Anket Ihaneti affedermisin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

affeder misiniz ???

• Ankete Katılan
    167
inşallah herşey düzelir canım..sen de oğlunu buna göre yetiştirirsin..bence kadınlar oğullarını yetiştirirken aldatmanın ne denli yanlış bir durum olduğunu öğreterek yetiştirmeli..

cok pişkin bende artık guven yok yapsada yıkılmam artık cunkı beklıyorum ondan zaten cocuguma duskunlugumu kullandı ve yaptı ama bırgun degısıcek mevsım....

vicdan dene şeyle er ya da geç yüzyüze gelecektir....:çiçek: :çiçek: :çiçek:

Allah oğlunu sana bağışlasın..

oğlunun sağlık sorunları mı var???anlayamadım

1 sene sonra düşünüyorum çocuğu..çok geçmiş olsun..nedir bu hastalığın belirtileri? kaç yaşında??

cok sagol karacıger dalak buyumesı yuruyemıyor konusamıyor ama cok tatlı kendını sevdırıyor

Onurlu Hiç Bir Kadin Affetmez ....

Bunu ben yazmadım herhalde değil mi ??? Algılamamda problem mi var sizce?..

"onurlu hiç bir kadın affetmez..." "affeden her kadın onursuzdur..." anlamına gelmiyor mu sizin deyişinizle.... Dilerim Allah size yaşatmasın böyle bir acıyı...

ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum..benim başıma gelirse asla affetmem..zira affetmedim de..!!!bizim ailedeki tüm kadınlar böyledir..bence laf kalabalığın yapan sizsiniz...!!!
saygılar....

allah tez şifa versin..canım...arkadaşlar ne demek istediğimi iyi algılayamadılar..bu yüzden tepkileri bana..başıma gelmediğini nerden biliyorsunuz arkadaşlar....bence dikkat edin konuşmalarınıza...kişisel hiç bir kötü sözüm yok ve olamaz da...genel tavrımı ve düşünecemi söylemem de hiç bir sorun olmamalı..ve kimse de üstüne alınmamalı ...

iç dünyasında affedip affetmemekten bahsediyorum..algılamadığınızı söylerken bunu kastettim...ama hala aynı şeyi söyüyorsunuz..onurlu hiç bir kadın affetmez evet..yine tekrar ediyorum aynı şeyi..SADECE AFFETMİŞ GİBİ GÖRÜNÜR....

uzatmaya gerek yok...yazdığınız cümlenin ne anlama geldiğinin siz hala farkında değilsiniz... kendi kişisel görüşünüze saygı duyarım...affedersiniz ya da affetmezsiniz... beni alakadar etmez.. amaaaa genel bir yorum yaparsanız cevap hakkı doğar... ben de bu hakkımı kullanırım.. değil mi?...

İnsan değişen ve gelişen bir varlıktır derler de.. bu kadar çabuk değişebileceğini düşünmemiştim :1closedeyes:

Saygı benden efendim...

anladım şimdi.. Kadınlar affeder ama asla unutmazlar!! demek istediniz herhalde... buna katılıyorum..

Saygılar..

Affetmiş Görünür......evliliğini Korumak Ve çocuğu Için...

Yazdiğim Cümlenin Farkindayim...ayni şeyi Savunuyorum..ama Umarim Anlayabilmişsinizdir...

arkadaşım..lütfen artık anla ....hiç bir kadın affetmez..affetmiş gibi görünür..içinde o kişiye karşı kırgınlığı devam eder diyorum...
etrafa karşı,ona karşı affetmiş gibi görünür...içinde ona karşı daima bir kırgınlık olur...onurlu hiç bir kadın affetmez derken bunu kasttetim..
benim aile anlayışımda erkeğin de kadının da ihaneti hoş görülmez,toplum tarafından dışlanır...çerkes geleneği böyledir....
ve ben de kendi adet ve yetiştiriliş tarzına göre böyle düşündüğümü söyledim....
erkektir yaparikadın daima affeder tarzı yaklaşım bizim adetlerimiz de yok....onursuz diye düşünseydim geçmiş msjlarda bir arkadaşla dertleşip onun üzüntüsünü paylaşmazdım.........

Back
X