• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihaneti soylemelimiyim?

Bence siz önce kendi evliliginizle ilgilenin. Hatayı 3. Sahislarda aramayin, esiniz sizinle olan mahremini o begenmediginiz adamla paylasmis.

Adamın yabancı olan kız arkadaşının da bilmeye hakkı var.
Neden ona söylemeyi düşünmediniz? Hem de o kızla sohbetiniz var ve tanıyormuşsunuz... ?
kizi sadece birkez gordum oda evime geldigi gun. adam zaten kizi bize kiz arkadasim diye tanistirmadi. normal bayan bir arkadasi gibi ona eslik etsin diye getirmis gibi tavir takindi yani sevgili olduklarini bilmemizi istmedi(ama esimin haberi varmis sonradan ogrendim) kiz kendisi soyledi erkek arkadasi oldugunu birlikte yasadiklarini vs. o gunden sonrada gormedim kendiisini zaten. ayrica ona soylersem benim oldugum direk ortaya cikar diye dusunuyorum.

Bence siz önce kendi evliliginizle ilgilenin. Hatayı 3. Sahislarda aramayin, esiniz sizinle olan mahremini o begenmediginiz adamla paylasmis.
evet cok haklisiniz zaten tepkim bu yuzden cok kotu birgun gecirdim .cok agrima gitti esimle uzun zamandir sorunlarimiz var oda bana ihanet etmeye kalkti cocuklar icin bitirmedim bir sans verdim iste en son bir yalanini yakaladim bunun uzerinede telefonana ses kaydi indirdim ve yaptigi tum konusmalari duydum dinledim. hep benim hakkimdaki "oz" dusuncelerini merak ediyordum ogrendim. benim icin bitti bu evlilik zaten. ama bir baska kadininda hayatinin mahvolmasina goz yumamiyorum vicdanim el vermiyor.

Back
X