara kaptırmayacakmışım.
ALLAH sana da sabır versin ve yardımcın olsun...

bu kadar çok sevmene rağmen ayrılmayı başarabildiysen bravo sana.güçlü kızmışsın.sakın 2.şansı verme.gün gelecek seni yine çok üzecek...ağla sızla aşkından geber ama sakın dönme...bunu yapan adam birkez daha sana aynı acıları yaşatacak.dedim ya güçlü kızsın diye...kendine yeni bir yol çiz içinde o olmayan bir yol.ve artık nasıl mutlu olabilirim kim bana huzur mutluluk verir onları düşün.bu adamdan hiç bir bok olmaz...affedersen canını yine yakar...ama yok ben deli gibi seviyorum benimle olsun canımı yaksın diyorsan söyleyecek birşeyim yok.can senin ister yaktırırsın ister yaktırmazsın....

sağol , güçlüymüşüm gerçekten...şükürler olsun.. aslındaaaa güçlü olmak zorundayım, çünkü o başkasını hatta başkalarını tercih etti... kendi etti daha çooook bulacak...

Bu filmi gördüm ben, on yıl sürdü. Zeytinyağı misali bunlar, o kadar haltı yedi bir de dönüp 'beni yalnız bıraktın'dedi. İlgim azalmış ona, o bu suçlamayı yaparken annemin hastalığının en ağır zamanları, bir hastane bir iş yalnız koşturuyorum, bir kez olsun yanımda olmadı. O da ben meşgulken boşluğunu dolduruvermiş. Ben kadın olarak sahip çıkamamışım ona:) bunların hepsi aynı, kendilerini bize lütuf sanıyorlar, sakın ha asla ikinci bir şans verme ve neyi neden yaptı diye düşünme. Adını bile aklına getirme. Tecrube ile sabittir, düşündükçe şans vermek ister yüreğin, aklın karışır. Hiç bir şekilde diyalog kurma ve sana ulaşmasına izin verme. Geçmiş olsun arkadaşım.

en çok sen destek beklerken o sana bunu yapmış, işte böyleler.... herşeyi yaparlar sen ilgi göstermedin sen sahip çıkmadın olur.... pişkinlik bunlarınki....pişkinlik....

benimkide bana diyorki diğer kızlar gibi sende yapsaydın, arasaydın o kızları deseydin benim sevgilimin peşinin bırakın... kendi kızlara yapıştığı halde.. yüzsüz işte... komik artık sadece güldürüyor kendine...

Son düzenleme:
Böylesine denecek tek cümle yok...
Cok sinirleniyorum cok...
Böylesi karaktersiz insanlara!
Aldatmayı meslek edinmiş resmen!!!

böylesine pişkin denir hem her haltı yemiş hem de seni suçlamış utanmadan. en doğru kararı vermişsin canım. böyle insanlar asla düzelmezler. o yüzden 4 seneni ve yaptıklarını hiç düşünme kurtulduğuna şükret ilerde unutucaksın ve iyi ki bu kararı vermişim diceksin. umarım bundan sonraki hayatında emeklerinin karşılığını verebilecek seni el üstünde tutacak delikanlı biriyle mutlu olursun.

Back
X