İhaneti itiraf etmek 'Dürüstlük' mü oldu şimdi? Sizce Kızlar ?

ah_bu_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
35
0
86
İstanbul
Kızlar sizce bir erkeğin aldattığını itiraf etmesi dürüstlük mü , yoksa yaptığı adiliği pişkin pişkin anlatması mı?
Bilenler bilir , erkek arkadaşım tarafından aldatıldım... ve hala bana bir şekilde maille falan ulaşıp bunun dürüstlük olduğunu,konuya ihanet değil (çünkü diğer kadınla hiçbirşey yaşamamışmışmış) dürüstlük penceresinden bakmam gerektiğini,bana söylemese hiçbirşeyden habersiz onu enayi gibi sevmeye devam edeceğimi ve daha bir sürü kafa karıştırıcı şey söyleyip beynimi bulandırıyor pislik adam...
Bende sizlerin fikrini almak istiyorum sadece.. çok merak ediyorum cidden,sizce bu dürüstlük mü?

Aldatan adamın aldattığını itiraf etmesi dürüstlük değildir...
Ayrılmak için sana attığı pastır.. Seni aldattım hadi ayrıl benden demektir....
Dürüst olsaydı önce ayrılır sonra kimle istiyorsa onla gezer tozardı....

niyeti barışmaksa barışma, ama bi taraftanda doğru söylemiş, genelde aldatan erkek sonuna kadar inkar eder, bu tip erkeklerin bakış açıcına göre seninki aptallık etmiş oluyor, sana söylemeseydi, yıllarını boşa harcıcaktın belkide
ayrıca bu itirafı durup dururken mi yaptı merak ettim, kimse durup dururken seni aldatım şimdide itiraf ediyorum çünkü vicdanım elvermedi demez bence
belkide, kapana kısılmış, basılmış hissedip öyle itiraf etmiştir, sonrada bunu dürüstlüğe vurdurmuştur

Son düzenleme:
dürüst olan adam ben yaptım bak gelip de söylüyorum demezdi...
ben yaptım seni haketmiyorum ve bunu bilmen gerektiğini düşündüm der gitmek isterdi... gerisine sen karar vermelisin... ama o bu yaptığı yanlışın cezasını çekmeye razı olmalı... kararın ne olursa olsun...

yok ben yaptım ama sana da söyledim ; dürüstüm demek açıkçası pişkinlik olur...

niyeti barışmaksa barışma, ama bi taraftanda doğru söylemiş, genelde aldatan erkek sonuna kadar inkar eder, bu tip erkeklerin bakış açıcına göre seninki aptallık etmiş oluyor, sana söylemeseydi, yıllarını boşa harcıcaktın belkide
ayrıca bu itirafı durup dururken mi yaptı merak ettim, kimse durup dururken seni aldatım şimdide itiraf ediyorum çünkü vicdanım elvermedi demez bence
belkide, kapana kısılmış, basılmış hissedip öyle itiraf etmiştir, sonrada bunu dürüstlüğe vurdurmuştur

bu itirafı durup dururken yapmadı,bu sebeple zaten ben onu terkettim,bana bunu açıkladığı an terkettim onu.ama sanırım beni kaybettiğini anlamaya yeni başladı ve geri dönüş turları yapıyor.. Yol yapıyor bana. Yeminler ediyor yatmadım kadınla diye,sadece evimde kaldı diyor.Ama ben kesinlikle inanmadığım için affetmedim.Çok pişmanım diyor ve birsürü şeyler işte... Ama sonuçta sana bunları gelip anlattım dürüstüm ben diyor...
Ya bu adam evet cidden çok ama çok çok çok dürüst (okadar dürüst ki,benden hiçbişeyini saklamaz .öle bi dürüst yani :1rolleyes:),yada bildiğin gerizekalı galiba .

valla o zaman son söylediğim seçenek, zaten herşey ortaya çıkmış, bu da inkar edeceğime dürüstlükten dem vurayımda puan kazanayım demiş,
dürüst adam aldatır mı canım
:hulya:

bence dürüstlük yapmış..
işte bundan sonra seçim sana kalmış.
ya kabul edecektin yada bye diyecektin.
ben 2ciyi seçerdim.
bunu söylediğinde zaten başına gelecekleri az çok tahmin ediyordu.
ayrıca ihaneti göz ardı edip dürüstlük penceresinden bakmak çok saçma..
dürüstçe anlatması ,yaptığı pisliği düzeltmez ki.
elma ile armutu kıyaslamak ve aynı kefeye koymak olmaz.
dürüstsün ,ok.
açıkladın.
ama aldattın. çünkü bu konuda ahlaksızsın.

çok sinir bir durum.yemişsin bir halt anlatma bari.ben aldatmaya kesinlikle karşıyım.ilişkisi olan insanlar kesinlikle sadık kalmalı.bizi hayvanlardan ayıran özellik,isteklerimizi bastırabilmek ve iradeli davranabilmektir.
hadi diyelim ki bir kere sarhoştun,bilmem neydi bir hata yaptın.kişi bunu kesinlikle anlatmamalı.bu aldatmadan daha büyük terbiyesizlik.bir daha asla yapmamalı ve kendine söz vermeli ve bunu kendine saklamalı diye düşünüyorum.anlatsa ne olacak ki ya ayrılacak ya da kadın onu affedecek diyelim gerçekten affedebilecek mi peki, onunla sevişirken aklına gelmiyecek mi,tiksinmiyecek mi ondan.

yalnız bir de şu durum var.sevgilinle cinsel hayatın ne düzeyde bunu bilmiyoruz.erkek arkadaşın bunu çok farklı niyetle anlatmış da olabilir.mesela ilişki yaşamıyorsanız "bak senle yapamadığım için mecbur başkalarına gidiyorum" intibası yaratmak istemiş olabilir.belki de onunla beraber olmuyorsunuz diye "sen benle olmuyorsun madem başka kadınlarla ihtiyacıma gidermeme izin ver" mesajı vermek istemiş olabilir.hatta bu söylediği seni denemek amaçlı bir yalan bile olabilir.

Hatayı yapıp yapıp itiraf edelim o zaman hayat bayram mı oluyor?
Saçmalamış.
ıstediği kadar dürüst olsun o kendi açısından, bu yaptığı adiliği örtbas etmeye yetmiyor maalesef.
Dürüst davranmak sonuçlarına da katlanmayı bilmeyi gerektirir.
Dürüst diye affedilmez öyle her şey...

anlatması dürüstlükse

aldatması neymiş?guclubacismile

kafa karışacak bir durum yok. zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışıyor :oklava:

sen bunu yutarsan ona artık her şeyi yapma özgürlüğü tanımış olursun adam der ki ya ben bunu aldattım ona rağmen beraber demek ki bi daha yapsam hiç bi şey olmucak prim verirsin bence bide bunu söylüyo ya anlatmasam nerden haberin olcak sanki bu cümleyi kurunca yelkenlerin suya inmesi gerekiyor bu cümle erkeklerin savunma,bir tür sömürü tekniğidir kanmayalım:enbuyukkk:

Ben buna hem suçlu hem güçlü derim.Ayrıca ne dürüstlüğü bayağı bir pişkinlik onunkisi.Allah senden razı olsun iyiki itiraf ettin de senden kurtuldum de.Ay çok şükür bir şekilde böyle bir insandan kurtuldun canım keşke üzüleceğin şekilde olmasa idi ama senin için hayırlısı ondan kurtulmanmış bence.Sağlıklı günler dilerim sana

kesinlikle pişkinlik!
bi kere ben sana söylemesem sen enayi gibi sevmeye devam etcektin ne demek ya
yani senin aklın yok mu orasını düşüncek kadar
bunu böyle belirtmesi ne öküzlük
ayrıca hiç bi zaman kabul etmezler yattıklarını canım
bilen bilir benim de eski sevgilim yeminler etti kızla konuşturttu beni fln yatmadıklarına dair
ama eminim ki oldu yani bişiler
beni inandırmaya çalışırken daha çok yıpranmıştım ben
bitirdiğim anda inan ki üstümden kocaman bi yük kalkmıştı
emin ol ki değmez sal ipini gitsin
sonra ne kadar rahatladığını ve keyfinin yerine geldiğini farkedince beni anımsıcaksın :)
ayrıca o bişiler olmuştur ki ya sıkıştırmıştır bişiler ya kadınla karşılaşırsın diye ya da vicdan azabından sölemiştir sana yoksa dürüstlükten değil
dürüst adam yapmadan böyle böyle senle heycanım bitti yeni şeyler istiyorum vs der
ne o öle hem masum sevgilin bi kenarda dursun hem istediğin haltı ye
sonra söyle seni affetsin vicdanın da rahat olsun hiç bişi olmamış gibi devam et
ya o kızın giden güveni nolcak.. sal ipini ki hayatta bazı hataların telafisi olmadığını öğrensin bu koca bebek

terk edip gitmeyi en haklı kılan 2 neden vardır bence 1. aldatılmak 2. şiddet görmek
peki devam etmeyi gerekli kılan nedenler 1. sevgi 2. saygı 3. sadakat
ilişkiye son bir şans vermek içinse sadece güven

aldatmış sadakatsizlik yapmış ölç biç tekrar güvenebilirsen -ki bence bu çok zor- dürüstlüğüne ver şans ama açıkçası gereksiz ve bence tekrarında toparlamak çok zor hakkında hayırlısı..

Öncelikle o adamdan sana artık hayır gelmez senin gönlünü yapıcağına pişkin pişkin dürüstlük diyor..
senin yerinde ben olsam sunu yapardım:onunla barısırdım,,ve sanırım bende aldatırdım..bana göre aldatan erkek gözden coktan cıkarılmıs olması gereken erkektir..
benim dediğimi yap veya yapma demiyorum asla.sadece kendi fikrimi sölüyorum kimse yanlıs anlamasın..
bir erkek hatasını en iyi kendisi de yaşadığında acısını anlıyor..

vicdan azabı çekip itiraf etmişse evet içinde bi nebze de olsa insanlık kalmış derim.. en azından aptal gibi yıllarımı o adam için harcamicam.. ama bu onu affetmeme yeter mi ? insan olarak affedebilirim.. bana söylediği için teşekkür bile edebilirim.. ama sevgilim olarak benim kollarımda uyuma şansına bir daha asla nail olamaz.. değil kollarımda uyumak, ağzımdan bir çift güzel sözümü duyamaz.. sadece ona "hayatta başarılar" diler giderim...

her zaman soylerım ayrılmak ıstıyosan gel acıkca soyle aldatma dıye hadı bı aptallık yaptın aldattın onuda gel erkekce soyle yolumuza ayrı ayrı devam edelım dıye bu asamada soylemıs olması yeterlı zaten ha durust oldugu ıcın soylemıs ha pişkin oldugu ıcın kapı ıkısınde de ayrılmaya cıkar bende sonucta ortada aldatma var bu degısmıyo ama soylesı ıyı olmus bı kere yapan bıdaha yapar cunku bence sende zamanını onunla harcamamıs olursun kabul edersen bu durumu tekrarını yasamaya hazırlıklı ol derım ben aynı zzamanda sureklı suphe ıcınde olucaksın ve huzulu bı ılışkı yurutemıceksın bugun olmasa yarın ayrılıcaksın suphe ınsanı yer bıtırır cunku..

Back
X