- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Kızlar bugün kuaförde ihanetin en en en iğrençlerinden bir örnekle karşılaştım... Bornovada İzmir de bir kuaför bayan... 2 yaşında oğlu var eşinden boşanmış kısa boylu hatta çok kısa sarı saçlı bir kadın aslında ismini verip ''pislik''demek istiyorum da neyse
(( manikür pedikür yaptırmaya gitmiştim ki birkaç kişi var bekliyordum. bu kuaför kadın çak cana yakın görünen bir yılanmış meğer... Neyse bir kadın geldi kucağında 1.5 yaşında bir bebiş ve canım falan diye sarıldılar hatta kadın bu kuaför arkadaşına kısır falan getirmiş... dedi ki canımsana ellerimle yaptım moralim de bozuk dedi eşimle aramız limoni dedi... kuaförde ona akıl veriyor seksi giyin,yatakta cilveli ol,kilo ver falan diye... kadın da gitti iç çamaşırı alacakta yatak odalarını renklendirecek...... gelelim işin en pislik kısmına bu kuaför kadının teli çaldı aynen şu replik ''aşkım senin şişko az önce çıktı bir mal mal benden akıl istiyor diye o.. şeklinde kahkalar... kapattı teli ve oradaki yakın arkadaşına dedi ki salak olmasın bana ne dedi ben olmasam kocası başka kadınlarla olacak en azından kocasını elinden almayacağım sadece parasını yiyorum dedi....... ay kussam mı yüzüne mi tükürsem mideme yumruk yedim resmen... lanet kadın ya o zavallı kadınla alay ediyor bir de...... çok sinirlendim çok o pisliğin ne mekanına giderim ne o sokaktan geçerim artık
((((( Allahım yok etsin böyle ucuz şerefsiz pespayeleri yaa pislik kadın