- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
İnsanlar duygularını kontrol edemiyorlar.. O an düşündüğün tek şey hiçbirşey düşünemediğin. Aklına saniyeler içerisinde alakalı alakasız milyonlarca şey geliyor, hatta bir ara bulunduğun durumu unutup "ulan ben bu kadar hızlı düşünebiliyor muydum ya" diyorsun. Sonuç-sıfır. Saatler geçti karar-yok..Eeee? Ya ayrıl ya da yoluna onsuz devam et. Başka olası çözüm var da ben mi bilmiyorum?
Gerçekler- acı vazgeçilmez- hayallerin suda- beynin yandı..En büyük hediyeni Tanri'dan almışsın. Gerçekler. Ne sanslisin.
Umuyorum sizleri de bulsun :)Konunu az evvel okudum. Temiz kalpli birine benziyorsun.
Hak ettiğin mutluluk seni bulacaktır umarım.
Belki de sevmiyordur değil mi? Eğer sevseydi bir başkasına gitmezdi..Bak doğru insan olsaydı seni aldatmazdı. Yanlış kişiye kapıldıklarını evlendikten sonra anlayanlar var. Çoluk çocuk sevindir ve unut o manyağı.
Seni çok net anlayabiliyorum. Ben kendimi aptal gibi hissetmistim. Farklı sorunlar da vardı ve hayattan tamamen kopmustum. Ama şimdi bin şükür halime o kadar iyiyim ki. Onunla meğer hiç iyi değilmişimGerçekler- acı vazgeçilmez- hayallerin suda- beynin yandı..
Umuyorum, ben de iyi olurumSeni çok net anlayabiliyorum. Ben kendimi aptal gibi hissetmistim. Farklı sorunlar da vardı ve hayattan tamamen kopmustum. Ama şimdi bin şükür halime o kadar iyiyim ki. Onunla meğer hiç iyi değilmişim
Tabi olucaksin inan bana. Şu an ne söylesek anlamsız gelecek farkındayım ama başka şeylere yonelmen iyi olacaktır diye düşünüyorum. 4 ayaklı bir dost edinebilirsin belki tüm acini alirUmuyorum, ben de iyi olurum
Biz insanları hayatımızdaki insanlarla birlikte yaşlanıp, birlikte ölecekmişiz gibi yaşıyoruz.. Geçen yıl bir hayvanımı toprağa verdim. Onun için düşüncemde yok. Yalnız renk terapisti ile ilgileniyorum, spor, sahil, kız arkadaşlarım. En azından bugün böyleydiTabi olucaksin inan bana. Şu an ne söylesek anlamsız gelecek farkındayım ama başka şeylere yonelmen iyi olacaktır diye düşünüyorum. 4 ayaklı bir dost edinebilirsin belki tüm acini alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?