- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
babamdan devrederken sikinti vs cikar diyorlar 3kardesizyaa babam aniden olse vs aman nebilim yaaO zaman tapuyu babanız üstüne alsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamdan devrederken sikinti vs cikar diyorlar 3kardesizyaa babam aniden olse vs aman nebilim yaaO zaman tapuyu babanız üstüne alsın.
ben odemiyorumm babam oduyor
O zaman tapuyu babanız üstüne alsın.
evliyim suan mecbur sonraya kaldiEvlenmeden önce almaya çalışın o zaman zaten babanız ödediği için sizin hesaplardan ödendiğine dair bir kanıt olmazsa hiç bir şey iddia edemez
Kardeşlerinizle aranızdaki güven bağına bağlı o halde.babamdan devrederken sikinti vs cikar diyorlar 3kardesizyaa babam aniden olse vs aman nebilim yaa
kardeslerime güveniyorum da ennisteye aslaaaKardeşlerinizle aranızdaki güven bağına bağlı o halde.
Evet evliliği bitirme niyetim var uzun süredir ama biliyorum ki sağlam ayrılık sebebim olmazsa hakkım olanı da alamam, vermez.., 3 çocukla yeni bir hayaa başlayacağım.15 gün aynı evin içinde küs kalabildigim adamın kiminle ne yaptığıyla ilgilenmezdim sanırım
Eğer evlilik bitirme niyetindeyseniz, eşiniz haklı, zaten evli gibi değilsiniz.
Bu zamana kadar sorunlariniza çözüm için neler yaptınız?
kabul mu edecek???? Tabi ki her türk erkeği gibi sonuna kadar inkar edecek...Messenger facebook ile bağlantılı mesajlaşma platformudur. Şifreyi alıp eski mesajları okusanız sorun yok ama mesajları okurken yeni mesaj gelirse karşı tarafa görüldü ibaresi yansır. Eşinizle karşıdaki hanim irtibat halindeyse durumun farkına varılabilir. Telefoncular bazı uygulamalar sayesinde başkasının whatsap messenger gibi uygulama yazışmalarına erişebiliyorlar. O yöntem biraz daha risksizdir. Fakat yine de gizli is yapmak yerine eşinizle yuz yüze konusmanizi tavsiye ederim.
Öncelikle aldatma durumu var. Böyle bir durumda malların paylaşımında aldatan insan o maldan daha az alır. Bir de manevi tazminat alırsınız. Çocuklara nafaka alırsınız. Maddi tazminat yoksulluğa düşme durumunuz kanıtlanırsa yine alirsinizEvet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.
Yanlış anlamayın ama buna kızdım. Evet, 3 çocukla yeni bir hayat kurmak zor. Fakat siz zaten evliliği kafanızda bitirmişsiniz. Anladıpım kadarıyla hak talep edebilmek için eşinizin hatasını kolluyorsunuz. Bu da aldatma gibi evlilik içerisinde kusurlu bir davranıştır. Eşinizin yaptığı berbat bir şey ama sizin yaptığınız da kasten aldatmaya, hata ve yanlışa itmek gibi görünüyor buradan.Evet evliliği bitirme niyetim var uzun süredir ama biliyorum ki sağlam ayrılık sebebim olmazsa hakkım olanı da alamam, vermez.., 3 çocukla yeni bir hayaa başlayacağım.
kabul mu edecek???? Tabi ki her türk erkeği gibi sonuna kadar inkar edecek...
Hatasını kollasam eminim bulurdum, galiba okumadınız, tesadüfen gördüm bayanlarla mesajlaştığını, ilgisizliği, aşağılaması, psikolojik şiddeti artık katlanılamaz boyutta. Artık kendime olan saygımı bile yitirme noktasına getirdi beni, kişiliğimi bozmaya başladı bu evlilik. Çocuklarım için idare edebilir miyim düşüncesi ile ayrılık düşüncesi arasındayım, böyle bir şey varsa ibre ayrılıktan yana olacak. Örneğin bir arsa aldık 300 bine, değerlendi oldu 2,5 milyon... Şimdi bu adam ayrılık durumunda zırnık vermez bana biliyorum, tek yolum iffetsizliğini kanıtlamak. Eminim bu adam önceden de yapıyordu ama ben tlf, bilgisayarını kurcalamadığım için fark etmedim, ben güvendim, her eş gibi..Yanlış anlamayın ama buna kızdım. Evet, 3 çocukla yeni bir hayat kurmak zor. Fakat siz zaten evliliği kafanızda bitirmişsiniz. Anladıpım kadarıyla hak talep edebilmek için eşinizin hatasını kolluyorsunuz. Bu da aldatma gibi evlilik içerisinde kusurlu bir davranıştır. Eşinizin yaptığı berbat bir şey ama sizin yaptığınız da kasten aldatmaya, hata ve yanlışa itmek gibi görünüyor buradan.
Evet evliliği bitirme niyetim var uzun süredir ama biliyorum ki sağlam ayrılık sebebim olmazsa hakkım olanı da alamam, vermez.., 3 çocukla yeni bir hayaa başlayacağım.
kabul mu edecek???? Tabi ki her türk erkeği gibi sonuna kadar inkar edecek...
Peki daha sonraki girişlerimde de bildirim gider mi? Yoksa o bildirim tek seferlik mi? Bu çok önemli, çünkü yarıyıl tatilinde ilk kez uzun bi ayrılık yaşayacağız annemlere gideceğim, aldatırsa o zaman aldatır.
Yanlış anlamayın ama buna kızdım. Evet, 3 çocukla yeni bir hayat kurmak zor. Fakat siz zaten evliliği kafanızda bitirmişsiniz. Anladıpım kadarıyla hak talep edebilmek için eşinizin hatasını kolluyorsunuz. Bu da aldatma gibi evlilik içerisinde kusurlu bir davranıştır. Eşinizin yaptığı berbat bir şey ama sizin yaptığınız da kasten aldatmaya, hata ve yanlışa itmek gibi görünüyor buradan.
evlenmeden once odeme yaptıgınızı ıspatlamanız gerek banka dekont havale ıslemlerı gecerlı olurben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu
onlar var sukur suan evliyim bosanma gibi duurmumda yok ama.ilerde hersey insanalar icin.bekarken cnmcikti onu alacam diye yemedimicmedim biriktirdimevlenmeden once odeme yaptıgınızı ıspatlamanız gerek banka dekont havale ıslemlerı gecerlı olur