İHANET ve AŞK

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Aşıksın. AŞK anlamını kanının her hücresinde hissediyorsun, gözlerin onun gözlerine değdiğinde istemsiz tepkiler veriyorsun. AŞIKSIN işte kardeşim. Ve bugün, tam da doğumgünün de bir başka hatunla aldatıldığını öğreniyorsun..

Tekrar olursunuz aşık.Böyle adama aşık olmaya devam mı edeceksiniz?Diğer konunuzu okudum umarım bir an önce unutursunuz.

Eeee? Ya ayrıl ya da yoluna onsuz devam et. Başka olası çözüm var da ben mi bilmiyorum?

Eeee? Ya ayrıl ya da yoluna onsuz devam et. Başka olası çözüm var da ben mi bilmiyorum?
İnsanlar duygularını kontrol edemiyorlar.. O an düşündüğün tek şey hiçbirşey düşünemediğin. Aklına saniyeler içerisinde alakalı alakasız milyonlarca şey geliyor, hatta bir ara bulunduğun durumu unutup "ulan ben bu kadar hızlı düşünebiliyor muydum ya" diyorsun. Sonuç-sıfır. Saatler geçti karar-yok..

Konunu az evvel okudum. Temiz kalpli birine benziyorsun.

Hak ettiğin mutluluk seni bulacaktır umarım.

Bak doğru insan olsaydı seni aldatmazdı. Yanlış kişiye kapıldıklarını evlendikten sonra anlayanlar var. Çoluk çocuk sevindir ve unut o manyağı.

Gerçekler- acı vazgeçilmez- hayallerin suda- beynin yandı..
Seni çok net anlayabiliyorum. Ben kendimi aptal gibi hissetmistim. Farklı sorunlar da vardı ve hayattan tamamen kopmustum. Ama şimdi bin şükür halime o kadar iyiyim ki. Onunla meğer hiç iyi değilmişim

Umuyorum, ben de iyi olurum
Tabi olucaksin inan bana. Şu an ne söylesek anlamsız gelecek farkındayım ama başka şeylere yonelmen iyi olacaktır diye düşünüyorum. 4 ayaklı bir dost edinebilirsin belki tüm acini alir

Tabi olucaksin inan bana. Şu an ne söylesek anlamsız gelecek farkındayım ama başka şeylere yonelmen iyi olacaktır diye düşünüyorum. 4 ayaklı bir dost edinebilirsin belki tüm acini alir
Biz insanları hayatımızdaki insanlarla birlikte yaşlanıp, birlikte ölecekmişiz gibi yaşıyoruz.. Geçen yıl bir hayvanımı toprağa verdim. Onun için düşüncemde yok. Yalnız renk terapisti ile ilgileniyorum, spor, sahil, kız arkadaşlarım. En azından bugün böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…