İhaneti yaşayanlardan mısınız ???

Kızlar bugün kuaförde ihanetin en en en iğrençlerinden bir örnekle karşılaştım... Bornovada İzmir de bir kuaför bayan... 2 yaşında oğlu var eşinden boşanmış kısa boylu hatta çok kısa sarı saçlı bir kadın aslında ismini verip ''pislik''demek istiyorum da neyse:((( manikür pedikür yaptırmaya gitmiştim ki birkaç kişi var bekliyordum. bu kuaför kadın çak cana yakın görünen bir yılanmış meğer... Neyse bir kadın geldi kucağında 1.5 yaşında bir bebiş ve canım falan diye sarıldılar hatta kadın bu kuaför arkadaşına kısır falan getirmiş... dedi ki canımsana ellerimle yaptım moralim de bozuk dedi eşimle aramız limoni dedi... kuaförde ona akıl veriyor seksi giyin,yatakta cilveli ol,kilo ver falan diye... kadın da gitti iç çamaşırı alacakta yatak odalarını renklendirecek...... gelelim işin en pislik kısmına bu kuaför kadının teli çaldı aynen şu replik ''aşkım senin şişko az önce çıktı bir mal mal benden akıl istiyor diye o.. şeklinde kahkalar... kapattı teli ve oradaki yakın arkadaşına dedi ki salak olmasın bana ne dedi ben olmasam kocası başka kadınlarla olacak en azından kocasını elinden almayacağım sadece parasını yiyorum dedi....... ay kussam mı yüzüne mi tükürsem mideme yumruk yedim resmen... lanet kadın ya o zavallı kadınla alay ediyor bir de...... çok sinirlendim çok o pisliğin ne mekanına giderim ne o sokaktan geçerim artık:(((((( Allahım yok etsin böyle ucuz şerefsiz pespayeleri yaa pislik kadın

Kızlar bugün kuaförde ihanetin en en en iğrençlerinden bir örnekle karşılaştım... Bornovada İzmir de bir kuaför bayan... 2 yaşında oğlu var eşinden boşanmış kısa boylu hatta çok kısa sarı saçlı bir kadın aslında ismini verip ''pislik''demek istiyorum da neyse:((( manikür pedikür yaptırmaya gitmiştim ki birkaç kişi var bekliyordum. bu kuaför kadın çak cana yakın görünen bir yılanmış meğer... Neyse bir kadın geldi kucağında 1.5 yaşında bir bebiş ve canım falan diye sarıldılar hatta kadın bu kuaför arkadaşına kısır falan getirmiş... dedi ki canımsana ellerimle yaptım moralim de bozuk dedi eşimle aramız limoni dedi... kuaförde ona akıl veriyor seksi giyin,yatakta cilveli ol,kilo ver falan diye... kadın da gitti iç çamaşırı alacakta yatak odalarını renklendirecek...... gelelim işin en pislik kısmına bu kuaför kadının teli çaldı aynen şu replik ''aşkım senin şişko az önce çıktı bir mal mal benden akıl istiyor diye o.. şeklinde kahkalar... kapattı teli ve oradaki yakın arkadaşına dedi ki salak olmasın bana ne dedi ben olmasam kocası başka kadınlarla olacak en azından kocasını elinden almayacağım sadece parasını yiyorum dedi....... ay kussam mı yüzüne mi tükürsem mideme yumruk yedim resmen... lanet kadın ya o zavallı kadınla alay ediyor bir de...... çok sinirlendim çok o pisliğin ne mekanına giderim ne o sokaktan geçerim artık:(((((( Allahım yok etsin böyle ucuz şerefsiz pespayeleri yaa pislik kadın

şokkkkkkkkkkkkkkkkkk oldum allah kahretsın cehenmlık kadın ıns çok kötu geberir

şokkkkkkkkkkkkkkkkkk oldum allah kahretsın cehenmlık kadın ıns çok kötu geberir

Sorma cnm ya içim şişti bugün... bu kadın ne rezilmiş ya 3 yıldır tanırım evime geldi çaya falan... bu adinin sokağından geçmem artık.... böyle kadınların varlığını gördükçe nefret ediyorum hayattan

kadının en büyük düşmanı yine bir kadınıdır lafı çok dogruymuş malesef....

yukarıda yazdığını okuduktan sonra karşımda güçlü bir kadın olduğunu anladım.
canım inşallah bu sefer sonsuza dek mutlu olursun. hakettiğin mutluluğu bulursun.

kadının en büyük düşmanı yine bir kadınıdır lafı çok dogruymuş malesef....

Gerçekten doğru... ben zaten bir kez böyle bir olay yaşadım. temmuzda evleniyorum ve içim karardı bu kadın varlığını görünce:(

Gerçekten doğru... ben zaten bir kez böyle bir olay yaşadım. temmuzda evleniyorum ve içim karardı bu kadın varlığını görünce:(

canmm allah hepımızı boyle seytanın ınsan kılıhgına gırmıs sekıllerınen korusun bunlar yeryuzundekı seytanları taa kendısı rabbım ne onlara uyacak erkekler versın nede böyle kadınları karsımıza cıkartsın ayyy cok korktummmmm okuyuncaaa kımsenın basına gelmesın yaaa

sende dusunme bunu allah mutlu bı evlılık nasıp etsın ıns

ben zaten bazı kadınları hiç anlayamıyorum ya karsı tarafın evli oldugunu bile bile nasıl böyle bşe yapabiliyolar,nasıl bir genişlik,nasıl bir mide var kaldırabiliyolar bunu gercekten cok sinir bozucu...aslında aldatan aldanır..benım başıma böyle bsey gelse karsı taraf kendını aldatmış olur sadece

canmm allah hepımızı boyle seytanın ınsan kılıhgına gırmıs sekıllerınen korusun bunlar yeryuzundekı seytanları taa kendısı rabbım ne onlara uyacak erkekler versın nede böyle kadınları karsımıza cıkartsın ayyy cok korktummmmm okuyuncaaa kımsenın basına gelmesın yaaa

sende dusunme bunu allah mutlu bı evlılık nasıp etsın ıns

Tşk ederim şekerim... insan haliyle korkuyor böyle şeyler görünce....... Allah karşılaştırmasın bu kadınlarla gözüm korktuu

ben şuan o kadar sinirlendim ki. yazıklar olsun ya. kendini resmen bir ..... gibi reklam etmiş. ne insanlar var ya:53:
ben olsam kadına adımı sanımı vermeden ulaşıp anlatırdım.
yazık ya resmen yılana güvenmiş.
ay yazıklar olsun böyle kadınlara yaaaaaaaaaaa:53:
parçalayasım geldi:20:

Töğbe bismillah bu ne ya :( Şeytana sormuşlar neden yeryüzüne çıkmıyorsun diye şeytan kadınlar var bana ne gerek demiş. Şaka ile karışık yazdım ama hemcinslerimize dikkat etmek lazım bu devirde erkekler daha masum ki aslında böyle kadın buldumu işini görmekten çekinmiyor bu ortamı yaratan kadınlardan uzak tutsun rabbim bizi.

Töğbe bismillah bu ne ya :( Şeytana sormuşlar neden yeryüzüne çıkmıyorsun diye şeytan kadınlar var bana ne gerek demiş. Şaka ile karışık yazdım ama hemcinslerimize dikkat etmek lazım bu devirde erkekler daha masum ki aslında böyle kadın buldumu işini görmekten çekinmiyor bu ortamı yaratan kadınlardan uzak tutsun rabbim bizi.

Aminnn Allahım bu kadınları yok etsin hatta...... hasta etti beni tüm gündür:((

Aminnn Allahım bu kadınları yok etsin hatta...... hasta etti beni tüm gündür:((

Hasta olunma mı ? Ben olsam yerin dibine sokardım gerçi laf söylesen umursamaz ki bu karaktersiz karakterler. Ben oraya benden para kazandırmam çevremdekileride göndertmem. Neler okuyorum forumda ne kadınlar görüyorum bana ters kuşak farkı dedikleri bu mu yoksa? Alan memnun veren memnun ama bana uzak olsunlar.

Hasta olunma mı ? Ben olsam yerin dibine sokardım gerçi laf söylesen umursamaz ki bu karaktersiz karakterler. Ben oraya benden para kazandırmam çevremdekileride göndertmem. Neler okuyorum forumda ne kadınlar görüyorum bana ters kuşak farkı dedikleri bu mu yoksa? Alan memnun veren memnun ama bana uzak olsunlar.

Böyle kadınların kaybedecek şeyi yok ,iki laf etsem insana iftira atarlar başını belaya sokarlar.... bilmiyordum bu yönünü o adam da şerefsiz 1.5 yaşındaki bebeğine oyuncak almıyormuş ama bu yollu karının başkasından olan çocuğunun tüm kreş paralarını ödüyormuş...... hangisi daha şerefsiz çözemedim

Eh resmennnn pesssss yaniiiii !!!! Ya tabi ki bu bayanın yaptığını zaten doğru veya kabul edilebilir bulmak asla mümkün değil, bu ayrı konu ama şu diğer kadıncağıza üzüldüm garibim bir de gelip buna dert yanıyor ve bu kadın da ona akıl veriyor. Ay olacak şey değil insanın dili falan tutulur kekeme falan olur yaaa bu ne pişkinlik böyle??? :50: Yani şuncağız 1,5 yaşındaki masum yavrudan ve Onun kendince çare arayışında olan şu anacığından da mı utanmaz insan???:31: Gerçi şimdi yazınca kendi kendime bile komik ve saçma geldi yazdıklarım. Allah tan korkusu ve utanması olmayanın, kendi vicdanından utanması ve sakınması olmayanın kuldan utanıyor olmasını beklemek ne kadar manasız öyle değil mi? Rabbim herkesleri ıslah etsin, hidayet versin ve hem kendimizi hem çoluk çocuğumuzu iyilerle karşılaştırsın demekten başka bir şey söyleyemiyorum gerçekten. :26:Başka ne diyebilirim ki ?!?!?!

Back
X