İHANET..

Seni duyan da 40 yillik kocasindan bahsediyor sanir. Bu yasta birine bu kadar anlam yuklemek, hayatinin merkezine koymak sonra da yasanan olumsuzluklar karsisinda dunyasi basina yikilmak dogru degil. Daha gencsin. Arkadasliklarin, flortleri olacak. Kimi aldatacak kimi seni sevmeyecek vs. Bunlar yasanacak. Onemli olan senin guclu olman. Bir insana baglanip hayatini etkilemesine izin vermemen.
Doğru.. Yalnız ben yalnız bir insanım. Pek arkadaşım yoktur, genelde blog yazarım. Ben dün ilk defa ihanete uğradım. Yaşıma bakmayın, oldukça olgun büyüdüm. Doğrusu beni bu kadar sahiplenen birini daha önce görmemiştim. Çok şey paylaşmıştık. Belki bunlar ağır geliyordur..

Umuyorum.. Her yerde anım var onunla ilgili görmezden Nasıl gelirim bilmiyorum. Alışkanlıkta girince işin içine, unutkanlık biraz daha zorlaşıyor işte..
Ondan sogumadin mi hic? Guzel seylerden cok ihanetine takilirdim ben.Unutursun .Baska birini bul :cool:

ergen moddan çıkamamış erkek ve uğruna telef olan kızlar :sinirli: yani diyeceğim o ki böyle basit erkek süprüntüleri için kendini üzmeye değmez, salla gitsin, sen yaşadığın aşkı kendin gözünde ve kalbinde büyütüp yaşamışsın; yoksa böyle ergen bir tipin bir kadına cennetteymişçesine aşk yaşatamayacağını hepimiz biliyoruz, hee çok iyi yalancıdır ama gene de samimi olmadığı anlaşılır

Telefonunda hiçbirşey tutmuyor.. Galerisi, whatsappta konuşma, mesaj hiçbirşey. Ama o kadar gerizekalı ki şifreli dosyasının şifresi hep aynı..
Kızın adını dosyaya vermiş yazmışsın. Sonra içinde birsürü bikinili kız var yazmışsın beynim yandı yeminle.

ergen moddan çıkamamış erkek ve uğruna telef olan kızlar :sinirli: yani diyeceğim o ki böyle basit erkek süprüntüleri için kendini üzmeye değmez, salla gitsin, sen yaşadığın aşkı kendin gözünde ve kalbinde büyütüp yaşamışsın; yoksa böyle ergen bir tipin bir kadına cennetteymişçesine aşk yaşatamayacağını hepimiz biliyoruz, hee çok iyi yalancıdır ama gene de samimi olmadığı anlaşılır
Belki, ben de büyütmüş olabilirim, aşkımı, sevgilimi, saygımı.. Öyle güzel rol yapmış olamaz gibi geliyor.. Bilemiyorum. Büyük yanılgı, büyük hata

Kızlar merhaba;

Daha önce çok sık yazılarınızı okuyordum. Gerçekten ilgi çekici muhabbetleriniz var. Ben henüz yeni dahil oluyorum ailenize..
Sizden bana yardım etmenizi, en azından yanımda olmanızı, beni anlamanızı istiyorum, umuyorum..
Kızlar benim 6 ay kadar süren, tanıştığım ilk andan beni mükemmel diyebileceğim (en azından 2-3 ayı harikulade) diyebileceğim bir ilişkim oldu. Henüz 20 yaşındayım. Öyle ki, hayatımda gerçekten bu denli özel hissettirmemişti kimse bana kendimi, öyle güzel tutuyordu ki elimi, gözlerimi kapatsam, uçurumun bir ucundan diğerine bir ip üzerinde gidebilecek kadar güveniyordum..
Dün beni aldattığını öğrendim. Doğrusu beni anlarsınız, kadın hisleri. Telefonuna baktım, bir dosyası vardı, normalde hiç girip bakmazdım, dün baktım. 18 yaşındaki bir kızın bikinili birçok fotoğrafını gördüm. Bir insan, neden şifreli dosyasına bir kadın fotoğraflarını hatta birçok kadın özellikle çıplak fotoğraflarını bulundursun ki..
Öyle çok yandı ki içim, ben ilk defa aldatıldım. Bir hızla kadının numarasını aldım. Amacın onu arayıp gerçeği öğrenmekti. Sevgilime "bu ne?" Diye hesap sorsam nasılsa bir kulp bulacaktı öyle değil mi? "-ah, evet seni bununla aldattım" demeyecek ya.. Kızı aradım, bana bir süredir sevgili olduklarını ve 18 yaşında olduğunu söyledi. Ona, "bak ben de bir bayanım, beni anlarsın, yardımcı ol. Ben Kaan ile 6 aydır birlikteyim, Nasıl olur böyle birşey" dediğimde, bana " demek o kadar iyi tanıyamamışsınız birbirinizi, seni sevmemiş demek" dedi böyle ağzını gevşete gevşete. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Sonra erkek arkadaşımı aradım, bana "onun bana ilgisi vardı sadece" dedi. Fotoğraflar bilmem ne bu konulara girmedim bile. Kıza mesaj attım, "sadece senin ilgin varmış, hadsizlik yapma. Gerçeği öğrendin gideceksin" dedim. Kızın bana attığı mesaj şu: " ah Can'ım, benim sevgilim seni böyle mi avutmuş. Siz 2. Şahıslar hep böyle olursunuz, senin gibi ucuz insanla işim olmaz, evde kalmış kız kurusu" okudum. Okudum. Okudum. Her göz yaşım da bir daha vuruldum. 2 gündür perişan haldeyim. İnanın halim kalmadı. Lütfen bana birşeyler söyleyin, yardımcı olun. Sevdiğim Ada'm hala inkar peşinde, inanmıyorum ona, bitirdim ilişkimi, lütfen kızlar, birşeyler söyleyin.. Kızın fotoğrafına baktım, 18 yaşında Allah bağışlasın güzel bir kız, manken gibi, fiziği güzel saç ları uzun.. Sarışın.. Ama ben de çirkin, ilgisiz ve kaba biri değilim ki? Ne veremedim diye düşüyorum bulamıyorum sorumun cevabını. Ne eksikti.. Bilemiyorum, hata yapmaktan korkuyorum. Size güveniyorum. Lütfen birşeyler söyleyin..

Kızla muhatap olmakla çok çok hata etmişsiniz!
Erkek arkadaşınız sizin aldatiyor üstüne o bana asılır diye kandiriyor siz arayip kıza yol veriyorsunuz bu nasıl is

Evli değilsin bişey değilsin baş tekme yi bu çaba niye

Haklısın sanıyorum. Peki ne yapmalıyım.. Öyle güzel hayaller kuruyorduk ki, bir süre sonra bırak hayalleri kurmayı, onları cümle içinde kullanamaz olmuştuk. Bir süredir ilişkileri varmış, anlamalıydım. Doğrusu hissetmiştim. Sevgilim 28 yaşında. Anlıyor musun? O kız henüz 18 yaşında.. Benim elimi tutup, yüzünü göğsüne yatırıp "yanında huzur bulduğum tek insansın" diyordu.
Hatırlamak istemiyorum. Can'ım yanıyor
20 yaşındasın hayatını yaşa. Gereksiz hayaller bunlar. Zaman kaybı olur.

Kızla muhatap olmakla çok çok hata etmişsiniz!
Erkek arkadaşınız sizin aldatiyor üstüne o bana asılır diye kandiriyor siz arayip kıza yol veriyorsunuz bu nasıl is

Evli değilsin bişey değilsin baş tekme yi bu çaba niye
Doğru, o an inanın düşünmek için çok kısa süreniz oluyor. Ben emin olmak istedim. Belki hala inancım vardır diye. Evet, büyük aptallık.. Yol onun, kızla gitsin gitmesin, sadece hayatımdan gitsin yeter

20 yaşındasın hayatını yaşa. Gereksiz hayaller bunlar. Zaman kaybı olur.
Zaman kaybı.. Sanırım Mutlu olduğumu sandığım, birkaç ay benim için en büyük Zaman kaybıydı. Haksızlık ediyorum, doğrusu güzel zamanlardı.. Ama şurada sana hak vermeliyim ki, bundan sonrası Zaman kaybı olabilir..

İkinizde aldatılmışsınız çocuk tarafından, ağzını yaya yaya konuşuyor bide kaliteden mi bahsediyor?
Hadi kızı bir kere aramışsın niye ikinci kez arıyorsun çocuğun sana ihaneti kanıtlanmış işte.
Ve kimseye bu denli güvenmiceksin her zaman gözü açık olmalısın.
İkisini de engelle hayatına devam et ve sakın affetme onu.

İkinizde aldatılmışsınız çocuk tarafından, ağzını yaya yaya konuşuyor bide kaliteden mi bahsediyor?
Hadi kızı bir kere aramışsın niye ikinci kez arıyorsun çocuğun sana ihaneti kanıtlanmış işte.
Ve kimseye bu denli güvenmiceksin her zaman gözü açık olmalısın.
İkisini de engelle hayatına devam et ve sakın affetme onu.
Onu bir defa aradım, sadece emin olmaktı amacım. Belki de kendimi kandırıyorum, zaten herşey ortadaydı.. Onu bir daha aramadım, sadece mesaj attım. Bu da kabullenemediğimdendir. O an düşüncelerimi bile kontrol edemiyordum. Güven konusuna gelince, işte burada "bu denli" biraz hafif kalıyor.. Doğrusu öyle inandırıyor ki seni, seni ve aileni, arkadaşlarına kadar giriyor hayatına. O zaman basit olmadığına inanıyor insan. Yaşı 28, mesleği doktor. Hayatında hedefi yok. O kadar inandırıyor ki seni.. Sanıyorsun işte, sanıyorsun ki tek eksiği aşktı, onu da sende bulmuştu.. Doğru.. Güvenmek meselesi benim için "artık" ile başlayacak..

Bir de şu açıdan bakmak ister misin ? Burada neredeyse hergün çoluk çocuğuyla, karnı burnunda böyle şerefsiz adamlar tarafından aldatılıp çaresizlik içinde kalan kadınlardan biri değilsin. Acını küçümsemiyorum yanlış anlama. Ama inan şuan senin yerinde, senin yaşında olmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki. ''Keşke biz de bu kadar erken görebilseydik gerçek yüzünü diyen'' onlarca kadın... Ardından üzülmeye bile değmeyecek insanlar bunlar. Hayatınızın hiç bir anını böyle insanlar için ziyan etmeyin. Genceciksin, gez toz eğlen, yaşa, öğren... Civi civiyi söker mantığıyla yeni ilişkilere atılmak gibi bi hata da yapma. Erkeksiz hayat çok daha güzel.. 20 yaşım karşımda oturuyo olsaydı bunu slogan yapar boynuna asardım. ERKEKSİZ HAYAT ÇOK DAHA GÜZEL...

Bir de şu açıdan bakmak ister misin ? Burada neredeyse hergün çoluk çocuğuyla, karnı burnunda böyle şerefsiz adamlar tarafından aldatılıp çaresizlik içinde kalan kadınlardan biri değilsin. Acını küçümsemiyorum yanlış anlama. Ama inan şuan senin yerinde, senin yaşında olmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki. ''Keşke biz de bu kadar erken görebilseydik gerçek yüzünü diyen'' onlarca kadın... Ardından üzülmeye bile değmeyecek insanlar bunlar. Hayatınızın hiç bir anını böyle insanlar için ziyan etmeyin. Genceciksin, gez toz eğlen, yaşa, öğren... Civi civiyi söker mantığıyla yeni ilişkilere atılmak gibi bi hata da yapma. Erkeksiz hayat çok daha güzel.. 20 yaşım karşımda oturuyo olsaydı bunu slogan yapar boynuna asardım. ERKEKSİZ HAYAT ÇOK DAHA GÜZEL...
İlk önce gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Haklısın, insanoğlu sadece bulunduğu durumda kendini çıkmazda hissediyor. Evet haklısın, eğer bir evladım olsaydı, ne yapardım bilemiyorum. Doğru.. Belki de yalnız büyüdüğümden ve büyüttüğümden ilişkimi.. Belki bana fazla yük gibi de gelmiş olabilir.. İnsan kötüyü yaşarken, o an kötünün kötüsünü düşünmüyor. İnsanın canı yanıyorken, o an aldanıyorken düşünemiyor.. İşte bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Sanırım böylece görmediğim belki de göremeyeceğim birçok şeyi söyleyerek gösterdiniz

Seni aldatmayan ve onun yasattiklarindan cok daha guzelini yasatan bir adam taniyacaksin emin ol. Hic yikilma uzulme... Dunyadaki son erkek o degil ya... İcinde ondan nefret edip gozunde kucult ve seni hakeden kisi icin dua et

Seni aldatmayan ve onun yasattiklarindan cok daha guzelini yasatan bir adam taniyacaksin emin ol. Hic yikilma uzulme... Dunyadaki son erkek o degil ya... İcinde ondan nefret edip gozunde kucult ve seni hakeden kisi icin dua et
Nefret ve sevgi aynı ölçüde duygular aslında.. Nefretimin sonradan istemediğim duygulara dönüşmesini istemem. Sanırım zaten başaramam. En iyisi, onu ve ona ait (bize ait) somut herşeyi yok etmek, soyut olan herşeyi ise zamana armağan etmek..

Bana 20 yaşimi verseler,sevgilim!olmasada olur.
Bosversene iki karaktersiz takilsinlar. Bak keyfine kurtulduguna sevinmelisin.

Back
X