• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet girişimi sonrası ...

neden kalbin hala kırık biliyo musun?
çünkü artık ona güvenmiyosun.
Bidaha da güvenemiceksin.
Haa bence güvenmemekle de iyi edersin.

profılınıze bakTIMda sız gercekten psıkologmusunuz_? ACTIGINIZ KONULARA BAKTIM VERDIĞINIZ CEVABI ŞİMDİ SAHA IYI ANLIYORUM. ALLAH YARDIM ETSIN SIZEDE :((

Son düzenleme:
evet zorlanıyorum bazen bunalıyorum, bazen ıyıkı bıtırmemısım dıyorum bılmıyorum çok değişik durum ınan ki.. çünkü kesın bırsey yok elımde sadece erkek arkadasına attıgı bır mesaj var. Yanı bır kadın yok bır ılıskı yok...telf faturası eskı dokumlerıne kadar cıkarttırdım hıc bır falso yok.. Sadece kötü bir ruh hali ve eğilime kalkışmış devamı yok. Ama buda çok kötü tabı. Bılmıyorum
uzulme cnm ozaman aldatmamis giisimde bulunmus seni seviyosa bide kalkisamaz zaten

Eşinin özellikleri gerçekten çok güzel. Ancak genelde bu şekildeki adamların aldatmaya daha meyilli olduğunu söylüyor uzmanlar. Yani kısaca, adam sana odun gibi davranıyorsa, çevresine de odun oluyor. O yüzden yanından kızlar geçmiyor. Ama kibar, tutkulu bir adam başka bir kadına da öle davranabiliyor. Bu uzmanların söylediği bir genelleme sadece, herkesi kapsamaz elbet.
Sana gelince, maalesef biz güzel ülkemin güzel kadınları, alıştık artık aldatılmaya. erkek aldatıyor, kadın affediyor. Kadın aldatıyor, o... damgası yiyor. Hiç aldatan kadını affeden bir erkek göremedik nedense.:ssz:
Ama biz kadınlar affederiz kardeşim, yuvamız yıkılmasın diye affediriz, çocuklarımız için affederiz... Yani erkekler bir şekilde yırtarlar bu durumdan.
Kalp kırıklığı ise ömür boyu unutulmaz. Aradan 80 sene geçse, için cız eder. Ama alışırsın zamanla, unutur gidersin. Taki sana o durumu hatırlatacak birşeyle karşılaşıncaya kadar...

Maalesef unutamazsın ömrün boyunca.Sadece üstünü örtersin.Ama ara sıra o örtü kalkar yerinden.Eğer şu an ki durumundan memnunsan,tek yapabileceğin şey bu duruma alışmak.

Kendini yıpratma , bir girişim olmuş evet.
Yakalanmasaydı muhtemelen sonucada gidecekti
Ama bir karar verdiysen arkasında duracaksın
Affettim diyorsan , kapat geçmişi , irdeleme , kurma
Yok affetmiyorum diyorsan da kararının arkasında dur
Böyle sadece acı çektirirsin kendine
Biraz zaman lazım canım:31:

Peki ya yakalanmasaydı?
Yani sende devamını getirmesen affedermiş ya?
Peki ya o sonuna kadar gitmiş olsaydı?
Bu sefer bende seni affederdim mi olacaktı ihanet ettiysen bile?
Veya erkeklerin nereye kadar gittiğine mi endeksliyiz biz?
Neyse, affettiyseniz unutacaksınız, ama güvenebilir misiniz? Bence orası çok zor..
Güven ve sadakat bir ilişkinin olmazsa olmazı, bilemiyorum?
Başıma gelseydi sizden daha da zor bir durumda olurdum eminim ki, yani onsuz olmam benim için en hayırlısı olurdu.

ŞÜPHE öyle berbat bir duygu ki insanın içine bir kere düştü mü sessiz sedasız bir kemirgen gibi yiyip bitirir insanı... Ne unutabilirsin ne affedebilir, öylece Yaşar gidersin içindeki kemirgen sonunu getirene kadar!!!! Yalnız bu arada senden başka kimse göremez onu sen hep karanlıkta ağlarsın ve sadece kendine yaparsın bütün kötülükleri... Yazık değil mi sana??? Bence öyle bir zırha bütün ki karşındaki senin gücünden korksun!!! Onsuz da çok iyi yaşayabileceğini her daim hissettir ona ama bunu yaparken asla bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirme! Unutma bir şeyi ne kadar söylersen o kadar normalleşir bunu söylemeye dilin de alışır duymaya kulağın da...sonra karşındakinin beynine hiç yoktan bunu işlemiş olursun!!! Kapat bu konuyu hiç olmamış gibi kendine başka uğraşlar bul bir süre iyi gelir :) küçük bir pis kemirgen bir hayvan yüzünden çürütme ömrünü :38:

sordum aynı soruyu, sende devamını getırmeseydın affederdım dedı. Benm gbı olsaydın affederdım dedı.!

Buna inanmadınız değil mi? Adam affedilmek için o hengamede herşeyi söyler. Fakat bir erkeğin böyle birşeyi kabullenmesi görülmüş şey değil.

evet oyleydı:(( gercekten . Bız ayrılsak bıle kanlı bıcaklı yolda bırbırımızı gorsek dayanamayız ten uyumumuz oldukca ıyı :30: Bu yuzden ayrılamadım dersem kızmayın nolur :43:

Anlaşılan sadece sizin açınızdan böyleymiş. Evlilik boşuna karşılıklı olmuyor. İki tarafta aynı şeyleri hissetmeyince bir yerden kopukluk oluyor işte.

Böyle birşeyi affetmek kolay değil. Affettiyseniz de uzatmamalısınız. Adam bir gün ehh sıktı artık deyip yine dışarıda yeni heyecan arayışına girebilir. Malum bir kere yapan bir erkeğin bunu tekrarlamaması pek rastlanmayan birşey.

buna inanmadınız değil mi? Adam affedilmek için o hengamede herşeyi söyler. Fakat bir erkeğin böyle birşeyi kabullenmesi görülmüş şey değil.

Anlaşılan sadece sizin açınızdan böyleymiş. Evlilik boşuna karşılıklı olmuyor. Iki tarafta aynı şeyleri hissetmeyince bir yerden kopukluk oluyor işte.

Böyle birşeyi affetmek kolay değil. Affettiyseniz de uzatmamalısınız. Adam bir gün ehh sıktı artık deyip yine dışarıda yeni heyecan arayışına girebilir. Malum bir kere yapan bir erkeğin bunu tekrarlamaması pek rastlanmayan birşey.

sevgicankurt sen yorum yapma lutfen sağol.

Ovvv acı gerçekler alarmı :37: Yazdıklarımın tamamının doğru olduğunun farkında olmanız da bir gelişme.

Nereye yorum yapacağıma karışamayacağınızı biliyorsunuz değil mi :34:

sen takıntılısın gercekten cahıl oldugun okadar bellıkı... neyın gerceklerı ne gercegı be saçma sapan yorumların var bır bak dıger kadınlar senın gbımı yazıyor ? senın yazdıkların gercek değil konusmayı bılmıyorsun!! durumu hoş karsılamayan ınsanlarda var senın gbı yazmıyor dusuncelerını. bıraz düşün.
NEREYE YORUM YAPARSAN YAP BANANE_?? AMA BENIM KONULARIMA YORUMUNU O MUHTESEM ONERILERINI YAZMA BIRAZ GURUR KACINCI KEZ YORUM YAPMANI ISTEMEDIĞIMI SÖYLEDİM!!

Son düzenleme:
sen takıntılısın gercekten cahıl oldugun okadar bellıkı... neyın gerceklerı ne gercegı be saçma sapan yorumların var bır bak dıger kadınlar senın gbımı yazıyor ? senın yazdıkların gercek değil konusmayı bılmıyorsun!! durumu hoş karsılamayan ınsanlarda var senın gbı yazmıyor dusuncelerını. bıraz düşün.

1. Takıntılı kim acaba, tekrar düşünün. (bknz. konuyu açış sebebiniz)
2. Düyanın en cahil insanıyım ben evet, ama bunu bilmeniz sizin gerçeklerinizi değiştiriyor mu?
3. Yazarken gerçek olduğunu sadece tahmin ettim, ölçüsüz tepkinizle sayenizde artık eminim.
4. Senin yazdıkların gerçek değil demişsin"iz". Gerçek değilse hayır sandığın gibi değil der geçersiniz bu kadar büyük tepkinin sebebini de siz düşünün.
5. Başkalarının ne yazdıklarının benim için önemli olduğunu da nereden çıkardınız?

1. Takıntılı kim acaba, tekrar düşünün. (bknz. konuyu açış sebebiniz)
2. Düyanın en cahil insanıyım ben evet, ama bunu bilmeniz sizin gerçeklerinizi değiştiriyor mu?
3. Yazarken gerçek olduğunu sadece tahmin ettim, ölçüsüz tepkinizle sayenizde artık eminim.
4. Senin yazdıkların gerçek değil demişsin"iz". Gerçek değilse hayır sandığın gibi değil der geçersiniz bu kadar büyük tepkinin sebebini de siz düşünün.
5. Başkalarının ne yazdıklarının benim için önemli olduğunu da nereden çıkardınız?

hehe.... ondan tesekkurler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah rızası için by

Gecen aylardakı konularımı bılen vardır elbette. Eşimin ihanet gırısımı oldukça sarsmıstı benı. Hemde daha yenı evlıyken yıl bıle olmamışken. şuan eskısınden daha ıyı oldugumuz kesin, fakat bendeki dalmalar bazen ağlamalar bırturlu gecmıyor kızlar. Annem gecenlerde ezgi eski neşeni kaybettin kızım dedi evet doğru , ama terk etseydım daha kötü olurdum biliyorum. Buyuk travma. Eşimle sürekli, onun ailesine gıderız aramız gayet ıyıdır ailesiyle biricik gelinleriyim severler beni.
Gezeriz eser ıst.dışına çıkar 1gecede olsa farklı yerde kalırız, bana sarılmadan uyumaz uyurken bıle öper yanı boyle bırı.. Mutfakta yardımcı olur herzaman. Ufak tartışmalarda bıle gelıp sarılır dayanamaz ılk adım ondandır hep. Benım aileme gıderz sureklı
çoğu kadının ısteği ozellıklerdır belki bılmıyorum. Onu hala affetmiş değilim, sevgisi ayrı ama kalbımın kırgınlıgı cok ayrı. Nezaman tamamen silerim_? Bılmıyorum ama zor..:2: Fevri kızgınlıkla karar verılmez dedıler ayrılık ıcın sans verdım bu sans sürecini iyi kullandı ama ben emın değilim.......... :50: Içimde kopan fırtınaların haddı hesabı yok.:43:

benim eşimde senin eşin gibi iyidir anlattıklarını eşimde yapar sadece söylemek istedim

aldatma girişimi derken konunu hatırlayamadım cnm

benim eşimde senin eşin gibi iyidir anlattıklarını eşimde yapar sadece söylemek istedim

aldatma girişimi derken konunu hatırlayamadım cnm

aramız bozukken ıste dısarda araba fuarında bır kızla konusuyor, bu sohpetı erkek arkadasıyla paylaşıyor ama devamı gelmıyor ben mesajlarını gormustum erkek arkadasına yazdıgı . Kadın fln yok ılıskı yok sadece ınek tanıstıgını yazıyor falan kız asılmıs falan bızımkıde arkadasına yazıyor durum boyle boyle gzl kız fln dıye :(( arkadasıda gulmus fln okadar devamı yok

psıkolaga gıdıyorum. çare aramaktan ziyade boyle bır surec atlatan varmı_? Konuşmak istiyorum

bu her evli kadının başına gelebilecek bir oly bazısının haberi olmaz devam eder hayatına bazısının haberi olur zindan eder kendine hayatı bence çok takılma bu erkeklerin ruhunda var tepkini belli et bir daha asla sanş vermeyeceğini belli et bir daha mevzuyu hiç açma kendini çok yıpratmadan takipte kal ama bu sürede iyi ol konuş sohbet et gül eğlen kendini sana bırakmasına izin ver

sordum aynı soruyu, sende devamını getırmeseydın affederdım dedı. Benm gbı olsaydın affederdım dedı.!

hiç inandırıcı değil. eşini biraz babama benzettim. anı kurtarmak adına kıvırmalar yapıtyor.
asllla affetmiyceğinden eminim..
allahım kimseleri şeytana uydurmasın.
siz de iyi olursunuz inşallah. düzelir gider zamanla

hiç inandırıcı değil. Eşini biraz babama benzettim. Anı kurtarmak adına kıvırmalar yapıtyor.
Asllla affetmiyceğinden eminim..
Allahım kimseleri şeytana uydurmasın.
Siz de iyi olursunuz inşallah. Düzelir gider zamanla

tesekkur ederım cnm sağol. ıns kımse yasamaz ufaccık sey bıle mahfedıyor. Ama bır yandan gecmıs.. Okadar guzel anılar yasayacağınız dahada guzellıkler emek cok zor.

Back
X