Eltim beni dava etti

Ben şunu tam anlayamadım. Eltiniz ayarlıyor da eşiniz de kabul mu ediyor yani o kadinla görüşüyor mu ki siz evi terk ettiniz sonra affettiniz?
Gorusme askimli meskimli msjlarini gordum eltimde bu konusmalarin oncesinde bir kadin bulacagini esime bildirmis bende dolayisiyla bunlari gorunce esim beni aldatiyo eltide yardim ediyo diye dusundum ve eltiden aldigim cvpla esiminkileri karsilastirdim ee msjlarda acik ve net ortadaydi evi terkettim.aile buyukleri geldi evime geri dondum fakat eltimle kaynimla ne gorustun nede esimi gorusturdum.bu olay kasim da oluyo ben aralikta eve dondum eltim beni nisanda sikayet ediyo.kocasiyla kavga edip karakolluk olduklarinda benide esimide esinin kafasini doldurdugumuzu onu bosamasini istedigimizi soyleyip onunla benim yazismalarimizida dosyaya ekleyip sikayet ediyo ben karakola gidip ifade verdim yanlizca daha savciya yada mahkemeye gitmedim cunki tebligat falan gelmedi.

Kesin dava açılmış mı tebligat gelfi mi eve yoksa karakoldan şikayet mi sadece? Bana da birisi böyle iftira atmıştı polise şikayet etmiş fln hatta konu savcılığa intikal etti fln dediler adliyeden aradılar karakola gidip ifade vermeniz gerek dediler ifade verdim konu kapandı
Yok sadece karakola gidip ifade verdim. Tebligat falan gelmedi savci falan cagirmadi

o zaman çocukların büyüyünce elleri ekmek tutunca, bakarsın duruma, kocan hala aynıysa, senin de sevgin saygın gerçekten kalmamışsa, erkek evlatların sahip çıkarlar sana, bakarlar annelerine... belki sen de o zaman bir iş bulur, kendi hayatını kurarsın.
Cogunlukla oglanlar babalarina özenip babalari gibi hareket ederler. Insallah konu sahibinin yavrulari babalarina benzemez ona ôzenmez

annelerinin çektiklerini az çok görürlerse benzemezler diye umuyorum
Evet insallah benzemezler. Bizim burdada buna benzer bi konu vardi. Kadin dayak daho yedi yinede bosanmadi, sonunda dayanamadi kizini aldi gitti ve oglu annesini affetmedi, babasindan tarafaydi. Ayniiiii babasi huyluydu annesinin neler cektigini gordugu halde. Hatda kiz kardesinin bile neler cektiginigordu, tek lafi annesineydi: 'Cekmek zorundaysin gitmicektin' di.

Evet insallah benzemezler. Bizim burdada buna benzer bi konu vardi. Kadin dayak daho yedi yinede bosanmadi, sonunda dayanamadi kizini aldi gitti ve oglu annesini affetmedi, babasindan tarafaydi. Ayniiiii babasi huyluydu annesinin neler cektigini gordugu halde. Hatda kiz kardesinin bile neler cektiginigordu, tek lafi annesineydi: 'Cekmek zorundaysin gitmicektin' di.
o terk edilmenin verdiği çocukça bir davranış bence
beni de anam terk etse ben de sitem ederdim

Haayir yanlis anladiniz, oglunuda alicakti yanina ama oglu ben gelmem seninle ben babamda kalicam, sen onu cekmek zorundasin bizim icin dedi. Kiz kardesinide 'kiz' oldugu icin sudan sebebten dövüyodu. Sonra annesi gitti kiziyla oglu sonra dedi ben seninle gorusmek istemiyorum sen babami cekmek zorundaydin gitmemeliydin dedi.

Allahim kimseyi boyle bir duruma dusurmesin. Cidden ne acidir, oglunu buyut okadar zorluklarka, canindan cok sev ve oglun sana sirtini dönsün. Allahim hic kimseyi boyle bir duruma dusurmesin insallah

Back
X