lütfen bana destek olun...biraz uzun olacak ama...
4 yıldır devam eden bir ilişkimi bitirdim....sebep , ihanet...
bir facebook olayı daha....
kısaca ilişkimizi özet geçmek istiyorum. çok zor zamanlar atlattık , bu 4 yıl boyunca birbirimizi çok sevdik yani ben sevmişim demek sadece... çok günler ağladık birlikte güldük askerde kavuşmak için gün saydık birbirimize...bu yaz evlenecektik....
ama çok kıskançtı... aynı zamanda çok kavga ederdik bu kıskançlık yüzünden...ailesi önce beni açık olduğum için kabul etmedi sonradan oğulları istiyor diye ikna oldular, evlenince aynı eve gelin getirmek istediler sonradan ayrı evi kabullendiler, ben üniversite mezunuyum emek verdim çalışmak hakkım dedim beni çalıştırmak istemediler daha bir ton şey...ama atlattık... ağladık savaştık ama atlattık...yinede çooook aşığım ya ben bütün bu zorluklara katlanıyorum....ahhh ... kafam.... kenetlenmiş durumdaydık her konuda birbirimize ya hanii savaşıyorduk ya... ailesi de olsa kimseye ayırmaları için fırsat vermiyorduk güya...
velhasıl facebook da bizim delikanlı ;
ben askerden dönmesi için günlere çizik atarken kendisi eski sevgilisine ' Seni Hiç Unutamadım' diye mesajlar atmış...açıklaması askerde iken psikolojisi çok bozukmuş bilinçsiz yapmış.kız buna attığı mesajlarda sana güvenemem sen sevgilinin mesajlarını bile bana atıyorsun diye yazmış. yani bizim delikanlı benim mesajlarımı eski sevgilisine gönderiyor, açıklaması da ilişkimizi ona ispat etmekmiş.. neyi ispat etme gereği duyuyorsa eski sevgilisine...ama kız dönmüyor buna.. ama yinede mesajlaşıyorlar.. günlük dilden...yediğim kazıklara da bakın hele....bu birrrrrrrrr...
ikincisi facebook ta başka bir kıza nerdesin fıstığımmm sen diye bir mesaj... açıklaması yok....kız kim meçhul....
amcamın kızı dediği kız benim yanımda durmadan aradı durdu.. ben de kızmıştım buna bir daha görüşme yok diye , kıza mesaj attırmıştım , bu kız da evvel zamanda sevgili olmuşlar.. kızın buna cevabı şu olmuş 'ikinci kere bana bunu yaptın , Allah belanı versin'.. yaniii önce ayrılmışlardı ya hani benim zorumla attığım mesajla bir daha bırakmış oldu ya ikinci kez oluyor yani.. anlıycağınız gibi kızla beraberlermiş... hemde benim varlığımda....bu da üç............
neyse işte böyle kızlar.... ocak ayında bastım tekmeyi , şimdi arayıp ağlıyor sızlıyor , evimizi aldım sen eksiksin içinde diyor... ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor... ben senin için aileme karşı durdum onları sildim sen bana sahip çıkmadın diyor.. ben kızları arayıp diyecekmişim ki benimkinin peşini bırakın, benimkine de akıllı ol diyip fırsat vereccekmişim de sahip çıkacakmışım.bu ne yüzsüzlük.... bir de utanmadan ağlıyor... 4 yılı hiçe saydın diyor...
siz söyleyin ben ne yapayım bu insana.... çıldırmak üzereyim... ben aşkımı mı düşüneyim ,yediğim kazıklarımı mı , o kadar verdiğim emekleri , döktüğüm gözyaşını mı düşüneyim...ne yapayım ben.....canım çok yanıyor...