- 13 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi cilek kokusu
4 senede surekli ayrılırsanız tabı seni boynuzlar adam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bit de bu kiz sevgilisinin deyimiyle saf kiz zaten cok saf cok masum olsa kimseyi dis gorunusu ile yargilamamayi her seyden once sevgilisi halt yedi diye hemcinsine kasar demeyi kendine yakistirmazBir kadinin bir kadina kasar demesi beni de cileden cikaran bir durum. Bir de resimlerini gorsen ozur dilersin demis. O kadin isterse sex iscisi olsun senin ona kasar deme gibi bir luksun yok. Sen kimsin kimi itham ediyorsun? Insanlar kendilerinde boyle sozler sarf etme hakkini nereden buluyorlar anlamiyorum. Sen donup sevgiline bakacaksin. 13 yasindaki cocugu da kullanmissin olaylari ogrenmek icin. Vallahi cok cocukca. Kiza takilma bu kadar sevgiline takil, sana yalan soylemis.
Zaten bende sucun onda oldugunu soyluyorum ben koruyor muyum !En buyuk suc onda!Evet her nolursa olsun dememem lazimdi sinirden nededigini bilemiyor insan afedersiniz!Ama konu bunlar degil!!!!!Senden neden özür dileyeyim ? Bir kadına " kaşar" gibi kelimeleri yakıştıran birinden asla özür dileyemem. Ben kimseyi yaşantısına, fotoğraflarına göre yargılamam. Kimseye o kullandığın sıfatı veya benzer sıfatları takmam. Kişiliğime, karakterime ters. Suç kadında değil, numarasını isteyen peşine düşen de sevgilin.
Zaten yazdiklarimi okursan kiza hic takilmadim.En buyuk suclunun erkek arkadasim oldugunuda soyledim.Niye cimbizla secip alip lafi en sacma en gereksiz seyi elestiriyorsunu ya.Ben anlayamiyorum ya!Hadi tamam biri uyardi ve konustum cevabimi verdim daha neyi uzatiyorsunuz Allah Allah yaBir kadinin bir kadina kasar demesi beni de cileden cikaran bir durum. Bir de resimlerini gorsen ozur dilersin demis. O kadin isterse sex iscisi olsun senin ona kasar deme gibi bir luksun yok. Sen kimsin kimi itham ediyorsun? Insanlar kendilerinde boyle sozler sarf etme hakkini nereden buluyorlar anlamiyorum. Sen donup sevgiline bakacaksin. 13 yasindaki cocugu da kullanmissin olaylari ogrenmek icin. Vallahi cok cocukca. Kiza takilma bu kadar sevgiline takil, sana yalan soylemis.
Zaten kiza erkek arkadasimin tabiriyle baktigi gozle ve yazarken o anki sinirimle kasar yazdim.Sorun ne biliyor musun burada herkes en gereksi seyi yargilamaya bayiliyor?Sorunuma yardimci olmaktan baska bana fikir vermelerinden baska bos gereksiz ne konusurlarsa konusuyorlar malesef ki.Sana da cok tesekkur ederim beni anlayabildigin icin...Gercekten cok sagolPardon cilek kokusu ama şöyle bi durum var o kaşar dediğin kız senin tabirinle kaşar değil senin gibi dürüst namuslu bir.kız çıksaydı zaten sevgilin onla devam edecekti ben mi yanlış düşünüyorum bunu niye kimse yazmamış hayret
Bos konusuyorsun suan cidden..Yazmak icin yazmayin.Ben cevabimi verdim anlamiyorsaniz okumuyorsaniz uzatmayin rica ediyorum !Bir kadinin bir kadina kasar demesi beni de cileden cikaran bir durum. Bir de resimlerini gorsen ozur dilersin demis. O kadin isterse sex iscisi olsun senin ona kasar deme gibi bir luksun yok. Sen kimsin kimi itham ediyorsun? Insanlar kendilerinde boyle sozler sarf etme hakkini nereden buluyorlar anlamiyorum. Sen donup sevgiline bakacaksin. 13 yasindaki cocugu da kullanmissin olaylari ogrenmek icin. Vallahi cok cocukca. Kiza takilma bu kadar sevgiline takil, sana yalan soylemis.
Birak anlamazlar ya allah askina ugrasma yazdigima da pisman oldum.Burada kimse kimseye cozum vermiyor.Aksine neresinden buksam da elestirsem hemde bir kisi elestirdi ya artik 100 kisi ayni seyi soyleyip elestirir bos konusmak icin..Halbuki cevapta veriyorum anlatiyorum ama yok illa..Bosver hic ugrasma.Cunku tum sorunlar bitti ben kiza niye oyle demisim benim tek derdim sorunum bu cunku!!!!Ya anlatamadım sanırım bir daha.okur musunuz? Kıza ben kaşar demiyorum konu sahibinin deyimiyle yazdım. Eğer kızı beğenmiş olsaydı devam edeceklerdi belki de diyorum
Tamam.hicbir seye degil de kasar konusuna takildim ben ya sevgiliniz madem adam olsaydi konusmasaydi bir bayanin hemcinsine bunu demesi ne kadar yanlis
Bos konusuyorsun suan cidden..Yazmak icin yazmayin.Ben cevabimi verdim anlamiyorsaniz okumuyorsaniz uzatmayin rica ediyorum !
Ya sevgilimi koruyan mi oldu bi sacmalamayin artik ya.Sevgilim ona kasar gozuyle baktigi icin konusmus o sinirle kasar yazdim allah allah yaKız kaşarsa sevgiliniz ne?
O daha kaşar.
Ayrıca kızın kıyafetleri iddiali olabilir, tarzı frapan olabilir. Bu ona kaşar deme hakkını vermez size.
Dolu konustugumu iddaa etmedim buraya beni elestirip tartismaya mi geldin.Lutfen uzatmaDolu konusan sen misin ?
Insallah!Konun birazdan kapatılır inşallah
Dolu konustugumu iddaa etmedim buraya beni elestirip tartismaya mi geldin.Lutfen uzatma