Merhaba kızlar. Öyle dertliyim ki nerden baslasam nasıl anlatsam inanın bilmiyorum. Bundan 5 sene once babami 4 sene önce annemi kaybettim. Öyle büyük bi yalnızlık yasıyordum ki. Daha acımı yasayamadan ankaradaki ablam 17 yasindaki bi kiz 35 yasinda ablasiyla (3 kardesiz) burada yalniz kalamaz o 35 yasinda naparsa yapsin diyerek beni zorla ankaraya goturmeye kalkti. Hic istemedigim bi durumdu. Ama olaylar cok buyudu ve o an buna dayanamiyordum. Kayitsiz kabul ettim. Orada psikolojik destek aldim. Anti depresanlar sakinlestiriciler... Uyusuk surekli uyuyan dusunemeyen bi insan oldum. 1. Senenin ardindan donucem dedim. Surekli bana psikolojik baski yaptilar. Huzursuzluk yapma anamin babamin kemiklerini sizlatma diye. O donemde hayatima bi anda sevgilim girdi. Lise doneminden tanidigim azda olsa muhabbetim olan biriydi. Tek oydu beni anlayan yaralarimin kabuklarini saran. Bana artik 19 yasima girdigimi orada ablamin ne durumda oldugunu. Kararli ve sakin bi sekilde eger istiyorsam ankaradaki ablamlara donecegimi soylemem gerektigini soyledi. Yaptim. Sonuclari oyle agir oldu ki. Benimle hala konusmuyorlar. Onlara gore ben onların evladiydim onlari bi erkek icin biraktim. Kendimi asla ifade edemedim. Ve tek destegim sevgilimdi. Beraber aglayabiliyorduk beni topluyordu. Onunla yalnizligimi unutuyor kendimi guvende hissediordum. İliskimizn ilk yilinda isi olmadigi icin beni haketmedgni syledi. Uniye gidicegini ama yasadgmz sehirde olacagni soyledi itiraz etmedim. Bu vebali alamazdm. Bugun varsam yarin yine yokum onun hayatinda. Son 3 aya kadar hersey oyle yolundaydi ki. Ama son 3 aydir etrafinda yapiskan kizlar var. Goruyorum biliyorum. Ama ben o insanlarla beraberim butun gun diyor muhabbetimi kesemem diyor. Ciddi anlamda aldattigini dusunuyorum. Onu geri kazanmak istiyorum. Ne yapmaliyim. Dogru mu soyluyor ? Ben fazla mi supheciyim? Akil verin lutfeennn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım benim çok sağol
Hiç yok yere face sifresini değiştirdi. Sebebini sorduğumda bunu paranoya haline getirdiğimi söyledi. Haklıydı ama ilk sifre alış verişimizde sevmiyorum bu tarz şeyleri bi süre sonra paranoyaklığa dönüşüyor demişti. Ki öylede oldu. Kendi facemden çok onunkinde gezer oldum. Bunaldı haliyle. Sonra telefonunu kaçırmaya başladı. Ama bundada haklıydı. Ne zaman buluşsak ilk 45 dk telefonun orasına burasına bakmakla geçiyorduAma çok seviyorum ve kaybetmek benim en büyük fobim. En basit şeylerden şüphelenir oldum. Okulda bana yazmamasından , sürekli konserlerinde bi takım kızları görmekten. Kendi müzik grubu var haftada bi kaç gün bi cafede çalıyorlar. Sürekli göz önünde olan bi insan zaten. Ve yası 28 benden 6 yaş kadar büyük. ilk etapta herkesin ona abi dediğinden samimi olmadıgından bahsetti. Ama gözlerim bu yönde değil. Bugüne kadar hiç bi kızı aldatmamış çok acı bi tecrübeyle ögrendim. Aramızdaki iletişim çok iyi ailesiylede öyle. Ama şüphelerimden kurtulamıyorum. Ciddi anlamda sıkıldım. Oda sıkıldım farkındayım okul olayı mafetti bizi önceden hiç böyle değildikkk
Bende okuyorum. Ben bu sene mezunum inşallah. İşin tuhafı benim o şüphelendiğim insanlar bizim ilişkimizi biliyorlar. Defalarca karşılaşmamıza rağmen o rahat tavırları beni deli ediyorUzaktayken görüp muraaaatt diye koşa koşa gelmeler el sallamalar çok önemsiz basit şeylerden aramalar. Taammül edemiyorum buna. Onu küçük düşürecek bi tutum içindede olmak istemiyorum. Ama sürekli aklımda murat acaba napıyor. Msj atmasın kiminle konuşuyor hep paranoyalar varr. Engel olamıyorum buna
O zaman kusura bakma ama erkek arkadasinin hoşuna gidiyor bu ilgi yani sonucta mesafe koyabilir kizlarla arasina.
Aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. Bu koyuyor banada. Bişey yaşamaz diye umuyorum. Yinede nefistir kimseye güvenemezsin kendine bile ama istese bunu yapabilir. Sen yanımdasın ellerin ellerimde onların yapısı bu diyor ben 10 yıldır sahnelerdeyim onların ilgisini ne yapayım diyor geçiştiryor. Ama istese yapabileceği çok şey var değil mi ? Haksız sayılmam bu konuda.
Yarı profesyonel diyelim canım. Bunun üstünü düşünmüyorlar önceden meslek edinmişler ama deyim yerindeyse yaş kemale erince ekmek arayışına geçtiler. Hobi amaçlı yapıyorlar. Bulunduğumuz çevrede civar ilçelerde tanınan cevresi geniş biri. Ama bunu sorun etmedim 2 yıldır bunu bile bile birlikte oldum. Anlık hayranlıktı kızlarınki. O sahneden indiginde elimden tutuyordu beraber gidiyorduk oradan. Kimseyle irtibatı olmuyordu. Ama şuan durum farklı aynı sınıftalar sürekli bi iletişim var. Güvenmek istiyorum ama çok kırılıyorum. Elbette alıp 4 duvar arasında saklayamam ama o okula neden gittiğini unutmaya başladı. Ki hiç bi zaman dır dırcı bi insan olmadım. Hep makul olmaya çalıştım. Fazla sevgimle sıkmışımdır en fazla. Kimseyede anlatamıyorum. Dost düşman kim bilemeyenlerdenim. Öyle doldum ki anlatamam
Bosver kimseye de anlatma zaten dedigin gibi yuzune gulup arkandan konusan insanlarla dolu etraf... ya o zaman okulunu bitirmeye teşvik edeceksin baska yolu yok yani sonucta hepten seni silen yok sayan birisi degil baksana kizlar seni biliyor e calistigi yerde de seni biliyorlar yani baska birsey yapamazsin bence okulunu bitirince derin bir nefes alacaksin sanirim...
Insaallah erkek arkadasin hatasını seni kırdığıni farkeder.
Çok şükür öyle bi tutumu yok. Empati kurmaya baskıcı olmamaya çalışıyorum ama ben yıpranıyorumm. İnşallahh canımm. Sende hamileymişsinn Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?