ihaneti soylemelimiyim?

gecegozlumbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
154
82
39
merhaba
forumu disardan takip ediyordum ozelliklede bir derdim var bolumunu disardan syk syk okuyordum bu konu icinde uye olup burdaki akilli bayanlardan fikir almak istedim.
konuya gelicek olursak esimin bir arkadasi var. bu adamin bircok bayanla iliskisi oldu. sonunda turkiyeden bir kizla gorusmeye basladi.(yurtdisinda yasiyoruz) ben bu kizi hic tanimiyorum esim dolayisiyla esimin facebook hesabindan arkadasinin arkadas listesinden gordum kendisi ilk defa. adini ve soyadini biliyorum esimin arkadasi esime kizin emailinden mesaj atmisti.adini oradan kopyalarak ve okul is bilgilerinide girerek kizi buldum. sorun su ki bu adam su anda bu kizla nisanli yani sozlu gibi birsey telefondan gorusuyorlar bildigim kadariyla. birbirlerini tanimaya calisiyorlar. 2 gun once adamin baska birkizla buradada iliskisi oldugunu ogrendim. buradaki kiz arkadasi yabanci turk degil. ayni evi paylasiyorlar. yani birlikte yasiyorlar. durum bana ters geldi ayni anda iki kizida idare ediyor. ben bunu turkiyedeki kiza ihanet olarak goruyorum amma velakin esim sen karisma bizi ilgilendirmez hicbirsey soyleme diyor. bu yuzdende cok tartistik kavga ettik. zaten o arkadasinin esimede kotu ornek oldugunu dusunuyorum. arkadasligini bitirmesini istiyorum ama beni dinlemiyor arkadaslarima karisamassin diyor. bizimde cok sorunlarimiz var aslinda. ama konuyu cok uzatmamak adina burada bitiriyorumm.onerilerinizi bekliyorum ben bunu turkiyedeki kiza adimi sanimi bildirmeden bir tiyoyla bildirsem iyi yapmis olurmuyum yada kendi halinemi birakmaliyim?

Bakin esinize fikrinizi anlatmasaydiniz olurdu, ama simdi kimliginizi gizleyerek soyleseniz bile esiniz sizin dediğinizi anında anlar. Zaten durumdan pek emin degil gibisiniz araştırmadan böyle birsey yapmayin derim

Obur yandan esiniz ile o adamin ilişkisi umarim kesilir. Bu adamlar mikroplu gibi herkese bulastiriyorlar igrencliklerini

kizin hayatinin mahvolmasini istemiyorum esimin tel gorusmelerini dinlerken bu arkadasinin o kizdan bok cuvali diye bahsettigini bile duydum yani kizi asagaliyor ve yabanci kiz arkadasi icin keske turk kizlarida boyle olsaydi diyor .

esime anlatmak durumunda kaldim esimde benden bahsetmis benimle mutlu olmadigini cocuklari icin sabr ettigini vs birsuru sey soylemis buyuk kavga ettik .bizimde sorunlarimiz var bende evi terk etmeyi dusunuyorum zaten .sabah gidecektim herseyi kirdi doktu kaldim .ama gitmeyi dusunuyorum.

Kadinlik gururum anlatmaliyim der boyle bi durumda.
O kizin yerinde sende olabilirdin sonucta.
Ama kocan bunu ogrendiginde kendi yuvandan olmakta var.
Zor bi karar.
Senin turkiyedeki kizla iletisimin varmi?

durumdan eminim cunku tel gorusmesinde daha 1 hafta once hem turkiyedeki kizla gorustugunu hemde burdaki kiz arkadasiyla harika bir haftasonu gecirdigini anlatiyor.detaylarini yazmiyorum ama iki kizi ayni anda idare ettiginden eminim

turkiyedeki kizla iletisimim yok kendisini yuzyuze hic tanimiyorum. esimin arkadasi evleneceginden bahsettigi zaman bu kizin o kiz oldugunu anladim. sadece facebooktan taniyorum. arkadas listemdede ekli degil. esimin arkadasinin listesinde.

Bence söylemelisiniz. Özellikle onun hakkında söylediği o kötü sözlerden sonra tam eminim bu düşüncemden.
Sizede sabırlar diliyorum kardeşim. İnşaallah sorunlarınız hal olur .

Adamcık hem karaktersizlik yapıyor hem de kıza küfür ediyor. Kendi pisliğinden boğulsun böyleleri. Aynı şeyler tekrar tekrar gelsin başlarına.
..

Sabah bir konu okumuştum msj.zinciri hakkında. Hani beddualı mesajlar var ya dayatmalı; işte bende başlatacağım o msj . zincirinden :) bu pislik , hassiyetsiz adamlar için..

Bence söylemelisiniz. Özellikle onun hakkında söylediği o kötü sözlerden sonra tam eminim bu düşüncemden.
Sizede sabırlar diliyorum kardeşim. İnşaallah sorunlarınız hal olur .

Adamcık hem karaktersizlik yapıyor hem de kıza küfür ediyor. Kendi pisliğinden boğulsun böyleleri. Aynı şeyler tekrar tekrar gelsin başlarına.
..

Sabah bir konu okumuştum msj.zinciri hakkında. Hani beddualı mesajlar var ya dayatmalı; işte bende başlatacağım o msj . zincirinden :) bu pislik , hassiyetsiz adamlar için..

kiz bogazici mezunu hatta phd yapiyor yani konumuda iyi. acaba diyorum bu adamin bu durumlarini bilsede bilmesede onun icin farkedermi .yani bir kadin ne kadar kariyer sahibi olursa olsun yinede ihaneti bilmek istermi.diger bir konu ben ismimi vermeden bunu yapmak istiyorum ya inanmassa diye dusunuyorum. artik kendisi arkasini sorgulayacak .

Mutlaka anlatmalisiniz.

Herif igrenc bir zihniyette. Be de yurtdisindayim, burdaki erkeklerimiz yabanci kizlarla sevgili oluyorlar, sonra pat diye ayrilip ertesi gun bir Turk kiziyla evleniyorlar. Yabanci kizlar baslarina ne geldigini anlayamiyorlar.

Yani bu abaza herifler bu kizlari kullaniyorlar, sonra da ailem yabanci kiz istemez diyorlar. Eee kardesim, madem ailenin istemedigini biliyordun, neden bu kiza bos yere umit verdin? Cinsellik pesindeler, ne koparsak kar kafasindalar.

Siz bu zihniyette biriyle evlenmek ister miydiniz? Bir kizi cinsellik icin kandiran, sonra da baska bir kizi "el degmemis" ve Turk diye evlenen? Insanlik mi bu?

Kiza yazik. Bu murdarligi bilmeli, herkesin kabullenecegi bir igrenclik degil cunku. Siz anlatirsiniz, bu igrencligi kabullenip kabullenmemek ona kalir.

Fake mail yapin. Kiz PhD yapiyor demissiniz, fakulte mailine bir mail yollayin.

kiz bogazici mezunu hatta phd yapiyor yani konumuda iyi. acaba diyorum bu adamin bu durumlarini bilsede bilmesede onun icin farkedermi .yani bir kadin ne kadar kariyer sahibi olursa olsun yinede ihaneti bilmek istermi.diger bir konu ben ismimi vermeden bunu yapmak istiyorum ya inanmassa diye dusunuyorum. artik kendisi arkasini sorgulayacak .

Siz üzerinize düşeni yapın gerisini o düşünsün.. Sizin olduğunuz haliyle anlaşılır.
Kariyerle , kandırılmayı kabul etmek arasında ki bağı kuramadım ? Elbette bilmek ister.

Mutlaka anlatmalisiniz.

Herif igrenc bir zihniyette. Be de yurtdisindayim, burdaki erkeklerimiz yabanci kizlarla sevgili oluyorlar, sonra pat diye ayrilip ertesi gun bir Turk kiziyla evleniyorlar. Yabanci kizlar baslarina ne geldigini anlayamiyorlar.

Yani bu abaza herifler bu kizlari kullaniyorlar, sonra da ailem yabanci kiz istemez diyorlar. Eee kardesim, madem ailenin istemedigini biliyordun, neden bu kiza bos yere umit verdin? Cinsellik pesindeler, ne koparsak kar kafasindalar.

Siz bu zihniyette biriyle evlenmek ister miydiniz? Bir kizi cinsellik icin kandiran, sonra da baska bir kizi "el degmemis" ve Turk diye evlenen? Insanlik mi bu?

Kiza yazik. Bu murdarligi bilmeli, herkesin kabullenecegi bir igrenclik degil cunku. Siz anlatirsiniz, bu igrencligi kabullenip kabullenmemek ona kalir.

Fake mail yapin. Kiz PhD yapiyor demissiniz, fakulte mailine bir mail yollayin.
zaten yabanci kiz arkadasini birgun bize kahvaltiya getirdi benimle birlikte baska bir arkadasim daha vardi. beyler ayri biz bayanlar ayri kahvalti yaptik. ogun bu kiz hayallerinden bahsetti. x kisiyle evlenecegini turk yemeklerini ogrenmesi gerektigini ona yardimci olmamiz gerektigini felan soyledi sakayla karisik tamam dedik. ben saniyordum iliskisi bu kizla bitti turkiyeden evlenicek megersem iliskileri bitmemis bu kizinda turkiyedekinden haberi yok turkiyedekininde bu kizdan haberi oldugunu sanmiyorum.

Siz üzerinize düşeni yapın gerisini o düşünsün.. Sizin olduğunuz haliyle anlaşılır.
Kariyerle , kandırılmayı kabul etmek arasında ki bağı kuramadım ? Elbette bilmek ister.
esim belki kiz biliyordur belki yurtdisinda yukselmek istiyordur onun icinde bu adami kullanmak istiyor olabilir sen karisma dedigi icin aklima takildi. adamda maddi durumu yok iyi yuksek muhendis evi arabasi herseyi hazir. ama gel gorki cok capkin. kadinin bundan haberi varmi bilmiyorum.

esime anlatmak durumunda kaldim esimde benden bahsetmis benimle mutlu olmadigini cocuklari icin sabr ettigini vs birsuru sey soylemis buyuk kavga ettik .bizimde sorunlarimiz var bende evi terk etmeyi dusunuyorum zaten .sabah gidecektim herseyi kirdi doktu kaldim .ama gitmeyi dusunuyorum.

Sizin de cok buyuk sorunlarınız var. Allah yardimcini olsun. Kesinlikle o kiza adamin onu b.k cuvali olarak gordugunu soyleyin keisnlikle. Pislik herif ya.,

zaten yabanci kiz arkadasini birgun bize kahvaltiya getirdi benimle birlikte baska bir arkadasim daha vardi. beyler ayri biz bayanlar ayri kahvalti yaptik. ogun bu kiz hayallerinden bahsetti. x kisiyle evlenecegini turk yemeklerini ogrenmesi gerektigini ona yardimci olmamiz gerektigini felan soyledi sakayla karisik tamam dedik. ben saniyordum iliskisi bu kizla bitti turkiyeden evlenicek megersem iliskileri bitmemis bu kizinda turkiyedekinden haberi yok turkiyedekininde bu kizdan haberi oldugunu sanmiyorum.

O zaman bu kıza da söyleyin herifin evlenmeye niyeti olmadığını ki, çakılmasın yere.

Kullanıldığını anlasın, bu uyanık herife daha fazla prim vermesin.

İki kızla da konuşun, mutlaka.

Türk kızı bilmem ama bu kıza çok çok yazık olacak, hayvan herif göz göre göre kullanıyor, o da evlenme hayalleri kuruyor.

Eşiniz diğer kız hakkındaki varsayımlarını geçin, zira eşiniz de sağlam pabuç değil. Dediğim gibi Türk kıza da söyleyin, kabullenip kabullenmemek onun takdiri.

Son düzenleme:
X