- Katılım
- 6 Eylül 2026
- Mesajlar
- 74
- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 3
- Yaş
- 31
- Konu Sahibi Alya Akman
- #121
Aslında söylemek istediğim şey farklıydı. Bana yine kocam kalacak. Çocuklar kendi hayatlarını kurunca anlamındaÇocuklarımdan daha değerliydi kocam ne ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında söylemek istediğim şey farklıydı. Bana yine kocam kalacak. Çocuklar kendi hayatlarını kurunca anlamındaÇocuklarımdan daha değerliydi kocam ne ya
Ben 22 yaşında evlendim. 17 yaşımdan tanıyorum kendisini. 5,5 sene ihanetini görmedim. Evlendik 5 sene rahat durmuş. Anlayacağınız 5,5 senesi flört olmakla 10,5 sene ihanet yokt. Son 4-5 senedir olmuş olanlar. Tesettür bambaşka konu uzun yazamıyorumKocayla işler yolundayken testtüre gireyim, koca aldatınca açılayım.
Çocukların üstüne yemin etse ne etmese ne? Bugün aldatsa yine paranız yok, güvenceniz yok, işiniz geliriniz yok. Evden kovsanız 2 aylık bebeğin ve diğer çocuğun ihtiyaçlarını neyle nasıl alacaksınız? Çoluk çocuğun hatırına affede affede geçecek ömrünüz. O size saydığı bahaneler için bana da lazım, ben de bir kaç adamla parasını verip beraber olacağım desenize bir, kabul görecek mi? Çocuklarınızın sesini bile duyamazsınız bunları yaparsanız ama adamın buna hakkı var hem de sayısını bile kendi belirliyor. Şu kadar yaptım bu kadarı fazla geldi diye. 16 yaşından beri koca demişsiniz evlenmişsiniz. Çocukluk, genç kızlık ne flört ne karşı cinsi tanıma. Hiç ilişki hayat tecrübesi yok, 16 yaşındakiyle 20, 25 yaşındaki aynı fikre aynı hislere sahip olamaz. Biz birbirimiz için yaratıldık demek kadar saçma bir şey yok.
Kocayla işler yolundayken tesettüre gireyim, koca aldatınca açılayım. İnanç bunun neresinde?
Maalesef öyle Azerbaycanda kadınlar erkeklere yürüyor. 1 senede evlenenlerin %80’i boşanıyor. Sebep çoğunlukla ihanet.Ama ataerkil bir ülke. Büyükler erkek ihaneti için sus erkektir yapar kafasında. Çok kadın hazmediyor. Zorunda kalıyor. Boşanan kadın arayış içindeymiş gibi yarış başlıyor.Madem simdilik bosanamiyorsunuz oncelikle asilarinizi yaptirin. Daha sonra surekli altin bilezik vs aldirin, birikim yapin. Azerbeycanda bunlarin normallesmesine cok sasirdim, Turkiyede olsa aldatmalarda adamlarin tepesine biniyoruz.
Ataerkil bir ülke. Erkekler için her şeye izin var. Hayat kadınları ile beraberliği ihanet saymıyorlar. İhtiyaçmış. Hayvani duygularmış. Normalmiş. Her kes yapıyormuş.( çoşunluk yapıyor gerçektende)Azerbaycan tam Anadolu irfanına sahip bir ülke. Görünüşte de çok modernler güya.
Bizim yobazımız bize yetmiyormuş gibi bir de bunlar çıktı.
Zaten çalışmıyormuşsunuz neden ayrı ülkelerdeydiniz? Bu arada zaten 5 senedir hep varmış aldatma durumu. Bana eşin samimi gelmedi. “Yaaa herkes yapıyor zaten tamam ben bir daha yapmam” diyince yapmaz gibi gelmedi. Öğrendikten sonra aranız nasıl?Merhaba değerli hanimlar. Ben 10 senelik evliyim. 5,5 sene eşimle evlilikten önce flört dönemimiz oldu. Toplam 15 sene. Eşimi 15 senedir çok seviyordum. Hatta bazen çocuklarimdan bile değerli olduğunu düşünmüştüm. Sonsuz bir güven duyuyordum hep. Onu bu hayattaki tek şansim olarak gördüm bunca sene. Bana göre karakterli, ağirbaşlı, adam gibi adamdi. Bir senedir işiyle ilgili ayri ülkelerdeyiz. Ama gelip gidiyor. Bir de 2.bebeğimi yeni doğurdum. Tesadüfen eşimin 2 aylik bir birlikteliğini öğrendim. Maalesef dahasi 5 senedir zaman zaman arkadaşlariyla beraber hamamlara gidilmiş, masajlar olunmuş, para karşiliği birliktrlik yaşanmis. Nedenini sorduğumda arkadaş çevresi, heyecan arayişi olduğunu, her erkeğin böyle şeyler yaptiğini pişman olduğunu bir daha yapmayacağini söylüyor. Annemlerle görüşmüyorum. Bebeğim küçük çalışamiyorum. Maddi güvencem yok. Evet gururlu gibi davraniyorum ama affetmek zorundayim (en azindan şimdilik) Ama hep aşk evliliği yaptin diye övünürken arkafaşlariyla beraber yapmasi (arkadaşlarida yakaladıımı biliyorlar) beni ezik gibi hissettiriyor. Bu durumun normalleştirilmesi onu affetmek zorunda kalmam da gururuma dokunuyor. Öyle dertleşmek istedim….
Zaten çalışmıyormuşsunuz neden ayrı ülkelerdeydiniz? Bu arada zaten 5 senedir hep varmış aldatma durumu. Bana eşin samimi gelmedi. “Yaaa herkes yapıyor zaten tamam ben bir daha yapmam” diyince yapmaz gibi gelmedi. Öğrendikten sonra aranız nasıl?
Kendimi ifade edemeöişim. Ben çalışıyordum. Şu an bebeğimküçük olduğu için izne ayrıldım. Onun etrafındakı her kes geröektende yapıyor. Azerbaycanda maalesef öyleZaten çalışmıyormuşsunuz neden ayrı ülkelerdeydiniz? Bu arada zaten 5 senedir hep varmış aldatma durumu. Bana eşin samimi gelmedi. “Yaaa herkes yapıyor zaten tamam ben bir daha yapmam” diyince yapmaz gibi gelmedi. Öğrendikten sonra aranız nasıl?
Allah yardımcın olsun bir de bebeğin var. Bu erkekler mis gibi eşlerini bir hiç uğruna harcıyor. Ama eşin dediğim gibi hiç güvenilir değil. Hem aldatıyor hem de su üstüne çıkıyorKendimi ifade edemeöişim. Ben çalışıyordum. Şu an bebeğimküçük olduğu için izne ayrıldım. Onun etrafındakı her kes geröektende yapıyor. Azerbaycanda maalesef öyle
Ben çocuklarının üzerine yalan yere yemin etmez diye düşündüm. Ama güvenirim salarım anlamında değil. Takip programları cihazları ile takip edeceğim. Bu süre zarfında kendi maddi özgürlüğümü kazanacağım. Eğer bir de olursa başka yolu yok. Boşanırız. Şimdi o beni kıskanıyor. Sürekli arıyor. Açmayınca şüpheleniyor. Niye süslendin falan diyor. Öyle. O daha gergin. Benim sakinliğim onu korkutuyor. Ben ailem için çalışıyorum. Eğer beni terk edersen darmadağın olurum. Ama sen beni boşayacaksın diyor. Hasta zaten. Ben de hastalığından dolayı cinselliğin zayıf diye düşünüyordum. Sana acıyordum dedim. Ben senden daha gencim ben daha istekliyim. Etrafımda kkcasına ihanet eden o kadar çok kadın va rki, bende mi, her kes yapıyor diyip ihanet edeyim dedim. Erkek bir koçla görüşüyordum. Bu da kıskandı falan. Senelerdir evde oturup çocuk büyüttüm evimin kadını oldum guya.Adam beni kaybetme korkusunu yitirmişti. Şimdi korkmaya başladı. Ben çalışacağım şöyle yapacağım böyle yapacağım diye. Tüm suç benim diyor hata yaptım diyor. Ama ihanetten öncede bana hep şakasına kocana karılık yapsana, biraz cilve yap falan diyordu. Galiba bu konuda ben daha çok annesi gibiydim. İhanetten sonra da dışardakilerden iğreniyorum zaten. Her şeyi senle yaşayacağım. Ama sen de biraz cilve yap biraz gör beni diyor. Onlarla beraber olduktan sonra vicdan azabı yaşıyordum onlardan iğreniyordum. Ama insanın karısı öğle değil. Beraber oldukça daha çok seviyorsun diyordu. Cinsel açlık yaşamış ola bilir. Ben isteksiz ola bilirim kendimi ihmal de ettim. Şimınlu pijamalarımla dolaşa dolaşa hep dalga geçdirdim kendimden. Ama bu yaptıkları başka level.Zaten çalışmıyormuşsunuz neden ayrı ülkelerdeydiniz? Bu arada zaten 5 senedir hep varmış aldatma durumu. Bana eşin samimi gelmedi. “Yaaa herkes yapıyor zaten tamam ben bir daha yapmam” diyince yapmaz gibi gelmedi. Öğrendikten sonra aranız nasıl?
Ona asla hak kazandırmıyorum. Ama çocukken annesiylede ilişkisi istediği gibi olmamış. İlk çocuk ama hep sevilmediğini düşünmüş. Psikologlar bu travmaların ihanete yol aça bileceğimi söylüyor (tabiği bu onun sorunu. Tedavi olsaymış) Bir de babası da ihanet etmiş annesine. Maalesef çevresindeki arkadaşları da öyle. Ve bu durum normal karşılanıyor. Eşler değerli, kıymetli, baş tacı ama erkek adam arada kaçamak yapar kafasındalar. Eşim hasta. Öleceğim diye diye geziyor. Aslında durumu da yavaş yavaş öldüğünü gösteriyor. Belkide o genç ölürse çok acı çekerdim diye “ ALLAH “ böyle yol çizdi bana. Ne diyeyim. Ölürse ihanetini hatırlar daha az acı çekerim.Allah yardımcın olsun bir de bebeğin var. Bu erkekler mis gibi eşlerini bir hiç uğruna harcıyor. Ama eşin dediğim gibi hiç güvenilir değil. Hem aldatıyor hem de su üstüne çıkıyor
Bla bla bla. Tüm bunlara inandım deme lütfen. Hem cinsel olarak yetersiz hem de ona buna saldırıyor. Kendini bir an evvel kurtar bu kişidenBen çocuklarının üzerine yalan yere yemin etmez diye düşündüm. Ama güvenirim salarım anlamında değil. Takip programları cihazları ile takip edeceğim. Bu süre zarfında kendi maddi özgürlüğümü kazanacağım. Eğer bir de olursa başka yolu yok. Boşanırız. Şimdi o beni kıskanıyor. Sürekli arıyor. Açmayınca şüpheleniyor. Niye süslendin falan diyor. Öyle. O daha gergin. Benim sakinliğim onu korkutuyor. Ben ailem için çalışıyorum. Eğer beni terk edersen darmadağın olurum. Ama sen beni boşayacaksın diyor. Hasta zaten. Ben de hastalığından dolayı cinselliğin zayıf diye düşünüyordum. Sana acıyordum dedim. Ben senden daha gencim ben daha istekliyim. Etrafımda kkcasına ihanet eden o kadar çok kadın va rki, bende mi, her kes yapıyor diyip ihanet edeyim dedim. Erkek bir koçla görüşüyordum. Bu da kıskandı falan. Senelerdir evde oturup çocuk büyüttüm evimin kadını oldum guya.Adam beni kaybetme korkusunu yitirmişti. Şimdi korkmaya başladı. Ben çalışacağım şöyle yapacağım böyle yapacağım diye. Tüm suç benim diyor hata yaptım diyor. Ama ihanetten öncede bana hep şakasına kocana karılık yapsana, biraz cilve yap falan diyordu. Galiba bu konuda ben daha çok annesi gibiydim. İhanetten sonra da dışardakilerden iğreniyorum zaten. Her şeyi senle yaşayacağım. Ama sen de biraz cilve yap biraz gör beni diyor. Onlarla beraber olduktan sonra vicdan azabı yaşıyordum onlardan iğreniyordum. Ama insanın karısı öğle değil. Beraber oldukça daha çok seviyorsun diyordu. Cinsel açlık yaşamış ola bilir. Ben isteksiz ola bilirim kendimi ihmal de ettim. Şimınlu pijamalarımla dolaşa dolaşa hep dalga geçdirdim kendimden. Ama bu yaptıkları başka level.
Pek farkı yok ama 15 senelik ilişkide 10 sene rahat durmuş. Son 4-5 senedir arkadaş ortamıyla “ kaçamaklara” başlamış. Son 1 senedir biraz rahat durmuş. O kadar manipülatif biri ki, o kadar iyi davranıyordu ki, inanamazsını. Sabah çıkıp akşam gelirdi. Gün içerisinde defalarca mesaj atar arar görüntülü konuşurdu . Eve gelir markete gitse bana yalvarırdı sende gel diye. Tatil planları yapardı ben söylemeden. Ama ben de onu çok yüceltmişim gözimde . 1-2 kez açık verdiysede ben konduramamışımdırHer erkek böyle şeyler yapar diyen birinin aynı zamanda para karşılığı kadınlarla birlikte olan hamamlara giden bir adamın 10 yıl boyunca hiçbir açık vermemiş olduğuna inanmak bana pek gerçekçi gelmiyor. Bence siz onun hareketlerini ya yanlış okumaya çalıştınız ya da işinize geldiği gibi anlamak istediniz.
Bir de şunu gerçekten merak ediyorum kocanız onlarca kez sizi aldatmışken siz onu bir kez aldatsaydınız aynı hoşgörüyü size gösterecek miydi? Sizi affedecek miydi? Hiç sanmıyorum.
Ayrıca siz de ayrı bir garipsiniz madem sonunda affedecektiniz neden bütün bunları kurcalayıp duruyorsunuz? Çünkü açık söyleyeyim bu adam bu kez daha da cüretkâr davranacaktır. Bunu her zaman söylüyoruz affedecekseniz ve onunla kalmaya devam edecekseniz bazı şeyleri kurcalayıp kendinizi tüketmeyin.
Ama asıl mesele şu eşinizin yaptığı şeyler bir erkeklik meselesi değil karakter meselesi. Ve açıkçası anlattıklarınızdan sonra ortaya çıkan tablo eşinizinnson derece leş ve rezil bir karakterde olduğunu net açıklıyor. Son olarak eşiniz bir kere böyle rezillikler yapmaya alışmış bu saatten sonra da sizinle birlikte olduğu sürece de asla boş durmayacaktir. Çünkü eşiniz bir ihanet olarak değilde her erkeğin hakkı olan ve her erkeğin yaptığı önemsiz kaçamaklar olarak görüyor ve bunu kendine hak görüyor. Ona göre kendiniz şimdiden gelecek her şeye hazırlayın.
Umarım.Bla bla bla. Tüm bunlara inandım deme lütfen. Hem cinsel olarak yetersiz hem de ona buna saldırıyor. Kendini bir an evvel kurtar bu kişiden
Ben çocuklarının üzerine yalan yere yemin etmez diye düşündüm. Ama güvenirim salarım anlamında değil. Takip programları cihazları ile takip edeceğim. Bu süre zarfında kendi maddi özgürlüğümü kazanacağım. Eğer bir de olursa başka yolu yok. Boşanırız. Şimdi o beni kıskanıyor. Sürekli arıyor. Açmayınca şüpheleniyor. Niye süslendin falan diyor. Öyle. O daha gergin. Benim sakinliğim onu korkutuyor. Ben ailem için çalışıyorum. Eğer beni terk edersen darmadağın olurum. Ama sen beni boşayacaksın diyor. Hasta zaten. Ben de hastalığından dolayı cinselliğin zayıf diye düşünüyordum. Sana acıyordum dedim. Ben senden daha gencim ben daha istekliyim. Etrafımda kkcasına ihanet eden o kadar çok kadın va rki, bende mi, her kes yapıyor diyip ihanet edeyim dedim. Erkek bir koçla görüşüyordum. Bu da kıskandı falan. Senelerdir evde oturup çocuk büyüttüm evimin kadını oldum guya.Adam beni kaybetme korkusunu yitirmişti. Şimdi korkmaya başladı. Ben çalışacağım şöyle yapacağım böyle yapacağım diye. Tüm suç benim diyor hata yaptım diyor. Ama ihanetten öncede bana hep şakasına kocana karılık yapsana, biraz cilve yap falan diyordu. Galiba bu konuda ben daha çok annesi gibiydim. İhanetten sonra da dışardakilerden iğreniyorum zaten. Her şeyi senle yaşayacağım. Ama sen de biraz cilve yap biraz gör beni diyor. Onlarla beraber olduktan sonra vicdan azabı yaşıyordum onlardan iğreniyordum. Ama insanın karısı öğle değil. Beraber oldukça daha çok seviyorsun diyordu. Cinsel açlık yaşamış ola bilir. Ben isteksiz ola bilirim kendimi ihmal de ettim. Şimınlu pijamalarımla dolaşa dolaşa hep dalga geçdirdim kendimden. Ama bu yaptıkları başka level.
Pek farkı yok ama 15 senelik ilişkide 10 sene rahat durmuş. Son 4-5 senedir arkadaş ortamıyla “ kaçamaklara” başlamış. Son 1 senedir biraz rahat durmuş. O kadar manipülatif biri ki, o kadar iyi davranıyordu ki, inanamazsını. Sabah çıkıp akşam gelirdi. Gün içerisinde defalarca mesaj atar arar görüntülü konuşurdu . Eve gelir markete gitse bana yalvarırdı sende gel diye. Tatil planları yapardı ben söylemeden. Ama ben de onu çok yüceltmişim gözimde . 1-2 kez açık verdiysede ben konduramamışımdır
Burada YL okuyordum + çalışıyordum + bebeğim doğdu burada 1 senedir burdayızİkiniz de Azerisiniz. Eşiniz Azerbaycan'da. Siz neden Türkiye'desiniz?
Sorulara yarım ağızla cevap verdiğiniz için net anlaşılmıyor.
Zaten şu an ayrısınız. Bir nevi bekar hayatı sizinki
Yakalandıktan sonra dedi bunu. Öncesinde tam tersi erkeklerin ihanet ettiğini bunu doğru bulmadığını söyler anaan neyse falan derdi.Her erkek bunu yapar diyen birine manipülatif demek bana pekte doğru gelmiyor. Adam zaten kartlarını açık açık oynuyor ne yaptığını ne düşündüğünü saklamıyor. Manipülasyon dediğiniz şey karşı tarafı fark ettirmeden yönlendirmektir. Burada adamın yaptığı şeyi saklamıyor siznle bu konuyu tartıştiyor. Siz onun söz ve hareketlerini yanlış okuyor gibisiniz.
Siz ihanete uğradınız mı hiç? Nasıl tepki verdiniz? Varsayımla yaşamak bambaşka inanın bana .Şahsen yaşamış biri olarak söylüyorumOturup bunları konuştuğunuza göre kusura bakmayın ama pek de üzülmüş görünmüyorsunuz. Gerçekten yıkılmış bir kadın kocasının kendini aklamaya yönelik cümlelerini oturup dinlemez onunla bunları konuşmaz hele bir de ona bunları anlattırmaz. Affetmek sizin tercihiniz mecbur kalmış olabilirsiniz ama bari mesafenizi koyar sessizliğe gömülür onu görmezden gelseydinz yada ne bileyim daha farklı davranabilirdizniz fakat siz kalkıp bir de aldatiktan sonra insanin karısıyla daha çok sevişesi geliyormuş dışarıdakilerden iğreniyormuş diye kocanızın uydurduğu bahaneleri anlatıyor ve inanmak istiyor gibisiniz. Artık nasıl bir iğrenmeyse tekrar tekrar yapasi gelmis.