- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi cilek kokusu
eşin değil sonuçta sevgilin yalnızca ayrıyken eşin olsaydı bu tam anlamıyla ihanet olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 20 onun 22Yaslar kaç acaba..?
Bi süre ayrı kalın bakalım belki hayırlısı böyledir başka biriyle muhabbet etme potansiyeli varmış..
Resimlerini sana ozelden atiyim istersen o zaman benden ozur dilersin bu sozlerin icin!Bence yargisiz infaz yapma madem nerden anladin diye soru soruyorsun birak cevapliyim hem soru sorup hemde "bazi kadinlar bazi seyleri hakediyor" deme bence..Ki ben erkek arkadasimda sucu buluyorum kiz da degil kizin haberi bile yoktu belki benden.Ama kiz inan oyle biri.Zaten moralim cok bozuk su dediklerin cok ağırıma gitti sagol..Siz o kıza ne hakla kaşar diyorsunuz ? O kaşarsa erkek arkadaşınız ne? Bazı kadınlar bazı şeyleri hakediyor gerçekten...
Resimlerini sana ozelden atiyim istersen o zaman benden ozur dilersin bu sozlerin icin!Bence yargisiz infaz yapma madem nerden anladin diye soru soruyorsun birak cevapliyim hem soru sorup hemde "bazi kadinlar bazi seyleri hakediyor" deme bence..Ki ben erkek arkadasimda sucu buluyorum kiz da degil kizin haberi bile yoktu belki benden.Ama kiz inan oyle biri.Zaten moralim cok bozuk su dediklerin cok ağırıma gitti sagol..
Resimlerini sana ozelden atiyim istersen o zaman benden ozur dilersin bu sozlerin icin!Bence yargisiz infaz yapma madem nerden anladin diye soru soruyorsun birak cevapliyim hem soru sorup hemde "bazi kadinlar bazi seyleri hakediyor" deme bence..Ki ben erkek arkadasimda sucu buluyorum kiz da degil kizin haberi bile yoktu belki benden.Ama kiz inan oyle biri.Zaten moralim cok bozuk su dediklerin cok ağırıma gitti sagol..
Pardon cilek kokusu ama şöyle bi durum var o kaşar dediğin kız senin tabirinle kaşar değil senin gibi dürüst namuslu bir.kız çıksaydı zaten sevgilin onla devam edecekti ben mi yanlış düşünüyorum bunu niye kimse yazmamış hayret
ne alakası var?
"kaşar" (ki iğrenç bir tabir) olmayan her kızdan her erkek hoşlanır mı?
belki kız çocuğa hitap etmedi?
onunla devam etmedi diye illa kaşar mı olması lazım???
Pardon cilek kokusu ama şöyle bi durum var o kaşar dediğin kız senin tabirinle kaşar değil senin gibi dürüst namuslu bir.kız çıksaydı zaten sevgilin onla devam edecekti ben mi yanlış düşünüyorum bunu niye kimse yazmamış hayret
Ya anlatamadım sanırım bir daha.okur musunuz? Kıza ben kaşar demiyorum konu sahibinin deyimiyle yazdım. Eğer kızı beğenmiş olsaydı devam edeceklerdi belki de diyorum