Ihanetin buyugu yada kucugu olur mu?

Siz o kıza ne hakla kaşar diyorsunuz ? O kaşarsa erkek arkadaşınız ne? Bazı kadınlar bazı şeyleri hakediyor gerçekten...
Resimlerini sana ozelden atiyim istersen o zaman benden ozur dilersin bu sozlerin icin!Bence yargisiz infaz yapma madem nerden anladin diye soru soruyorsun birak cevapliyim hem soru sorup hemde "bazi kadinlar bazi seyleri hakediyor" deme bence..Ki ben erkek arkadasimda sucu buluyorum kiz da degil kizin haberi bile yoktu belki benden.Ama kiz inan oyle biri.Zaten moralim cok bozuk su dediklerin cok ağırıma gitti sagol..

İhanet midir orasini bilemiycem ama zaten 4 senedir devam eden ayril baris ayril baris bi iliskiniz varmis. Pek de bisey beklememek lazim...
Benim takildigim baska bisey var.
Neden erkek arkadasinizin 13 yasindaki kuzeniyle whatsapp grubunuz var?

Simdi yapacagin sey su :
Upuzun bi mesaj yazacaksin hwrkes seni konusuyor benden ayrilir ayrilmaz bu kizla konusmussun ben ayriligi bu yuzden kabul ettim sen ayrilmasan ben ayracaktim zaten falan ygururunu ayaklar altina alma oyle seyler yaz ki cok pisman olsun seni birakamasin haa hakkini helal etmedigini de soyle simdi sana soyle guzel bi mesaj uydururduM da neyse ama istersen ozelden yazabilirsin yardimci olurum :)

Resimlerini sana ozelden atiyim istersen o zaman benden ozur dilersin bu sozlerin icin!Bence yargisiz infaz yapma madem nerden anladin diye soru soruyorsun birak cevapliyim hem soru sorup hemde "bazi kadinlar bazi seyleri hakediyor" deme bence..Ki ben erkek arkadasimda sucu buluyorum kiz da degil kizin haberi bile yoktu belki benden.Ama kiz inan oyle biri.Zaten moralim cok bozuk su dediklerin cok ağırıma gitti sagol..

Senden neden özür dileyeyim ? Bir kadına " kaşar" gibi kelimeleri yakıştıran birinden asla özür dileyemem. Ben kimseyi yaşantısına, fotoğraflarına göre yargılamam. Kimseye o kullandığın sıfatı veya benzer sıfatları takmam. Kişiliğime, karakterime ters. Suç kadında değil, numarasını isteyen peşine düşen de sevgilin.

sen sen ol dış görünüşü ile kimseye hakaret etme!
ve sen sen ol asla verdiğin sözü yutarak 13 yaşındaki o çocuğu ispiyonlama, aralarını bozma, ima dahi etme!

Aldatma olmaz ayrilmissiniz.erkekler boyle hemen bosluk doldurmaya calisirlar ki cocuk yapamamis hemen bitirmis biraz abartmis olabilir misin acaba? Ama surekli ayrilip barisan ciftseniz hemen birini bulmasi hos bi durum diil tabiki

Pardon cilek kokusu ama şöyle bi durum var o kaşar dediğin kız senin tabirinle kaşar değil senin gibi dürüst namuslu bir.kız çıksaydı zaten sevgilin onla devam edecekti ben mi yanlış düşünüyorum bunu niye kimse yazmamış hayret

ne alakası var?
"kaşar" (ki iğrenç bir tabir) olmayan her kızdan her erkek hoşlanır mı?
belki kız çocuğa hitap etmedi?
onunla devam etmedi diye illa kaşar mı olması lazım???

ne alakası var?
"kaşar" (ki iğrenç bir tabir) olmayan her kızdan her erkek hoşlanır mı?
belki kız çocuğa hitap etmedi?
onunla devam etmedi diye illa kaşar mı olması lazım???

Ya anlatamadım sanırım bir daha.okur musunuz? Kıza ben kaşar demiyorum konu sahibinin deyimiyle yazdım. Eğer kızı beğenmiş olsaydı devam edeceklerdi belki de diyorum

Pardon cilek kokusu ama şöyle bi durum var o kaşar dediğin kız senin tabirinle kaşar değil senin gibi dürüst namuslu bir.kız çıksaydı zaten sevgilin onla devam edecekti ben mi yanlış düşünüyorum bunu niye kimse yazmamış hayret

Ya anlatamadım sanırım bir daha.okur musunuz? Kıza ben kaşar demiyorum konu sahibinin deyimiyle yazdım. Eğer kızı beğenmiş olsaydı devam edeceklerdi belki de diyorum

evet siz kaşar demiyorsunuz da
"dürüst, namuslu bir kız çıksaydı" diyorsunuz
ben de diyorum ki her dürüst, namuslu kızla devam edilir mi?
hitap etmek, etkilenmek diye birşey var
neyse konu bu değil zaten

not:
şu "kaşar" - "namuslu" gibi tabirlerden nefret ediyorum

Konu sahibi kıza kaşar demiş
bu durumda kendisini durust namuslu goruyordur . Bunedenle boyle orneklendirmek durumunda kaldim

son olarak: beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın diyorum :D

Cok abartmissiniz.
1ncisi seni aldatmamis sevgilin, o aralar ayriymissiniz.
2ncisi zaten sonuc olarak " bu kiz cilekkokusu gibi degil" demis ve 1 gun konustuktan snra bitmis.
Seni seviyor gibime geldi yani.

en tarafsız yorumumu yapım maden ıstedın;
sureklı bı dargın bı barısık ılıskınız varmıs;bız halk arasında buna bırlıktelık demıyoruz laçkalasmıs gorusme - ergen tayfasının yapacagı iş dıye nıtelendırıyoruz...
sızın bırlıkte bı yola adım atmıslıgınız yok , bırbırınıze tahammul etmıslıgınız yok,canınız sıkıldıkca ayrılıp barısmıssınız;
yaslarınızın cok kucuk oldugunu dusundum nedense...
oylesıne konusuyor ,takılıyorsunuz;sonuc ıtıbarıyle gorustugun cocukta aynı bu hıslerle nasılsa bırlıkte degılız nolacagımız bıle bellı degıl dıye denemelere acılmıs.ıhanetın buyugu kucugu yok ıhanet ıhanettır kesınlıkle...ama sızın zaten bı bırlıktelıgınız bıle yok!
dolayısıyla sorgulanacak bırsey bulamadım .

Katiliyorum. Ya iyi bir kiz olsaydi her sey cok farkli olurdu o zaman... sonuc olarak konu sahibi kurtuldu ondan iyi oldu ayrilmalari.

hicbir seye degil de kasar konusuna takildim ben ya sevgiliniz madem adam olsaydi konusmasaydi bir bayanin hemcinsine bunu demesi ne kadar yanlis

Kız kaşarsa sevgiliniz ne?
O daha kaşar.

Ayrıca kızın kıyafetleri iddiali olabilir, tarzı frapan olabilir. Bu ona kaşar deme hakkını vermez size.

Back
X