• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihaneti asla affetmeyenler varmı

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
Eşi tarafından aldatılıp ne olursa olsun herşeyi göze alarak boşanan ve hayata yeniden sıfırdan başlayan hanımlar varmı ?yani küllerinden yeniden doğan??

Wallaha aldatilmadim ama olurda sasirip yaparsa ogrendigim an biter benim icin soguyup tiksindigim bir afamlada omrumu geciremezdim buyuk kpmusmim ama bosanirdim.allah kimseyi sasirtmasin

vardır tabi neden olmasın...yakın arkadaslarım var hemen boşandılar...ama bende yasadım boşanmadım...yani herkes kendı şartlarını yaşıyor...malesef bu işin alfabesı yok..bende hemen boşanırım diyordum ..benim boşanmamamı o keskin arkadaşlarım bile onayladı mesela...bu genellemeler çok yanlışmış yasadımda gördüm...

başıma gelmedı cok şükür..
ama olsu dıyelım
o dakika bitiririm
aldatan insan karsısındakını gözden cıkarmıs demektı bana göre..
benı gözden cıkaran bı adamla evlı kalamam kalmam...

aslında bu konuda sizden görüş almak istememin sebebi eşim benim hiç çalışmamı istemiyor evlenmeden önce başka şehirde çok güzel işim vardı.evlenmek için birikimimi sıfıra tükettim (çeyizdir o dur budur)hiç bir güvencem yok şimdi eşimden sigorta dışında.Allah saklasın böyle bişeyle karşılaşırısam nasıl hayata tekrar başlayacağım gerçekten bir an düşündümde.

bence hiçbir zaman aldatılmadım altadılmayacağımda demeyin ummadık taş baş yarar bu herzaman böyledir.24 saat takipte deyilsiniz sonuçta.erkeklere hiçbir zaman hiç biyerde güven olmaz bilesiniz.burda hergün altadılma konuları açılıyo tabiki kımse böyle bişeyin başlarına gelmesini istemez.

aslında bu konuda sizden görüş almak istememin sebebi eşim benim hiç çalışmamı istemiyor evlenmeden önce başka şehirde çok güzel işim vardı.evlenmek için birikimimi sıfıra tükettim (çeyizdir o dur budur)hiç bir güvencem yok şimdi eşimden sigorta dışında.Allah saklasın böyle bişeyle karşılaşırısam nasıl hayata tekrar başlayacağım gerçekten bir an düşündümde.

edanur hanım siz aldatıldığınızdan falanmı şüpheleniyosunuz,böyle bir konunuz vardı sanki daha öncede.aldatmayla ilgili. benim fikrim ihaneti kabul edemeyeceğim yönünde,ama Allah büyük konuşturmasın insanı yarının ne getireceğini kimse bilemez.

Evlilik; güven, saygı, sevgi, sadakat, ortak paydalar üzerine kuruludur.

İşin içine sadakatsizlik/ihanet girince o yuva temellerini yitirmiş demektir.

Yani; ben olsaydım affetmezdim...

vardır tabi neden olmasın...yakın arkadaslarım var hemen boşandılar...ama bende yasadım boşanmadım...yani herkes kendı şartlarını yaşıyor...malesef bu işin alfabesı yok..bende hemen boşanırım diyordum ..benim boşanmamamı o keskin arkadaşlarım bile onayladı mesela...bu genellemeler çok yanlışmış yasadımda gördüm...

Sizin eski rumuzunuz mavi' miydi?

hımmmm...
siz bence ihaneti kabullenmıs görünüyosunz sizi bunun için elbet yargılamaya hakkım yok kabul etmıssınz fakat baska skılde ıntıkamınızı almaya calısıyosunz mesela eşinize kendı soyadınızı kullanmak istedıgınz ve bunu KARİYERİNZ için yapacagınzı esinizin ailesinin soyadlarını kullanmaya layık olmadıklarını dusundugunuzu söyleyerek alıyosunz ..

hakkınzda hayırlısı

Böyle birşey yaşamadım.. karşımdaki adam buna cesaret ederse,beni gözden çıkarmıştır zaten.. birliğimizin,beraberliğimizin amacını aşmış bulunur.. kısacası; affetmezdim..

Back
X