ihanet sayilmazmis ..pehh

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
kursda bir kiz arkadasim var üstelik evli..sonra sinifa yeni bi cocuk geldi ve bunlar kesismeye basladi..dedimki yanlis yapiyosun bu kocana ihanettir dedim..ne dese begenirsin..sadece bakiyorum bakmanin nesi ihanet, cok geri kafalisin valla dedi..cocuk cok hos ve bana kendimi özel hissettiryo ve ayrica sadece bakista kalacak dedi..cok berdus sun dedim..berdus ayyaslara denir dedi :) sadakat sifir.. :/

Son düzenleme:
ilginçmiş erkeklerde aynı o arkadasınz gıbı dusundugu ıcın ortalık ar damarı çatlamış insan dolu.......

yuh yani ewet erkeklerde böyle düşünüyo.. hayatında biri varken neden başkasına bakma ihtiyacı içinde bazı insanlar anlamıyorum.. eminim gelip tanışmak istese geri çevirmez.. böyle insanlar sevgilini bile elinde alır

tamam insalrarin zaaflari vardir ama insan kendini yönetebilmeli..iradesiz olursan poktan seyler yasarsin..ihanetin affi olmaz..nedenide olmaz..asla yapmadim yapildimida affetmem iste oka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…