ihanet

boşanın diyemem boşanmayın devam edin de diyemem...

boşanırsanız belki de ileri de keşke bir şans daha verseydim. hayata geçirmemiş sanalda yapmış yapacağını zaten pişmandı da deyip keşke demeyin.

ama boşanmayıp hergün paronayak şekilde telefon pc karıştırarak aklınızda binlerce soru işareti ile onun yüzüne bakabilmek canınızı yaktığında keşke boşansaydım demeyin.

bu yüzden enine boyuna evliliğinizi gözden geçrin hangini sindirebilicekseniz onu yapın.

4 yıllık vbir evlilikte artıları eksileri bulun toplayın. kararı beraber verin.

keşke bu kadar fevri olmasaydınız aldatma asamasında mı,yoksa dlga mı geçiyor daha iyi anlardınız.bakın polisler bile baskın yapmadan önce aylarca gözlüyor karsısındakini o sekidle düşünebilseydiniz keşke.
şimdi iki ucu da harap bu değneğin.
ama aldatmaya hazırlanıyormus evet bu çok aşikar.Şimdi bunun cevabını sizin yüreğiniz verecek.
boşanmalı mısın?boşanmamalı mısın?
belki de bir süre hareketlerini gözlemlemelisin..

keşke bu kadar fevri olmasaydınız aldatma asamasında mı,yoksa dlga mı geçiyor daha iyi anlardınız.bakın polisler bile baskın yapmadan önce aylarca gözlüyor karsısındakini o sekidle düşünebilseydiniz keşke.
şimdi iki ucu da harap bu değneğin.
ama aldatmaya hazırlanıyormus evet bu çok aşikar.Şimdi bunun cevabını sizin yüreğiniz verecek.
boşanmalı mısın?boşanmamalı mısın?
belki de bir süre hareketlerini gözlemlemelisin..

kesinlikle katılıyorum
belki pişman olmuştur gaflete düşüp de böle bişey yapmış olabilir
çocuklarınızın geleceği için bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum...

Biraz daha zaman..
Ben kendi deneyiminden bir örnek vermek istiyorum..erkek arkadasımla bir süreliğine farklı ülkelerde bulunduk..sonra tekrar türkiye'ye döndüğümüzde beni aldattığını söyledi.bir gece bir kadınla birlikte olduğunu söyledi..faceini ve msnni kontor ettim ekli değildi bu kişi.yabancı bir kadındı.
beynim durmuştu..sonucta uzun bir süre o benden ben ondan uzaktaydım..ne yapıcağımı bilemedim..onun müdürü ile aram cok iyiydi.ve ona anlatmaya karar verdim.bana cok iyi bir sey öğretti..
hala seviyorsun onu gördüğünde gözlerinin içi gülüyor..o senin sevgini sekteye uğratıcak bir sey yaptı evet,sans ver yada verme de diyemem ama verirsende kendin için kendi mutluluğun için..karsımızdakini ilk sevme nedenimiz kendimizi mutlu etme cabası değil mi?
özgüvenim yerimde yeniden sans verdim ve devam ettik.kendim için verdim.
ama malesef yürümedi.bir süre sonra belki de kendi ihanet ettiğinden benim etmemenden korktuğundan şizofreni tavrılar sergilemeye başladı.
bu onun olgun olmamasından ve kişiliğinin gelişmemesinden kaynaklanıyordu ..

kendimizi beslemek için seviyoruz..sevgisiz kim yasayabilir ki
kendin için sans vermekle kocamdır cocuklarımın babasıdr dierek vermek arasında aslında dağlar kadar fark var.
ılişkim bittiğimde için cok rahattı ve tek pişmanlığım yoktu.

erkeklerin çoğu aynı, doyumsuz oluyor.arada çok büyük bir aşk varsa ve ilk hataysa bu gözlerinden anlaşılıyorsa pişmanlığı affedilir elbet...ama tekrarlanan hatalar varsa vakit kaybetmeden ve daha çok yıpranmadan ayrılmak en iyisi..hoş uzun yıllar birlikte olduğun 1 insan ,anıların var, ben olsam durum daha beter olmadan bitiririm ,1 gün geriye dönüp baktığmda iyi hatırlamak için , ve sonraki karşılaştğmda yüzüne bakabilmek için...

nedense kadının ki affedilmiyor erkeğinki affediliyor her yerde eğer bir seferlikse unutlur affedilir deniliyor
gerrcekten güclü bir sekilde asla affetmem bir daha tekrar yasanma riskini bile göze alamam deseniz belki aldatılma oranı düşücek.
Ama suna cok inanıyorum,kendimde beceremesemde,aldatıldınzda ilişkinin sonuna geldiniz demektir.
gercekten karsınızdaki sizi sevmemiş demektir.

cok zor bır durum.. ne denılır kı bilemedim simdi...
o ıkı kucuk meleklere cok uzuldum olan onlara oluyor...
ılk esınızden de mı ıhanet yuzunden ayrıldınız acaba?

Eylem içinde bulundu mu , bulunmadı mı onu bilemem ama sadece nette bile yaşanmış olsa ,bunları gözünüzle görüp okumanız, katlanılabilecek gibi değildir sanırım. Çünkü hani herhangi biryere üye olupta sadece abuk sabuk şeyler izlese ,belki müdahele edebilirsiniz ve affedebilirsiniz ama, o iğrenç şeyleri yazdığını ve belki de yaşadığını kabullenemez insan.

Ben de herkes gibi boşanın diyemem ama kendi adıma katlanamazdım.

erkekler galiba interneti sadece böyle saçmalıklar için kullanıyolar:jeyyar:
çok sinir oluyorum netle ilgili böyle aldatma haberleri duyunca.allah akıl fikir versin bu erkeklere:mymeka:
senin adınada üzüldüm canım ama o hayatı yaşayan sensin en doğru kararı birtek sen verebilirsin:teselli:

Böyle dalga geçmek yada eğlenmek olmaz...
Amaç belli niyet belli yazılanlar belli...
Bence sizin yapmanız gerekende belli...

bence biraz yapıcı olalım ortada çocuklar var
aldatan kadın nasıl muamele görüyorsa erkek de aynı muameleyi görmesi lazım ama artık toplumda tabu haline gelmiş bunu kabullnemiyoruz
ama çocuklar için bir şans daha verilmeli
zira anne ve baba sevgisinin yerini hiçbişi dolduramaz

aldatan kadın nasıl muamele görüyorsa erkek de aynı muameleyi görmesi lazım ama artık toplumda tabu haline gelmiş bunu kabullnemiyoruz

Neden hep çocuklar var diye ihanetler göz ardı edilir?
Göz ardı edilir affedilir ve sürekli devamı gelir bunların....
Böyle daha mı mutlu bi evlilik olur yani?
Neden anneler hep hayatlarını kendileri için yaşayamazlar hep başkası için yaşamaya mecbur bırakılırlar?
Çocuğun için devam et boşver... Erkek o yapmış bi hata affett devam et...
Kadın ömrünü çocuğuna ve birlikte olduğu kişiye gözü kapalı adamamalı kendi içinde yaşamalı...

o adam bunları yaparken çocuklarını düşünmüşmü.yuvasını düşünmüşmü. hayır.
eğer bir kadın bunu yapsa erkek anında, kapıya koyardı.
aynı şey erkek içinde olmalı.
çifte standarta gerek yok.
eylem aynı, aldatma aynı.
neden hep veren kadın olsun göz yuman, acı çekip buna göz yumup, affeden.
erkeklerin namusları varda kadınların namusları ve bir namus anlayışları yokmu.onların da bu,namuslarına yapılmış bir terbiyesizlik ve ahlaksızlık değil mi
..
bunu namussuzluk olarak görmeleri ve kabul etmemeleri neden yanlış olsun. bu konularda yapıcı olmak isteyen olsun .
ama farklı düşünenleride suçlamayın sakın.

beni yanliz birakmadiginiz icin allah sizlerden razi olsun,burda gurbetteyim sizlerden baska derdimi anlatacak kimsem yok iyiki varsiniz....ben dünden beri kendimde degilim...gözyasim dinmiyor..dayanayim bagri yeni eve tasinana kadar idare ediyim diyorum ama icim kaldirmiyor...beklemiyordum böyle bisey ama hayat iste sürprizler ile dolu..esimin sitede üyeliyi ise 1 yildan fazlaymis birde yeminler ediyor bulusmamis kimseler ile diye ama inanilacak bir tarafi kalmadi bu isin...son zamanlarda cinsel hayatimizda pek iyi sayilmaz zaten 3-4 gün öncede tutturdu git memleketine anneni babani gör diye-bende yok askim dedim simdi masraf yapmiyalim tasinacagiz dedim...birde seviniyorum kocam cok anlayisli beni senede 2-3 defa izine gönderiyor diye aklimdan bile gecmiyordu ki benim esim bu duruma düser diye...görünüste cok namusludur cok gururludur ama iste gururun böyleside var demek parali kadinlar ile bile mesajlasmis düsünebiliyormusunuz...Bunlari yasamak cok agir insanin ici parcalaniyor,cigerlerim agrdi ya..böyle 1 hafta 10gün kadar uyumak istiyorumki uyandigimda acim biraz olsun hafiflemis olsunki atlatabiliyim ama sadece basimi salliyorum olamaz diye

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki bende bu kadar adi bir biçimde aldatıldım...paralı kadınlarla ...Bazıları duygusal aldatma fiziksel aldatma diye ayrımlar yapıyor ...sanki fiziksel olursa daha hafif olurmuş acısı gibi...ben şöyle düşünüyorum duygusal olanı tabii bir kaç kat daha acı vericidir...ama en azından ortada bir aşk vardır saygı duyulacak bir şey bir yandan şunu diyebilirsin aşık olmuş ve aradan çekilirsin...ama bu fiziksel aldatma insanı tam bir ikilemde bırakıyor yok efendim hataydı bilmem neydi...şimdi kendine şunu soracaksın durmadan hata bir kere olur bir senelik hatamı olur...bir sene boyunca aktif kalmış üyelik...ooofff daha neler soracaksın kendine canım çok iyi anlıyorum...çıldıracak gibi oluyor insan ...herşeyi bırakıp gitmek istiyorsun...kendi adıma sana şöyle yardımcı olabilirim eşin kaç yaşında bilmiyorum ama cinselliğinizin son zamanlarda iyi olmadığını söylüyorsun bende aynı durumları yaşadım eşin orta yaş bunalımında olabilir..genelde bu durumlarda bu kadar adi yollara başvuruyorlar...benim eşim orta yaş bunalımı yaşadığı bazı cinsel sorunlardan bunalıma girmiş bu yollara başvurmuş..daha bir sürü sebebte var tabii..o yazıları görmenin ne demek olduğunu iyi biliyorum bende eşimin birlikte bu haltları yediği arkadaşıyla msn konuşmalarından öğrendim aldatıldığımı..ve o yazışma kelime kelime beynime kazındı ve beni kemirdi uzun bir süre...öğrenme biçimin bu anlamda çok zor biliyorum...ne yapacağın senin bileceğin şey...ben sana ne yaptığımı söyliyim aile terapisine başladık eşimin sorunları konuşuldu takıntıları falan filan..ayrıca bir üroloğa gidip sevgili kocamın iktidarsız kalıyorum korkusunun varikosel denen bir hastalığın etkileri olduğu ortaya çıktı...hala terapi alıyoruz...10 ay oldu antideprasan kullanıyorum...ve yaşadıklarım ancak yumuşamaya başladı...bu arada eşimede çok çektirdim ...şimdi soru nları çözmeye başladık...eşinin bu tip problemleri olabilir...yani bir örnek...ama ayrılsandan devam etsende hemen bir terapiye gitmeni tavsiye ederim...en azında beyninden o ilk şokun etkilerini silebilmek için...

hepinizin fikirlerini defalarca okuyorum kizlar sagolun....ilk esim ile evlendigimde zaten 17 yasinda yoktum Feen onu fazla tanimiyordum..adam sarhosun biri cikti.icince cildiriyordu kavga patirti ne ararsan var iste sonrada pisman oluyordu bidaha yapmam etmem diye ama hep ayni sey tekrarlaniyordu...bu esim ise icki kullanmaz bazi bazi her aile gibi kavgalarimiz oluyordu tabi ama genelde ailelerimiz yüzünden onun ailesi beni daha ilk bastan hic kabul etmedi zaten ayrilmis cocugum var diye ama ben bizi mutlu saniyordum,esimden bir ay öncesine kadar hic süpelenmemistim baska arkadaslarin esleri icin aldatma ile ilgili biseyler duyunca üzülüyordum ve icimden iyiki böyle bir problemimiz yok diye geciyordu ama problemin en kötüsü bizdeymis ne yazikki aklimi yetirecem arkadaslar

çok kötü bi durum gerçekten ama işte erkek milleti hepsi aynı boşan bence kendi yoluna bak derim çalış bişekilde kendi ayaklarının üstünde dur bi erkeğe ihtiyacın yok bu hayatta insan kendi başına bir bir bireydir evlilik çokda önemli değil bence seni tutmasın hayatına bak seni aldatan başkasınıda aldatırbu böle gider.......

kesinlikle bi yardim alin,psikologa gidin..bu durumlar kadinlar uzerinde hem ruhsal hemde tiroid gibi sorunlara yol aciyor..cunku kadin cok sever ve guvenirken ummadigi anda,ummadigi seylerle karsilasinca yikimi cok buyuk oluyor.ne kalbinden ne de beyninden atabiliyor.bi yerde bi sekilde mutlaka patlak veriyor.kendiniz cok zor atlatirsiniz.

Back
X