canım durumuna çok üzüldüm gidecek bir yerim yok demişsin. bence ihaneti anladığını belli etme. En azından ne yapacağına karar verene ya da iş bulana,sığınacak bir yer bulana kadar. İhaneti anladığğını söylersen ne olursa olsun yanımda gidecek bir yeri yok diye daha da yüzsüzleşir.
İHaneti kanıtlamaya çalış, boşanınca işine yarayacak deliller bul ama sakın gidecek bir yer bulana ya da ne yapacağına karar verene kadar ihanetini anladığını eşin olacak adama belli etme
çok doğru demişssin tatlım
kesinlikle nilsuya katılıyorum
Ayol evde bulunan prezervatifler ihanetin belgesi değil midir?
Ne yapsın kadın,ne zamana kadar saklasın o pislikleri?
Alsın annesini yerleşsin bir göz eve,annesi bebesine bakar,kendisi de çalışır.
Elindeki pis delillerle de açar davasını tazminat,nafaka neyse alır,kurar hayatını.
Ayol evde bulunan prezervatifler ihanetin belgesi değil midir?
Ne yapsın kadın,ne zamana kadar saklasın o pislikleri?
Alsın annesini yerleşsin bir göz eve,annesi bebesine bakar,kendisi de çalışır.
Elindeki pis delillerle de açar davasını tazminat,nafaka neyse alır,kurar hayatını.
sen iyi demişsinde kızcağız annesinin destek olmuyacağını yazmış hem eşi belki prezatiflere bir kılıf uydurur eşimle kullandığım prezatifler der. doğruyu söyleyeceğini sanmam hakime. kanıt derken kadınla çekilmiş resimler yazışmalar cep mesajları gibi daha ele gelebilecek, hakimi de ikna edebileceği kanıtlar demek istedim tabii boşanmayı düşünürse sonuçta kendi hayatının şartlarını kendi dah iyi bilir
Nasıl eşimle kullandık prezervatifleri diyebilir ki?Konu sahibi hamileymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?