- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
Doğru, zaten beklediğin olmuyor değil mi?Az beklenti çok mutluluk bacım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru, zaten beklediğin olmuyor değil mi?Az beklenti çok mutluluk bacım :)
Benim de ilk sevgilimdi. İlk inandığım, hayatımın merkezine koyduğum, ne bileyim değer verdiğim tek kişi.. Bilemiyorum, belki yediremiyorum kendime.. Şimdi yeni yeni bitiriyorum. Sanki bitmemiş gibi hissediyorum, özlüyorum, kızıyorum. Kendime kızıyorum.
Biliyorum.. Bekliyorum .. Henüz yeni, doğrusu yara hala kanıyor.. Bekliyorum..Bende ilk başlarda kendime kızdım. Nasıl bu kadar aptal olabilirim diye. Nasıl fark etmedim diye. Acaba ben kötü müydüm de beni aldattı diye bile düşündüm. Ama ihanet ihanettir işte. Yapan yaptığıyla kalıyor olan bizlere oluyor Unutmak kendimize yapacağımız en iyi şey bu durumda. Zamanla geçer emin ol.
canim anlıyorum allah yardimcin olsun ama ben boyle konulara gelemiyorum ben senin yerine dua ediyim onlara umarim mutsuz olurlar ve pismanliktan olurHenüz yeni, dünkü bir mevzu..
Sadece birkaç gün nefes almak istiyorum. Bilemiyorum. Benimle yakalayamadığı mutluluğu yakalasın..
Anlaşılan sen çok naif yumuşak yürekli Bi kızsınEvet. Sanıyorum 6 ayımın en doğru kararıydı. Hiç kimse bitsin diye başlamıyor elbette ilişkiye, peki gideceksen neden elindekini bırakmıyorsun? İhanet ne kadar doyurucu, gizlilikten zevk mi alıyorsun? Üzülüyorum, sanki koca bir aptalmışım gibi hissediyorum. Geçeceğini biliyorum ama geçene kadar söyleniyorum..
Çok zarifsiniz, düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Kalbinizin temizliğini hissediyorum, umarım sizin hayatınızda sizi üzecek durumlarla karşılaşmazsınız. Eğer bu hafta yüreğimi soğutabilirsem, sonraları daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Bekliyorum..Anlaşılan sen çok naif yumuşak yürekli Bi kızsınböyle alçakça bir şeyi haketmediğin için kendine yediremiyorsun çok da haklısın . Sürekli bir sebep ararsan sadece kendi zihnini yorarsın mutlaka kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş ve bu ihaneti at kafandan . Yazık güzelliğine eminim seni hakedecek daha düzgün insan çıkacak karşına . :)
Zaman Zaman onun seni ikna etmesine de ihtiyaç duyacaksın .seni kaybetmemek için yapacağı şeylere inanma Sak'ın . biraz zor olacak evet ama sonrasında çok Mutlu olacaksın inşallah . Ömür boyu gülmen dileğiyle :) :) :)Çok zarifsiniz, düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Kalbinizin temizliğini hissediyorum, umarım sizin hayatınızda sizi üzecek durumlarla karşılaşmazsınız. Eğer bu hafta yüreğimi soğutabilirsem, sonraları daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Bekliyorum..
Umarım, güzel dilekleriniz için minnettarım. :)Zaman Zaman onun seni ikna etmesine de ihtiyaç duyacaksın .seni kaybetmemek için yapacağı şeylere inanma Sak'ın . biraz zor olacak evet ama sonrasında çok Mutlu olacaksın inşallah . Ömür boyu gülmen dileğiyle :) :) :)
Haklısınız.. Duygularımı kontrol edebilirim. UmarımKendinize değer verin bir daha o adamla asla görüşmeyin
Teşekkür ediyorum. Bakalım.. Umarım Zaman'ımı iyi değerlendiririm. Umarım işimi ve aldığım kararı zorlaştırmaz.Kendinizde bir kusur aramayın problem sizde değil karşınızda ki insanlarda
Kız için yorum yapmıyorum ergen havalarında günümüzün belli kesim sözde özgüven tavan kızları erkek arkadaşınız da heyecan peşinde sizi haketmiyor demekki Allahın sevilen kuluymussunuz ki kısa sürede kurtuluşsunuz daha kötüsü de olabilirdi
Ama ben sadece emin olmak istedim. Haklısın belki "daha ne kadar emin olabilirsin, zaten çıplak birçok fotoğrafı şifreli dosyasında ismine kayıtlıymış" diyeceksin. Ama insan seviyor işte, emin olmak istiyor..![]()
Umarım. Pişman olup karşıma gelmez. Umarım kendisi için doğru olduğunu düşündüğü bir karar almıştır. Ben öyle yaptım..Senin bir eksiğin oldugundan değildir canim, sevgilinin seref yoksunlugundandir o. Iyi ki ayrılmışsin. Inanma ve affetme sakın. Yılların boşa heba olmasın.
Ahh, bana sadece onun bana ilgisi var dedi. Eğer bir başkasının bana ilgisi olsa hiçbirşey yapmazmış. Yani telefonumda şifreli dosyada boxerli erkek fotoğrafları olsa "Can'ım bunların daha kaslı olanı yok mu?" Diyecek.. Karaktersizliğine kırmızı kurdele..Haydi düello ya deseydin keşke, ben olsam o adama dünyayı dar ederdim
İnan bana, hayatımda bir elin parmağını geçmeyecek kadar insan var.. Bu onu iyi biliyordu, bende ki değerini, önemini.. Şimdi ne oldu? Duygularımla oynadı, hayallerimle..Ooohoooo buda geçer ...yasama bak 20 yaşındasın bak ..ben 28 oldum .. alan sayılırım benden sana tavsiye :hayatinà kattığını insanları iyi seç ..öyle kolayca güvenme kimseye. .
Sabir büyük nimet geçiyor gidiyor bu ne ki diceksin ilerde imtihan türlü türlü ve ölene kadar imtihanlar devam ve bu belki de en hafif imtihandı böyle de düşün şükret ki Allah senin tez zamanda o adamın gervek yüzünü görmeni nasip etmişZaman
zaman.. Biliyorum inşallah çabuk gelir ve geçer. Üzülüyorum çünkü. Biliyor musun? Uğraşacak çok şey buldum kendime, bugünü doldurdum.. Önümdeki Zaman'lar için biraz sabır diliyorum..