Merhaba kızlar. Öyle dertliyim ki nerden baslasam nasıl anlatsam inanın bilmiyorum. Bundan 5 sene once babami 4 sene önce annemi kaybettim. Öyle büyük bi yalnızlık yasıyordum ki. Daha acımı yasayamadan ankaradaki ablam 17 yasindaki bi kiz 35 yasinda ablasiyla (3 kardesiz) burada yalniz kalamaz o 35 yasinda naparsa yapsin diyerek beni zorla ankaraya goturmeye kalkti. Hic istemedigim bi durumdu. Ama olaylar cok buyudu ve o an buna dayanamiyordum. Kayitsiz kabul ettim. Orada psikolojik destek aldim. Anti depresanlar sakinlestiriciler... Uyusuk surekli uyuyan dusunemeyen bi insan oldum. 1. Senenin ardindan donucem dedim. Surekli bana psikolojik baski yaptilar. Huzursuzluk yapma anamin babamin kemiklerini sizlatma diye. O donemde hayatima bi anda sevgilim girdi. Lise doneminden tanidigim azda olsa muhabbetim olan biriydi. Tek oydu beni anlayan yaralarimin kabuklarini saran. Bana artik 19 yasima girdigimi orada ablamin ne durumda oldugunu. Kararli ve sakin bi sekilde eger istiyorsam ankaradaki ablamlara donecegimi soylemem gerektigini soyledi. Yaptim. Sonuclari oyle agir oldu ki. Benimle hala konusmuyorlar. Onlara gore ben onların evladiydim onlari bi erkek icin biraktim. Kendimi asla ifade edemedim. Ve tek destegim sevgilimdi. Beraber aglayabiliyorduk beni topluyordu. Onunla yalnizligimi unutuyor kendimi guvende hissediordum. İliskimizn ilk yilinda isi olmadigi icin beni haketmedgni syledi. Uniye gidicegini ama yasadgmz sehirde olacagni soyledi itiraz etmedim. Bu vebali alamazdm. Bugun varsam yarin yine yokum onun hayatinda. Son 3 aya kadar hersey oyle yolundaydi ki. Ama son 3 aydir etrafinda yapiskan kizlar var. Goruyorum biliyorum. Ama ben o insanlarla beraberim butun gun diyor muhabbetimi kesemem diyor. Ciddi anlamda aldattigini dusunuyorum. Onu geri kazanmak istiyorum. Ne yapmaliyim. Dogru mu soyluyor ? Ben fazla mi supheciyim? Akil verin lutfeennn 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.