• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete mi uğruyorum?

Sabriniza Hayran Kaldim , Ben 1an durmaz Kiyameti Kopartirdim.
ne demek evliyken baska Birine , seni ozluyorum , opmek istiyorum vsvs seyler soylemek
o telefonundaki msjlari okutur , sonrada o telefonu............. !
susmayin sakin , konusun , bildiginizin farkinda olsun ,
ve eger , ben olsam hic dinlemez Bosanirdim o ayri da
siz de bir kac gun evden ayrilabilirsiniz. burnu sürtülsün,
bu cok ciddi birsey hafife almayin
ay kendi basima gelmis gibi sinir oldum smdi
erkekler hep aynilarmi ya,
arayip kendi esimle kavga edicm smdi
okadar sinir oldum:47:

aldatsaydı emin olun size daha az acı verirdi.benim bu mesajlardan görebildiklerim aldatmadan daha da kötü şeyler.eşiniz duygularını açmış karşı tarafa.diğer türlü başka bir insanla gönlünü eğlendiriyor derdik ama ruhunu,kalbini de eğlendiriyor görebildiğim kadarıyla beyefendi (!)

sizi üzmek yada yanlış anlaşılmak istemem ama mazideki yaralar insanı bence daha çok yaralar. eşinizde okadar duygularını dökmüş ki ortaya ben açıkçası o mesajlardan sonra size olan sevgisinden eser kalmadığını düşünürüm ve acaba beni aldattı mı ? demek yerine direk harekete geçerim ve o mesajları emin olun adeta o adama yediririm :20: aldatmak için illa ki fiziki bir şey yapmaya gerek yok,bu yapılan daha da beter bir durum :47: Allah yardımcınız olsun

bazı erkekler evliliği çıkmayla karıstırıor... kendı şımarık egoları, karmaşık duyguları yüzünden başka insanların duygularıyla hunharca oynayabiliyorlar... ben olsam alıp karsıma konusurum mesajları gosterırım ne yapamak ıstıyorsun kıza mesaj atmkla amacın nedır önumuzde koca gelecek var nasıl degerlendırmeyı dusunuorsun die sorarım sizle oyuncagı gıbı oynamaya ne hakkı var suana kadar siz böle bişi yapmış olsanız coktan kıyamet kopmustu...

Ben olsam eski sevgilisine ulaşır eşim adına özür dilerim seni rahatsız ediyor kardeş kusura bakma;! ama sana yüzvermemiş ah bir bilsen bu senin için en güzel nimet, fazla birşey kaybetmemişsin derim. Eşim olacak o adam geldiğinde de önce normal davranırım sonra laf arasına sıkıştırmış gibi o kızı aradığımı fazla birşey kaybetmediğini belirttiğimi söylerim. Demekki kız Allahın iyi kuluymuşki senin gibi..... vs den korumuş deyip günün anlam ve önemini belirten konuşmama başlarım... Ya çok sinirlendim zaten 37 haftalık hamileyim...

Aldatmama mıdır nedir adı bilmiyorum,adice davranmış; fakat duygusal boşluk yaşıyor eşiniz çok açık. Yalnız kalmayı kaldıramıyor.Msj.ında belirtildiği gibi

sevilmek istiyor, unutulmak ona ağır geliyor.. Zayıf bir yapısı var belliki !!!!

Eğer küslükleriniz-soğukluklarınızda uzun sürünce eskiden hep dertleştiği, dertleşince rahatladığı arkadaşını özlüyor..Fakat bu özlemi abartmış, arkadaş oldukları dönemi değil sevgililiği denedikleri dönemi özlüyor.

Onunla konuşmayın bu konuyu bence.. Sadece iyi olduğunuz bir zaman güzelce bir konu açın ve bu konuya gönderme yaparak, imada bulunarak bir konuşma konusu açın.. Sonrada bir süre takibe alın.

Eğer konuşma kararı alırsanız, bağırıp çağırmadan ve ağlamadan sert olarak tepkinizi ortaya koyun..Ben tekrar evliliğin devam edileceği evliliklerde anlatmama taraftarıyım.Hesaplaşmak işe yaramıyor.

Bayan affedici olarak görür kendini, erkek affedilesi bir erkek gururuyla dolaşır ortada.

Son düzenleme:
bu nasıl bi sabırdır şaştım kaldım canım ya,nasıl dayandın o kadar keske mesajı gördügünde tepkini belli etseydin o zaman bu kadar ileri gidemezdi bence,artık konusmanın zamanı gelmiş de gecmiş hemen konusup tepkini belli etmelisin,bu aldatmadan da öte,duygusal bişey cünkü:(

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.psikolog arkadaşımda sizler gibi bu konuyu açıkça konuşmamı önerdi.sakin ve kararlı bir şekilde bağırmadan.akşam konuştum son derece sakin ve kararlı. dediğiniz gibi benimle arası açık olduğu ve bazı sorunlarımızı çözemediğimiz için onunla konuşmak istemiş.asla onunla yüzyüze gelmek değilmiş niyeti.sadece eskiden ona değer veren birinden yeniden güzel sözler duymakmış amacı.bende ona bunun ihanet olduğunu aynı şeyi ben yapsam ne hissedeceğini sordum.ağlaya ağlaya beni kaybetmek istemediğini sabah uynadığında her anlamda hem bana karşı hem evliliğimize karşı çok pişman olduğunu söyledi.gözümün önünde kızın tlfnunu sildi.bende nosunu silmesinin bişey ifade etmediğini kız karşılık verseydi yada hala verse onunla görüşebilme ihtimali olduğunu söyledim. niyetim yüz yüze görüşmek değil.ben onu hep bi dost gibi gördüm zaten onunla mutlu olsam ayrılmazdım dedi.beni affet bir anlık bişeydi sana yaptığım haksızlığın farkındayım çok pişmanım dedi.sonra bağırdım sen beni bu duruma nasıl düşürebilirsin kendini ve beni bu kadar nasıl aşağılarsın diye.hep aynı şeyler bir daha asla olmayacak zaten amacım onla yüzyüze görüşmek değil sadece bir dostun varlığını hissetmekti diye...
bilmiyorum arkadaşlar...kırgınım yılgınım...kendimi affettiricem yeniden güvenini sağlıycam yalvarırım affet diye etrafımda dönüyor...bilmiyorum kafam karışık zaman gösterecek...

bir anlık kaybetme korkusuyla mı "pişmanım affetireceğim" diyor yoksa samimi olarak senin güvenini tekrar kazanmaya, evliliğiniz için çaba göstermeye mi çalışacak bunu ancak zamanla kendi gösterecektir.

kırgınlığını anlıyorum. kim olsa seninle aynı şeyleri hissederdi.

belki evliliğinizi daha iyi yapabilmek için bunu bir fırsat olarak kullanır. umarım öyle olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

sevgiler...

bir anlık kaybetme korkusuyla mı "pişmanım affetireceğim" diyor yoksa samimi olarak senin güvenini tekrar kazanmaya, evliliğiniz için çaba göstermeye mi çalışacak bunu ancak zamanla kendi gösterecektir.

kırgınlığını anlıyorum. kim olsa seninle aynı şeyleri hissederdi.

belki evliliğinizi daha iyi yapabilmek için bunu bir fırsat olarak kullanır. umarım öyle olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

sevgiler...

evet aynen öyle düşünüyorum. samimi mi değil mi zamanla her şey anlaşılacak.ve ben en sağlıklı kararı zamanla vericem.çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için benden de size ve tüm yorum yazan arkadaşlara sevgiler...

Adi herif aklı eskı sevgılısındeyse ne dıye evlenıpte hem kendı hayatını hemde senın hayatını mahvedebılıyor .Bu erkeklerın gözü doysun ne ıstıyorlar bılmıyorum kı .Gül gıbı karını git sen eskı sevgılınle aldat . Pes dıyorum pes.. (Kusura bakma canım bıraz kaba konusmus olabılırım ama sınırlendıgımden )Dık dur ve sakın ozur dılerım cok pısmanım yalanlarına kanma ... Sevgiler

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.psikolog arkadaşımda sizler gibi bu konuyu açıkça konuşmamı önerdi.sakin ve kararlı bir şekilde bağırmadan.akşam konuştum son derece sakin ve kararlı. dediğiniz gibi benimle arası açık olduğu ve bazı sorunlarımızı çözemediğimiz için onunla konuşmak istemiş.asla onunla yüzyüze gelmek değilmiş niyeti.sadece eskiden ona değer veren birinden yeniden güzel sözler duymakmış amacı.bende ona bunun ihanet olduğunu aynı şeyi ben yapsam ne hissedeceğini sordum.ağlaya ağlaya beni kaybetmek istemediğini sabah uynadığında her anlamda hem bana karşı hem evliliğimize karşı çok pişman olduğunu söyledi.gözümün önünde kızın tlfnunu sildi.bende nosunu silmesinin bişey ifade etmediğini kız karşılık verseydi yada hala verse onunla görüşebilme ihtimali olduğunu söyledim. niyetim yüz yüze görüşmek değil.ben onu hep bi dost gibi gördüm zaten onunla mutlu olsam ayrılmazdım dedi.beni affet bir anlık bişeydi sana yaptığım haksızlığın farkındayım çok pişmanım dedi.sonra bağırdım sen beni bu duruma nasıl düşürebilirsin kendini ve beni bu kadar nasıl aşağılarsın diye.hep aynı şeyler bir daha asla olmayacak zaten amacım onla yüzyüze görüşmek değil sadece bir dostun varlığını hissetmekti diye...
bilmiyorum arkadaşlar...kırgınım yılgınım...kendimi affettiricem yeniden güvenini sağlıycam yalvarırım affet diye etrafımda dönüyor...bilmiyorum kafam karışık zaman gösterecek...

:44: inşallah samimidir..:44::44:

en doğru kararı sen vereceksin..çünkü eşini en iyi sen tanıyorsun...

bi kadın için çok onur kırıcı bu yaşananlar....

eğer gerçekten vicdan azabı çekiyorsa dilerim herşey güzel olur hakkında...

zaten bu erkeklerin aldatma bahanesi budur;

duygusal olarak boşluktaydım;karım ilgi göstermiyor;

ayol ilgi gösterecek hal bırakıyormusunuz insanda......:63::63::63:

neyse...haberlerinizi bekliyoruz...

sen bu konuyu açıncamı pişman olmuş beyfendi?
daha önceleri defalarca tekrar tekrar aramış yazmış pişman olmamış sen konusunca pişman oluyo?
yok bu masala inanacağını ummuyorum..
ama zamanla kendini toparlarsın gidişata bakarsın olmadı mı devam mı etti bas tekmeyi..
gitsin asıl dostu ozaman arasın
.

canım her tartışmanızda mı yazmış bu mesajları mailleri o kıza. belki sana kızdığı için yapıyordur. bir ihtimal olamaz mı

canım her tartışmanızda mı yazmış bu mesajları mailleri o kıza. belki sana kızdığı için yapıyordur. bir ihtimal olamaz mı

her tartışmada bunu yapacaksa herşeye amenna demek gerekecek ozaman tartışmamak için..:31:

her tartışmada bunu yapacaksa herşeye amenna demek gerekecek ozaman tartışmamak için..:31:

ay ne bilim . ama bence kocası onu çoktan unutmuştur. unutmasa onunla zaman geçiremez. ama onu elde etmeye çalışıyordur. hani bazen olur ya tam da anlatamıyotum :26: ama bence tartıştıkalrı için yapıyor

Son düzenleme:
Hakikaten okuyunca sinirlerim ayağa kalktı resmen. Ne demek ya, adam benimle evlenecek, eşim olacak ve kim olduğu önemli değil; kızın tekine o tarz mesajlar atacak!! Oldu canım, Emin ol anında biter benim için, anında.. Senin de içinde bulunduğun durumu anlayabiliyorum; belki konuyu açınca kendine hakim olamayıp daha büyük tartışmaların yaşanmasından korkuyorsun ve bu nedenle susmayı tercih ediyorsun. Ama bunları gördüğünü, bildiğini ona söylemen, ona hesap sorman gerek bence.. Sonuç ne olursa olsun kendinden asla ödün vermemelisin, güçlü durmalısın sevgili arkadaşım.. Sevgilerimle..

aldatıpta pismanım..uzgunum..kendımı affetırıcem..yalvarırım bırakma..demeyen erkek varmı??? sanmıyorum..hepsi pişmandır hepsi aglar zırlarrr....dogarken adeta beyınlerıne kazınmıstır tek tıp tek anneden dogmus gıbı.. her zaman bır hatayı (ozellıkle aldatma)affedersen devamı gelır kanaatındeyım.. bır yandanda her ınsan ıkıncı bır sansı hak eder derler.. bence bu konuda ASLA..güven varya bıttıgı an..bugun olmassa yarın yarın olmassa 1 sene yada 5 10 sene .. zaman ne olursa olsun ılıskı bıter... tabi karar senın..umarım senın ıcın en hayırlı olan kararı alırsın..

güzel söz duymak istedıgını degıl sarılıp öpmeyi özledıgını söylüyorrr. bu nasıl davranıstır aklım almıyorr erkeklerın cogu aynı birde özür dilemeler... adamlık artık erkeklere degıl kadınlara yakısıor :23: hakkınızda hayırlı olsun hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendimmm

Back
X