İHANET..

Nefret ve sevgi aynı ölçüde duygular aslında.. Nefretimin sonradan istemediğim duygulara dönüşmesini istemem. Sanırım zaten başaramam. En iyisi, onu ve ona ait (bize ait) somut herşeyi yok etmek, soyut olan herşeyi ise zamana armağan etmek..
Yaptiklarindan nefret etmeni kastetmistim yoksa ona dair iyi yada kotu bir duygu beslemen her zaman seni ona iter. Umarim hersey gonlune gore olur

Kız zaten normal olsa hala çocuğa sevgilim demez?
Öyle birinin dediğine neden bu kadar üzülüp kendini yıpratıyorsun ki.
Emin ol iki gün sonra aynısını o kıza yapıcak.
Bas tekmeyi gitsin. :KK14:

Kız zaten normal olsa hala çocuğa sevgilim demez?
Öyle birinin dediğine neden bu kadar üzülüp kendini yıpratıyorsun ki.
Emin ol iki gün sonra aynısını o kıza yapıcak.
Bas tekmeyi gitsin. :KK14:
Kız normal değilse bile beni çıldırtacak kadar normal..
Belki de o an üzüldüğümden herşey bana dramatik gelmiştir. Dünü bir daha yaşamak istemem doğrusu.. Bilemiyorum, sanırım sonrasıyla ilgilenmeyeceğim..

Kızın gıyabında hakaret etmek istemiyorum lakin kurduğu cümleler, 20 yaşında bir kadına evde kalmış demesi, zeka konusunda biraz sıkıntıda olduğunu gösteriyor. 28 yaşındaki erkek arkadaşında bu vizyonda biriyle görüşebilecek hatta sevgilisini aldatabilecek kadar kalitesiz. Bizim oralarda bu tiplere AĞZI AÇIK AYRAN DELİSİ derler.
Kendine biraz akıllı bir sevgili bulman gerektiğini düşünüyorum. Ben sıkılırım zeki olmayan insandan mesela. Aşk,sevgi nereye kadar insan oturup tartışabilmeli . Senin eski sevgilinle ne tartışacaksın ki hangi kıza hangi bikini daha çok yakıştığını mı? Belli yani beyin sadece buna çalışıyor.
Daha gençsin, iyi bir seçim yap mutlu ol.

Kızın gıyabında hakaret etmek istemiyorum lakin kurduğu cümleler, 20 yaşında bir kadına evde kalmış demesi, zeka konusunda biraz sıkıntıda olduğunu gösteriyor. 28 yaşındaki erkek arkadaşında bu vizyonda biriyle görüşebilecek hatta sevgilisini aldatabilecek kadar kalitesiz. Bizim oralarda bu tiplere AĞZI AÇIK AYRAN DELİSİ derler.
Kendine biraz akıllı bir sevgili bulman gerektiğini düşünüyorum. Ben sıkılırım zeki olmayan insandan mesela. Aşk,sevgi nereye kadar insan oturup tartışabilmeli . Senin eski sevgilinle ne tartışacaksın ki hangi kıza hangi bikini daha çok yakıştığını mı? Belli yani beyin sadece buna çalışıyor.
Daha gençsin, iyi bir seçim yap mutlu ol.
Haklısın.. Doğrusu kız Hakkında pek konuşmak istemiyorum, henüz 18 yaşında ve şuan yaptığı ne varsa yarın mantıklı bulmayacak bir çağda.. Doğru.. Teşekkür ederim düşüncelerin için..

Evet. Evet kesinlikle öyle.. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Madem aldattın, demek ki bende eksik birşeyler gördün, yetememedim demek. O halde git, işimi zorlaştırma öyle değil mi.. Bundan bir kaç hafta önce markette alışveriş yapıyorduk, ona bir anda durup dedim ki, "eğer bir gün birinden etkilenirsen bunu ilk önce bana söyle, olabilir insanız" dedim. Gururumu da ayaklar altına aldım söyledim. Sonuçta insanız.. "Sakın bana ihanet etme" dedim.. Bu kadar açık konuşmuşken ben, neyin mücadelesini veriyorsun ki sen?
çocuk çapkın senden de ayrılmayacak ondan da . ama sen hıssetmıssın telıne baktıgına gore

çocuk çapkın senden de ayrılmayacak ondan da . ama sen hıssetmıssın telıne baktıgına gore
Doğrusu 1-2 haftadır uzak duruyordu. İşlerini bahane ediyordu.. Sonra cevap vermemeye daha sonra da sanki hiç yazmamışım gibi konuşmaya devam etmesi de belirtileriydi şüphelerimin.. Etik bir durum değil telefonuna bakmak, normalde yapmam.. Dediğin gibi his.. Çocuk çapkın mı doyumsuz mu aç mı bilemiyorum.. Ama istediği her neyse artık bende yok sanıyorum..

Haklısın.. Doğrusu kız Hakkında pek konuşmak istemiyorum, henüz 18 yaşında ve şuan yaptığı ne varsa yarın mantıklı bulmayacak bir çağda.. Doğru.. Teşekkür ederim düşüncelerin için..
Çoğumuz yaşadık böyle şeyler, daha beterini yaşıyor burada kadınlar eşleri aldatıyor. Hepimiz atlattık, senin acın da geçecek. Yalnız değilsin bu konuda en azından. Sakın ona geri dönme, sosyal hesaplardan takip etme, hery erden engelle uzaklaştır. Gözden ırak olursa gönülden çabuk uzaklaşır. O kızla mı, ne yapıyor diye takip edersen işte atlatmanı zorlaştırırsın. Bunları başarırsan kısa sürede toparlanırsın, daha kimler girer hayatına kimler ohoo :)

Doğrusu 1-2 haftadır uzak duruyordu. İşlerini bahane ediyordu.. Sonra cevap vermemeye daha sonra da sanki hiç yazmamışım gibi konuşmaya devam etmesi de belirtileriydi şüphelerimin.. Etik bir durum değil telefonuna bakmak, normalde yapmam.. Dediğin gibi his.. Çocuk çapkın mı doyumsuz mu aç mı bilemiyorum.. Ama istediği her neyse artık bende yok sanıyorum..
yalnız 18 yaşındakı kıza bakın hele:) tam bır cadı .lafları benı bıle uzdu.sonuçta kandırmıs senı de onu da.Onu da sevse sonuçta terkederdı senı.Duzgun ınsan kalmamış.Bu erkeklere hiç guvenmıyorum artık

yalnız 18 yaşındakı kıza bakın hele:) tam bır cadı .lafları benı bıle uzdu.sonuçta kandırmıs senı de onu da.Onu da sevse sonuçta terkederdı senı.Duzgun ınsan kalmamış.Bu erkeklere hiç guvenmıyorum artık
Yeni başlamıştı ilişkileri belki beni elinde tutmak istedi. Sevmek kolay değil, sevdiği Zaman beni terk edecekti. En azından bunu engelledim

Çoğumuz yaşadık böyle şeyler, daha beterini yaşıyor burada kadınlar eşleri aldatıyor. Hepimiz atlattık, senin acın da geçecek. Yalnız değilsin bu konuda en azından. Sakın ona geri dönme, sosyal hesaplardan takip etme, hery erden engelle uzaklaştır. Gözden ırak olursa gönülden çabuk uzaklaşır. O kızla mı, ne yapıyor diye takip edersen işte atlatmanı zorlaştırırsın. Bunları başarırsan kısa sürede toparlanırsın, daha kimler girer hayatına kimler ohoo :)
Neyse ki herhangi bir sosyal hesaba sahip değilim. Sadece bulunduğu yerlere gitmem. Telefon kullanmayı pek sevmemem de avantaj sanıyorum. Zaten son Zaman'larda yokluğuna alışmıştım. Giderken Can'ımı yakarak gitmesi, onu unutmamı kolaylaştırabilir..

Ayrılmakla iyi etmişsin. Bırak tencere kapak birbirlerini ağırlasınlar.
Gencecik kızsın, profildeki sensen fıstık gibisin de, ohooo.. Sadece karaktersiz birine denk gelmişsin hepsi bu. Umarım bir daha karşılaşmazsın böylesi ile..

Ayrılmakla iyi etmişsin. Bırak tencere kapak birbirlerini ağırlasınlar.
Gencecik kızsın, profildeki sensen fıstık gibisin de, ohooo.. Sadece karaktersiz birine denk gelmişsin hepsi bu. Umarım bir daha karşılaşmazsın böylesi ile..
Teşekkür ederim, çok zarifsin.. Umuyorum beklediğimden daha hızlı ve çabuk geçer. En azından duygularım yıpransın istemiyorum. Eğer bir başkasına gönül verirsem, "acaba" mı diye tereddütle başlamak istemiyorum..

Kızlar merhaba;

Daha önce çok sık yazılarınızı okuyordum. Gerçekten ilgi çekici muhabbetleriniz var. Ben henüz yeni dahil oluyorum ailenize..
Sizden bana yardım etmenizi, en azından yanımda olmanızı, beni anlamanızı istiyorum, umuyorum..
Kızlar benim 6 ay kadar süren, tanıştığım ilk andan beni mükemmel diyebileceğim (en azından 2-3 ayı harikulade) diyebileceğim bir ilişkim oldu. Henüz 20 yaşındayım. Öyle ki, hayatımda gerçekten bu denli özel hissettirmemişti kimse bana kendimi, öyle güzel tutuyordu ki elimi, gözlerimi kapatsam, uçurumun bir ucundan diğerine bir ip üzerinde gidebilecek kadar güveniyordum..
Dün beni aldattığını öğrendim. Doğrusu beni anlarsınız, kadın hisleri. Telefonuna baktım, bir dosyası vardı, normalde hiç girip bakmazdım, dün baktım. 18 yaşındaki bir kızın bikinili birçok fotoğrafını gördüm. Bir insan, neden şifreli dosyasına bir kadın fotoğraflarını hatta birçok kadın özellikle çıplak fotoğraflarını bulundursun ki..
Öyle çok yandı ki içim, ben ilk defa aldatıldım. Bir hızla kadının numarasını aldım. Amacın onu arayıp gerçeği öğrenmekti. Sevgilime "bu ne?" Diye hesap sorsam nasılsa bir kulp bulacaktı öyle değil mi? "-ah, evet seni bununla aldattım" demeyecek ya.. Kızı aradım, bana bir süredir sevgili olduklarını ve 18 yaşında olduğunu söyledi. Ona, "bak ben de bir bayanım, beni anlarsın, yardımcı ol. Ben Kaan ile 6 aydır birlikteyim, Nasıl olur böyle birşey" dediğimde, bana " demek o kadar iyi tanıyamamışsınız birbirinizi, seni sevmemiş demek" dedi böyle ağzını gevşete gevşete. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Sonra erkek arkadaşımı aradım, bana "onun bana ilgisi vardı sadece" dedi. Fotoğraflar bilmem ne bu konulara girmedim bile. Kıza mesaj attım, "sadece senin ilgin varmış, hadsizlik yapma. Gerçeği öğrendin gideceksin" dedim. Kızın bana attığı mesaj şu: " ah Can'ım, benim sevgilim seni böyle mi avutmuş. Siz 2. Şahıslar hep böyle olursunuz, senin gibi ucuz insanla işim olmaz, evde kalmış kız kurusu" okudum. Okudum. Okudum. Her göz yaşım da bir daha vuruldum. 2 gündür perişan haldeyim. İnanın halim kalmadı. Lütfen bana birşeyler söyleyin, yardımcı olun. Sevdiğim Ada'm hala inkar peşinde, inanmıyorum ona, bitirdim ilişkimi, lütfen kızlar, birşeyler söyleyin.. Kızın fotoğrafına baktım, 18 yaşında Allah bağışlasın güzel bir kız, manken gibi, fiziği güzel saç ları uzun.. Sarışın.. Ama ben de çirkin, ilgisiz ve kaba biri değilim ki? Ne veremedim diye düşüyorum bulamıyorum sorumun cevabını. Ne eksikti.. Bilemiyorum, hata yapmaktan korkuyorum. Size güveniyorum. Lütfen birşeyler söyleyin..
O kiza allah akil versin. Kurduğu her cümle aslında kendini düşürüyor. Sana gelince acilen adami birak. İkisi gayet birbirine uygun karakterdeler. Sen kendini kaç kurtar. Daha çok ama çok kucuksun. En güzel zamanlarini boyle bir adamla heba etme.

O kiza allah akil versin. Kurduğu her cümle aslında kendini düşürüyor. Sana gelince acilen adami birak. İkisi gayet birbirine uygun karakterdeler. Sen kendini kaç kurtar. Daha çok ama çok kucuksun. En güzel zamanlarini boyle bir adamla heba etme.
Zaten şuana kadar aldığım en doğru karardı ayrılmak sanıyorum. Hala ihanetin olmadığını savunan bu Ada'mla birlikte olmak büyük aptallık. Kızın karakterini bilemiyorum ama yakışacaklarından şüphem yok. Mutlu olsunlar

Bence sevgilin cinsel ilişki için görüşüyordu o kızla kızda doğru düzgün bir kız değil ki erkek arkadaşının bu zaafını bilip onu kazandığını sanıyor.Hayatından tamamen çıkar onu ikisi de kişiliksiz insanlarmış.Erkekler güzellik aramıyor fiziğe bakıyorlar ama devamı gelmiyor işte.Kurtulduguna bak derim.

Öyle bir durumda niye kızı arayıp onun gururunu okşadın ki... Hiç muhattap olmadan o an sevgiline soracaktın. Baktın eveleyip geveliyor ayrılacaktın bu kadar.

Erkekler için kusursuz olsan bile önemi yok.onlar birine doydular mı ,diğerine geçiyolar.her kadının bi raf ömrü var onlar için ,kimi uzun kimi kısa...

Back
X