Bunun senin sevilmeye layık olup olmamanla hiçbir alakası yok, bi kere bunu kafandan çıkar! Bu tamamen onun karaktersizliğiyle ilgili... Gerçekten seven insan sevdiği için herşeyi yapmaya çalışır, el üstünde tutar...asla arkana bakma bunları yaşamak kolay değildir eminim ama ileride seni geeçekten çok mutlu edecem biri çıktığında ozaman iyiki önüme bakmışım diyeceksinBurada sevgilimle ilgili çok konu açtım bitir dediniz değmez dediniz .Tamam küfür ediyor ama ihanet etmiyor sadık derdim .Tamam sınırlı ama yalan söylemiyor derdim .Hatta bi önceki konuda kesin birini bulmuştur dendi olamaz o yapmaz dedim .Ama oluyormuş yapıyormuş .Meğerse 2 sene yalanlarla ihanetle geçmiş. bu oldu acaba yanlış mı düşünüyorum bile demek gelmiyor içimden. Sessizlestim yine .Aynaya her baktığımda kendimden nefret ediyorum yine aldatildim çünkü yine en çok guvendigim tarafından kandirildim .Üşüyorum hemde fazlasıyla .Çünkü güvenim gitti benden inancım zamanım .Yanıma birtek pismanlik ve hayal kırıklığı kaldı .Sevilmeye layık değilmişim meğerse kendimi çok kötü hissediyorum ne dusunecegimi bile bilmiyorum
Öyle demiştim ta ki düne kadar .iyiki eski sevgilim aldatmış gitmiş demiştim mutluydum ama yine aldatildim yine kandirildim bu sefer olmaz derken gözümün içine baka baka aptal yerine kondum .canım yanıyor ama kızginligim kendime niye guvendin diyeBunun senin sevilmeye layık olup olmamanla hiçbir alakası yok, bi kere bunu kafandan çıkar! Bu tamamen onun karaktersizliğiyle ilgili... Gerçekten seven insan sevdiği için herşeyi yapmaya çalışır, el üstünde tutar...asla arkana bakma bunları yaşamak kolay değildir eminim ama ileride seni geeçekten çok mutlu edecem biri çıktığında ozaman iyiki önüme bakmışım diyeceksin
Boş verdim onu bitti benim için .Sadece bana yaptıkları aklımda .Guvenimi bitirdi herseyimiEğer bundan eminseniz en başta kafaya takmamaya çalışacaksınız. Hatta kaba, küfürbaz, size değer vermeyen birinden kurtulduğunuz için şükredeceksiniz bile ileride. Sevilmeye layık olmayan siz değilsiniz; adam yerine, sevgili yerine konmaması gereken kişi o adam. Allah aşkına boşverin şu adamı artık.
Inan anlatmak o anı bir daha yaşamak istemiyorum .kafamda bi ton soru var zaten boş verNasil ögrendin aldattigini?
Şu saatten sonra kimseye guvenebilicegimi sanmıyorum ilk aldatisilim değil .Bu sefer sonu farklı olur dedim olmazmis meğerseAslında sevgi değil vazgeçemediğimiz. Alışkanlıklarımız, düzenimiz. Ancak yeni düzen, yeni alışkanlıklarda imkansız değildir.
Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar.. Güçlü durmaya çalışın..
arabesk edebiyatına girene kadar kalk iki silkelen..her defasında aynı şeyi yapıyorsun..üç gün sonra siz demiştiniz ben şöyle yapmıştım temalı konu açacaksın..bu dünyadaki tek erkek o değil..sende değersiz değilsin..Allahın özene bezene yarattığı bir ananın doğurduğu hoş bir mahlukatsın..ne diye .....................................biri için (banlanmak istemiyorum adama saydırdım anlayın) kendini paralıyorsun ısrarla..kalk bi sağa sola bak..ne insanlar var..neşeli eğlenceli,belkide gelecekteki yaşantına ortak olmak isteyen ,ne centilmenler ne dostlar ne güzel hayatlar ...kalkıp iki dakka tefekkür etsen zaten,erkek denmeyecek bir yaratık için göz yaşı dökmemen gerektiğini anlardın.Burada sevgilimle ilgili çok konu açtım bitir dediniz değmez dediniz .Tamam küfür ediyor ama ihanet etmiyor sadık derdim .Tamam sınırlı ama yalan söylemiyor derdim .Hatta bi önceki konuda kesin birini bulmuştur dendi olamaz o yapmaz dedim .Ama oluyormuş yapıyormuş .Meğerse 2 sene yalanlarla ihanetle geçmiş. bu oldu acaba yanlış mı düşünüyorum bile demek gelmiyor içimden. Sessizlestim yine .Aynaya her baktığımda kendimden nefret ediyorum yine aldatildim çünkü yine en çok guvendigim tarafından kandirildim .Üşüyorum hemde fazlasıyla .Çünkü güvenim gitti benden inancım zamanım .Yanıma birtek pismanlik ve hayal kırıklığı kaldı .Sevilmeye layık değilmişim meğerse kendimi çok kötü hissediyorum ne dusunecegimi bile bilmiyorum
Dediğim gibi bunun seninle alakası yok, onun karaktersizliğiyle alakalı bir durum...Aldatılmak engel olunacak bir durum değil ne yazık ki...Hamile eşini aldatan vicdansızlar var...Bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok, sizinki tamamen üstüste gelmiş talihsiz bir şekilde...Bundan sonra biraz psikolojik destek almalısınız. Emin olun ilerde elbet sizin gerçekten güveninizi kazanmak için uğraşacak birileri çıkacaktır, lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi...Öyle demiştim ta ki düne kadar .iyiki eski sevgilim aldatmış gitmiş demiştim mutluydum ama yine aldatildim yine kandirildim bu sefer olmaz derken gözümün içine baka baka aptal yerine kondum .canım yanıyor ama kızginligim kendime niye guvendin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?