ihanete uğradim yardim

wizardbad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
82
2
Slm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu

Allah yardımcın olsun biseyler olmus gibi o kadınla oldugunu sanmıyorum ama arkadasına bunu balanndıra bllandıra anlatan o kısmıda anlatırdı

grçekten çok çok zor bir durum...iğrenç adam. bir daha ona nasıl aynı gözle bakabilirsin ki? bir kez ihanet eden her zaman eder bunu sakın unutma. ne olursa olsun kendi ayaklarnın üzerinde durmanın yollarnı bul ve o adamı terk et.

İç çamaşırını anlarım da pantolonunun fermuar kısmında nasıl leke oluştu onu anlayamadım. Bir de iç çamaşırı makineye atıldıktan sonra üzerinde sprem kalıyor mu? Konunuzu okuyunca evet aldatmış diyebiliriz.

Bir iş bulun çocugunuzuda aılenıze emanet edın onlar cocuga baksın sız calısın bır sure aılenızın yanında ıdare edersınız sonra bır ev acarsınız kı ben sızın yerınızde olsam adamı evden kovar kılıdı degıstırır, ne halı varsa gorsun modunda takılırdım hata yapan kendısı bu nedenle evı terk edende o olmalı..
pişkin pişkin evde oturmamalı..

Striptizi ve kucak dansını ramazanda yaptırınca günah değil de sex yapması mı günahmış?sanki ramazan ayı dışında bunlar günah değil.
Bu olayda sıkı bir gözdağı vermelisin kaybetme korkusunu iyice alsın ki bir daha teşebbüs bile etmeyi bırak aklından bile geçiremesin.ayrıca sürekli takipte kalacaksın bu durum seni çook yıpratacak ne yazık ki.

Son düzenleme:
Niye kıbrısa gönderdiniz ramazan da bide. Kıbrıs kumar ve fuhuş batagi. Bunu göze almaliydiniz. Evi terk etmeyin boşansaniz da evde kalın. Adamdan nafaka alıp gecim8nizi sağlarsınız. Düzenini zi bozmayin.

Ramazanda bara gidip kadini ustunde dans ettiriyor sadece iliskiye mi girmiyor yani? Bari duzgun yalan uydursaymis.
Ne diyeyim ki Allah yardimciniz olsun..

aileniz tek sığınacağınız liman..
onlara durumu anlatın..
boşanıp ailenizin yanına gidin..

hıc bı zaman unutmayacaksınız ozel anlarınızda bıle hep aklınızda olacak en kotusu bu....bu durumda evlı kalabılcekmısınız aynı yataga tekrar yatabılecekmısınız....eskisi gıbı olcak mı ?

oruç ağzıyla yalan yere yemin eden ,oruçluyken bara gidip kucağına kadın oturtup,ramazan olduğu için yatmadığını iddia eden adamla; bir daha aynı yatağa giremezdim sanırım..
aldatma değil sadece hikaye,adamın yalancı olması,dini de karıştırıp daha da rezil bir hal alması..

Bir erkek tek başına eşi olmadan gidiyorsa zaten şeytan peşindeee bacım '' yuvayı yıkmak için çabalar durur.
Acı verici bir şey ama hata etmiş bence gelsin akşama bakalım neler söyleyecek dinle sende delillerini göster açıklaması vardır belki ..
Zaten çok da şansın yok şeytana uymuş yapmış bebeğin için katlan ama çektir her seferinde vur yüzüne bir daha da sen sen ol tek bir yere gönderme iş içinde olsa !!

Niye kıbrısa gönderdiniz ramazan da bide. Kıbrıs kumar ve fuhuş batagi. Bunu göze almaliydiniz. Evi terk etmeyin boşansaniz da evde kalın. Adamdan nafaka alıp gecim8nizi sağlarsınız. Düzenini zi bozmayin.
aldatılmanın suçlusu da kadın mı oldu şimdi????kıbrısa gönderiyorsa aldatılmayı da göze alacak öyle mi,??????????***
yok artık nasıl düşünce yapınız nasıl mantığınız var sizin???

Allahim o nasıl bir anlatma nasıl bir olay yemin ediyorum gözlerim doldu çok can yakıcı ne olur bosan

Bana göre aldatma ama bosanma için geçerli bir sebep değil. İyi bir göz dagi vermelisin ki bir daha bu ve buna benzer bir olay yasamayasin

X