İhanet...face den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

Hatasını kollasam eminim bulurdum, galiba okumadınız, tesadüfen gördüm bayanlarla mesajlaştığını, ilgisizliği, aşağılaması, psikolojik şiddeti artık katlanılamaz boyutta. Artık kendime olan saygımı bile yitirme noktasına getirdi beni, kişiliğimi bozmaya başladı bu evlilik. Çocuklarım için idare edebilir miyim düşüncesi ile ayrılık düşüncesi arasındayım, böyle bir şey varsa ibre ayrılıktan yana olacak. Örneğin bir arsa aldık 300 bine, değerlendi oldu 2,5 milyon... Şimdi bu adam ayrılık durumunda zırnık vermez bana biliyorum, tek yolum iffetsizliğini kanıtlamak. Eminim bu adam önceden de yapıyordu ama ben tlf, bilgisayarını kurcalamadığım için fark etmedim, ben güvendim, her eş gibi..

Samimiyetsizsin...

Evet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.
Dama bak terbiyesiz onu da hesaplamış kusura bakmayın ama

Sen de az değilsin ama tatlı su kurnazı. Böyle hesaplar kitaplar bana doğru gelmiyor açıkçası sanki uzun zamandır aldatsın da tazminat alayım der gibi bir tarzın var. Ortam hazırlamaya çalışıyor gibisin. Para bir tek onu mu bozmuş tartışılır. Hakkınızda hayırlısı...
[/QUOTE
Sen de az değilsin ama tatlı su kurnazı. Böyle hesaplar kitaplar bana doğru gelmiyor açıkçası sanki uzun zamandır aldatsın da tazminat alayım der gibi bir tarzın var. Ortam hazırlamaya çalışıyor gibisin. Para bir tek onu mu bozmuş tartışılır. Hakkınızda hayırlısı...
ya hu ne tazminatı, totoşunuzdan bir şeyler uydurmayın, 15 yıldır çalışıyorum ne arabam, ne evim, ne bir kıymetli takım var, adam farklı heyecanlara kapılacak, aldatacak, ceketimi alıp çıkacağım evden üç çocukla. Öyle yapınca mı samimi olacağım. Ben tazminat falan istemiyorum, hakkım neyse onu istiyorum.

konu sahıbı
gordugunuz mesajlar yeterlı onların ekran goruntusunu alıp veya kendı telınızden resmını cekın oda yeterlı
hesabına gırmeye kalkarsanız o ısler baska ıs olur ve bıldırım de gıder su oturumdan hesabınız acılmıstır dıye

Canım önce sunu soylim facebook mesengere bağlıdır eşinin şifresini Alsan mesajları okuyabilirsin istek konusuna gelince eşinden isterse gönderebilir karşı tarafda isterse gönderebilir facebook kendi kendine de arkadaşlık isteği kabul edip ret etmez gece bence telefonunu da alma şifreyi al mesajları bul çıkar bir flaş bellek de tut yanina alırsın basanirsan eğer aldatigina dair ifadede bulunsan senin karina canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım öncelikle sen girsen eşin anlamaz girebilirsin facesine . 2. ci olarakta kendi kendine istek atmaz facebook . birde saten yeterince delil var bunları toplasan gitsen saten senin için yeterli olucaktır . sen gene de çaktırma bakalım hiç bir şey yokmuş gibi ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun. o karılar yemesin hakkını al tabiki.

Saten: kumaş çeşidi
Zaten: çaresizce kullanmaya çalıştığınız bağlaç

Sayfalarca işveren olarak mesajlaşmak ve evli misin sorusuna, sorunlar var demesi, karşı tarafa açık kapı bırakıyor demek. Hiç aldatma niyeti olmasa, evet evliyim der geçer. İster sorun olsun ister olmasın çalışan kadına ne bundan. Delillerini iyi topla ve tazminat da al tabi.

Hatasını kollasam eminim bulurdum, galiba okumadınız, tesadüfen gördüm bayanlarla mesajlaştığını, ilgisizliği, aşağılaması, psikolojik şiddeti artık katlanılamaz boyutta. Artık kendime olan saygımı bile yitirme noktasına getirdi beni, kişiliğimi bozmaya başladı bu evlilik. Çocuklarım için idare edebilir miyim düşüncesi ile ayrılık düşüncesi arasındayım, böyle bir şey varsa ibre ayrılıktan yana olacak. Örneğin bir arsa aldık 300 bine, değerlendi oldu 2,5 milyon... Şimdi bu adam ayrılık durumunda zırnık vermez bana biliyorum, tek yolum iffetsizliğini kanıtlamak. Eminim bu adam önceden de yapıyordu ama ben tlf, bilgisayarını kurcalamadığım için fark etmedim, ben güvendim, her eş gibi..
Yukarıda saydığınız; ilgisizlik, aşığalanma, psikolojik şiddet vs zaten size tüm haklarınızın verilmesi için yeterli bir sebep. Lakin ince eleyip, sık dokumak gerekli. Hukuk sistemimiz maalesef biraz karmaşık. Adam aldattığı zaman kusurlu evet ama eşinize kendini savunma hakkı verildiğinde büyük olasılıkla o da sizi suçlayacak ve olay az kusurlu, çok kusurlu olayına dönecek. Hakimin vicdanına bağlı olarak karar alınacak büyük olasılıkla. Hakim, "Bu adam karısını aldatmış, tamam," demeyecek. Çekişmeli olacak gibi gözüküyor ve siz nasıl elinizde bir koz olsun istiyorsanız, eşiniz de aynı şekilde size karşı koz olarak kullanacak birçok şeyi. Mesela 15 gündür benimle konuşmuyordu, ilgisizdi bir anlık gafletle gözüm dışarı kaydı diye kendini savunabilir. Tecavüzcülere bile bu ülkede tahrikten(!) ceza indirimi uygulanıyor. 🤬 Öyle bir ülkedeyiz biz. Hakim sadece sizin açınızdan bakmaz, tarafsız olmak zorundadır ve sizi de kusurlu bulabilir. Evet belki sizi bu hale o adam getirdi ama kimse bunları irdelemiyor.

Yukarıda saydığınız; ilgisizlik, aşığalanma, psikolojik şiddet vs zaten size tüm haklarınızın verilmesi için yeterli bir sebep. Lakin ince eleyip, sık dokumak gerekli. Hukuk sistemimiz maalesef biraz karmaşık. Adam aldattığı zaman kusurlu evet ama eşinize kendini savunma hakkı verildiğinde büyük olasılıkla o da sizi suçlayacak ve olay az kusurlu, çok kusurlu olayına dönecek. Hakimin vicdanına bağlı olarak karar alınacak büyük olasılıkla. Hakim, "Bu adam karısını aldatmış, tamam," demeyecek. Çekişmeli olacak gibi gözüküyor ve siz nasıl elinizde bir koz olsun istiyorsanız, eşiniz de aynı şekilde size karşı koz olarak kullanacak birçok şeyi. Mesela 15 gündür benimle konuşmuyordu, ilgisizdi bir anlık gafletle gözüm dışarı kaydı diye kendini savunabilir. Tecavüzcülere bile bu ülkede tahrikten(!) ceza indirimi uygulanıyor. 🤬 Öyle bir ülkedeyiz biz. Hakim sadece sizin açınızdan bakmaz, tarafsız olmak zorundadır ve sizi de kusurlu bulabilir. Evet belki sizi bu hale o adam getirdi ama kimse bunları irdelemiyor.
Tamam erkekleri anlıyorum ama burda bile adamdan para koparmak için adamı beni teşvik eddiğimi iddia eden zihniyetler var hayreeet!!!!Bilmiyor ki özelimi ahkam kesiyor. Arkadaşım bu adam yıllarca bana varlık içinde yokluk yaşattı, evim yuvam deyip sabrettim. Bir çöp vermez bana ayrılırken ve bunun için her şeyi yapar. Bi ara şöyle bir şey demişti başkasının boşanma davası ile ilgili:" bu tarz şeyler hakimin inisiyatifinde, ünlülere bakma sen, kadınlar tek kuruş alamıyor ayrılık durumunda.

Tamam erkekleri anlıyorum ama burda bile adamdan para koparmak için adamı beni teşvik eddiğimi iddia eden zihniyetler var hayreeet!!!!Bilmiyor ki özelimi ahkam kesiyor. Arkadaşım bu adam yıllarca bana varlık içinde yokluk yaşattı, evim yuvam deyip sabrettim. Bir çöp vermez bana ayrılırken ve bunun için her şeyi yapar. Bi ara şöyle bir şey demişti başkasının boşanma davası ile ilgili:" bu tarz şeyler hakimin inisiyatifinde, ünlülere bakma sen, kadınlar tek kuruş alamıyor ayrılık durumunda.
Sizi aldatmaya teşebbüs etmiş zaten. Aldatmasına gerek yok. Size yaşattıkları da hakkınızı alabilmeniz için yeterli sebepler. Bundan sonrası aldatmasını bekleyeyim derseniz buna girer. Yengeme çaktırma diyorum çünkü elinde net bir delil yok, kadın sadece bir şey var ama bulamıyorum, diyor. Olsa durma derim. Arsa 2.5 milyonsa kusurluluk durumuna göre ya eşinize 1 milyon bırakılır ya da eşit miktarda bölüşülür. Ev içinde ne yaşamdığını kimse bilemez.

Sizi aldatmaya teşebbüs etmiş zaten. Aldatmasına gerek yok. Size yaşattıkları da hakkınızı alabilmeniz için yeterli sebepler. Bundan sonrası aldatmasını bekleyeyim derseniz buna girer. Yengeme çaktırma diyorum çünkü elinde net bir delil yok, kadın sadece bir şey var ama bulamıyorum, diyor. Olsa durma derim. Arsa 2.5 milyonsa kusurluluk durumuna göre ya eşinize 1 milyon bırakılır ya da eşit miktarda bölüşülür. Ev içinde ne yaşamdığını kimse bilemez.
Adam diyecek ki mesajıyla ilgili; "arkadaşımdı, gece yarısı hal hatır soramaz mıyım? " Ben kıskanç sebepsiz sorun çıkaran durumuna düşeceğim.hislerime göre Bu adam beni geçmişte aldattı, şu anda da birden fazla kadınla aldatıyor, sadece ortaya çıkmadı, hiç şüpheyle bakmadığım için eşime. maksadım ortaya çıkarmak. Kimse de kusura bakmasın yıllarca çalıştım, "ben yiyemedim al sen ye" diyemeyeceğim kimseye:süslü:

Adam diyecek ki mesajıyla ilgili; "arkadaşımdı, gece yarısı hal hatır soramaz mıyım? " Ben kıskanç sebepsiz sorun çıkaran durumuna düşeceğim.hislerime göre Bu adam beni geçmişte aldattı, şu anda da birden fazla kadınla aldatıyor, sadece ortaya çıkmadı, hiç şüpheyle bakmadığım için eşime. maksadım ortaya çıkarmak. Kimse de kusura bakmasın yıllarca çalıştım, "ben yiyemedim al sen ye" diyemeyeceğim kimseye:süslü:
Hukuk sistemimiz karmaşık. Adamın aldattığını öğrenip, aynı yatakta yatmaya devam etmek bile aldatmayı affetmek olarak yorumlanabiliyor. Mesela sizi bir kadınla aldatmış ve siz affetmişseniz ikinci kez aynı kadınla aldattığında aldatmadan ötürü kusur bulamıyorsunuz adama. Böyle tuhaf tuhaf şeyler. Siz en iyisi bir avukata danışın.

Baska bir platformdan giris yaptiginda bildirim gidiyor. Emailine giris yapabiliyorsan emailini değiştirebilirsin ya da facebooktan bildiririm gelen emaili silebilirsin.

Ben olsam hic killandirmayip suan ki gibi devam ederdim cunku takip ettiğinizden haberi yok. Oteki turlu uyuyan devi uyandirma olasiliginiz yuksek.

Anlaşılmıyor, messenger uygulamasını indir. Eşinin face şifresini ve emal artık neyle giriyorsa onu yaz gir açık kalsın messenger. Eşimin messengerı bende açık ne mesaj geliyorsa aynı anda bana da geliyo okuyorum bilmiyor bazen orayla ilgili Bi şey anlatıcak diyelim anlatıyor geldi mi sana okudun mu bilmiyorum şöyle şöyle Bi şey oldu vs diye anlatıyor. Aynı anda okuduğumu bilse zaten biliyorum diye anlatmaz gönül rahatlığıyla indir ama ilk açarken eşinin tel senin elinde olsun. İzin in şifre vs gider belki. Nolur nolmaz. Açtıktan sonra rahat ol.

ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu
Mulku bosanmadan belli bir sure once baskasinin ustune gecir (anne,baba vs)

Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
1.Messenger facenin yazisma bolumu 2.facesine girdiginde esin faceyi telinden kapatmak isterse tum cihazlardan cikis yap sekmesi gelir ve anlasilir muhtemelen
3.face kendi kendi istek atmaz sahis kendi istegi ile arkadaslik istegi gonderir
Ekleme. hakim detayli arama isterse telefonuna ne kadar silerse silsin gecmisi geri getirirler avukatla gorus derim

Anlaşılmıyor anlaşılmıyor 😊 ben yapmıştım erkek arkadaşımın şifresini bulmuştum hem messenger hem face bende açıktı ona gelen mesajlar direk bana da düşüyordu. Sonra aldatmalarına dayanamadım ayrıldım. O okumadan girip okursanız okunduğu anlaşılıyor. Sizin ekrana bildirim zaten düşecek takip edin konuşmalara cvb verdiği ana sizde açın okuyun ama ondan önce açmayın
Bulmayı nasıl yapıyorsunuz

Back
X