- 24 Ekim 2011
- 269
- 271
- 103
ya zaten öyle derimde bilmiyorum adam çok fena işi reziliğe dökücek gbiKorkma senlik bi durum yok ortada adam da niye bilmiyorum dedin derse ailevi işlerinize daha fazla karışmak istemedim dersin bu kadar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya zaten öyle derimde bilmiyorum adam çok fena işi reziliğe dökücek gbiKorkma senlik bi durum yok ortada adam da niye bilmiyorum dedin derse ailevi işlerinize daha fazla karışmak istemedim dersin bu kadar.
ya işte sorunda burda gidemem yani ailemi anlatsam bana hak verirdin ya bir sürü sorun çıkıcakBu nasıl bir panik. Ne var çağırırlarsa da evet biliyordum uyardım ama aldatıyordu dersin olur biter. Yalancı şahitlik edip aa yok asla aldatmadı diyecek halin yok ki...
çokmell ya arkadasm daha yaptğnı bile kabullenmiyo yani is uzuyack gbiDava açısından senlik bir durum yok, işin o raddeye gelmesi söz konusu olmaz tabi eğer arkadaşının bazı konularda diretmezse mesajlar bile açılıp dökülmez ortaya. Arkadaşın seni çağıttırıp yalancı şahitlik yaptırırsa o ayrı mevzu ama bu durumlara düşmezsin merak etme, mahkeme bu kadar büyütmüyor bu olayları.
Vicdan kısmına gelicek olursak, tepkini ne kadar sert koyabilirdin bilmiyorum ama bu işe hiç karışmamak en iyisiydi bence yanlışın orada. Sağlık olsun, herşey tecrübeyle sabitleniyor...
Keşke ama dediğim gibi korkma bişey yapmaz bence kendi derdinden pek vakit ayıracağını sanmıyorum.ya zaten öyle derimde bilmiyorum adam çok fena işi reziliğe dökücek gbibi sır verdim pişman oldum
keşke hiç konuşmasaydm
Adam seni ne ile suçlayıp şikayet edecek daha neler.boşa panik.colin öylede ben arkadasa bi aptallık yaparak akıl verdim o msjlar falan çıkar adamda benide mahkemede şikayet falan ederse bittim bide benim ailem aşırı tutucu biterm ben
Her şerde bir hayır vardır bu senin için bir bakıma iyi oldu bir daha böyle bir durum olursa Nasıl davranacağını biliyorsun birde aldatan sen değilsin rahat ol aldatan düşünsünarkadaşlar biraz uzun olucak ama dayanamıyorum benim çok eski bir arkadasm vardı çocukluk arkadaşm onunla uzun zamandır görüşemiyoduk ve ben onu buldum (bi sitede herkesn bildiği)telde konuştuk falan bana eşini aldattığını söyledi anlattı falan görüşmedğni ama konustgunu söyledi ben hata yaptığnı söyledim dinlemedi aşığm diye tutturdu bi gün bendn akıl istedi eşim msjları görmesın falan diye bende ona program var şifre koy dedım benım şu huyum yokmu birı yardım istesın ne olursa olsun ederim neyse bız msjlaşıyoduk benim hıç sevglım olmadı ailemde karsı zaten nette biriyle tansmıştm bu arkadasmada anlatmıstm ilk defa birıne sır verdm off neyse arkadasn esı aldattğnı öğrendı benıde aradı haberın varmı diye yok dedim halbukı kız msjları silmeyi unutmus herseyi öğrendı esı boşanma davası acıcak aldatmadan galıba eğer savcılık kayıt msjları ısterse ve bende ise karısırsam bıttımhele mahkemeye falan çağırırlarsa napıcam sunu sorucam savçılık benımde tel kayıtları ıstermı bu ışten nasıl kurtulucam ben bıttim yazan herkese dua edıcem
Ailen duymaz.napsınlar senin özel hayatınıderya yok adam beni suçlamazda benim kıza attğm msjlar var kendimle ilgili savcılık kayıtları falan isterse ortaya çıkıcak sevgili olayı falan ailem öğrenicek o zaman benim için kötü olucak
Allah'tan dır herşey korkma bu şerdede bir hayır vardır inan sen içini ferah tutirem irem bu durumdan bi kurtulsam bi daha ne sır veririm nede dinlerimikiside zararlı
yenigelin evet hata yaptım ya burda anlattğm konuydu bi o arkadasm yakındı bana artık dayanamadm anlattm artık pişmanımben başak burcuyum normalde asla yapmama ama boşluğa geldi işte
Sen gerekeni yapmışsın yanlış yapan düşünsün bu kadar takma artık kendine zarar Başak burçları maalesef takarlar biraz bilirim çünkü bende Başak burcuyum of ofwolfberg bişey deme zaten inan benim kendimi eleştirdğm kadar eleştiremez kimseişte benim saflğm biri yardm istese ne olursa olsun yardm ediyorum ama ona kaç defa söyledm yanliş yapıyosun vazgeç diye