ihanett

ocneba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
19
3
1
33
Abi dedigim adam ,arkadasimin sevgilisii dun resmen bana ilani ask yapti...
1sene once bana mesj atiyodu ama ozamn yeni tanismistim bn niyetini anladm karsilik vermedm dha snra arkadasimla sevgili olduklarini ogrendm ozmanlar aramiz cok iyi degildi,daha sonradan yakinlastik 3muz gezip tozduk,2 aydir felan arkadasimin bnden uzaklasti,bu olayla alakasi vardi yuksek ihtimal.Dun abi dedigim kisi bana mesaj atti ne tatliligim kaldi ne bitaneligim...abi dememdende rahatsiz oluyomus haspam.ama ben emin olamadm yani cok guveniyodum boyle bisey yapacagini dusunemedim hicbir zman.Hic bisey yolunda gitmiyoo

Bir tane daha ihanet konusu okursam bu akşam sanırım kendimi kaybedeceğim. Neden Allahım neden? Biri bu erkeklere -burası kadınlarkulübü olduğu için erkekler diyorum, yoksa aldatmanın cinsiyeti yoktur - bir şey söylesin. Yanında sevgilisi varken başka arayış içinde olmak neden?
Siz bulaşmayın, hatta engelleyin. Görüşmeyin. Yazık ki bu adamlara; hayatları boyunca böyle yapa yapa sevilemeyecekler; hayatlarına giren her kadına güvensizlik verecekler. Islah etsin ALLAH.
Siz bu gibiler yüzünden hayat yolunda gitmiyor gibi düşüncelere girmeyin lütfen. Sağlık olsun, böylelerini de Allah uzak tutsun hepimizden.

sevgili olupta 3 kişi gezmeyi oldum olası anlamadım.saçmalık orda başlıyor zaten .
abi dediğiniz adamda sizin telefon numaranızın ne işi var, neyse bidaha 3 lü gezme , herkese numaranı verme. o adamı da bi zahmet engelle

ya fakeler birbirini görüp gaza geliyor galiba :)
arkadaşım madem sana halleniyodu arkadaşınla sevgili olunca ne onlarla gezip tozdun :)
Ya bana bir iki kez yazdi sadece cok sonradan samimi olduk biz bende yanlis dusundugumu dusundm zaten kizlada snradan samimi oldk bnm hayatimda baska biri vardi ozmanlar o yuzden pk umursamadm zaten 1 senedir boyle bi durum yoktu ilk defa oldu

Niyetini ilk günden anladığın adamla niye gezip tozuyorsun?

Cok
Bir tane daha ihanet konusu okursam bu akşam sanırım kendimi kaybedeceğim. Neden Allahım neden? Biri bu erkeklere -burası kadınlarkulübü olduğu için erkekler diyorum, yoksa aldatmanın cinsiyeti yoktur - bir şey söylesin. Yanında sevgilisi varken başka arayış içinde olmak neden?
Siz bulaşmayın, hatta engelleyin. Görüşmeyin. Yazık ki bu adamlara; hayatları boyunca böyle yapa yapa sevilemeyecekler; hayatlarına giren her kadına güvensizlik verecekler. Islah etsin ALLAH.
Siz bu gibiler yüzünden hayat yolunda gitmiyor gibi düşüncelere girmeyin lütfen. Sağlık olsun, böylelerini de Allah uzak tutsun hepimizden.
haklisin birazda suc bizde cok fazla guveniyoruz

Niyetini ilk günden anladığın adamla niye gezip tozuyorsun?
Ilk basta yazdi ama naber nasilsin seviyeyi asmadi cok snradan ikisiylede samimi oldm ayni ortamda oldugumuz icin...simdiye kadar boyle bi durum olmadi yoksa bnde uzak dururdm tabiki

sevgili olupta 3 kişi gezmeyi oldum olası anlamadım.saçmalık orda başlıyor zaten .
abi dediğiniz adamda sizin telefon numaranızın ne işi var, neyse bidaha 3 lü gezme , herkese numaranı verme. o adamı da bi zahmet engelle
Ben degil onlar beni cagiriyodu kiz evden tek cikamiyodu beni cagiriyodu mecburdu ,abimdi diyorum niye tlwwfonu bnde olmasin

Konu silinmis ya okuyamadim. Kim kime ihanet etti anlamadim?Ihanet konulari dogrudan ilgimi ceker oldu, algida secicilik yasiyorum :D Allahim bir daha basima verme.Amin.

Ay madem adam sana yürüdü sonra arkadaşınla sevgili olunca sen niye onlarla takıldın.Ay ne boş beyinsiniz Allahını seven beni banlasın deli ediyo bu ruh hastaları beni. Bide konu açmış. Te Allahım

Konu silinmis ya okuyamadim. Kim kime ihanet etti anlamadim?Ihanet konulari dogrudan ilgimi ceker oldu, algida secicilik yasiyorum :KK70: Allahim bir daha basima verme.Amin.

Özet: Konu sahibinin ağbi dediği bir kişi -aynı zamanda arkadaşının sevgilisiymiş şimdilerde- konu sahibine de bitanemli mesajlar atmış. Ama kız ile sonradan samimi olmuşlar, beraber geziyorlarmış, çünkü ağbi dediği şahıs önceden böyle değilmiş. En kısa hali bu. :)

Yani arkadaşımın aşkısın hikayesi.. Hiç bişi yolunda gitmioo olmuş :KK53:

Back
X