İhbar süresi ve kendimi savunma yöntemim

Siz sgk'ya da bu saatlerden ötürü fazla çalıştırıldığınız için feshettiğinizi bildirin.
Kamera kayıtlarından bile çıkar fazla çalıştırıldığınız.

Siz sgk'ya da bu saatlerden ötürü fazla çalıştırıldığınız için feshettiğinizi bildirin.
Kamera kayıtlarından bile çıkar fazla çalıştırıldığınız.

Aman bu beladan kurtulayım da başka bir şey istemiyorum yinede dikkate alacağım teşekkür ederim

benim oradan almak istediğim hiçbir şey yok. Ancak hiç izin kullanmadım ve artı çalıştığım ücreti dahi istemiyorum alacaklarım kısmına bir şey yazmalı mıyım yazmamalı mıyım sizce

Oncelikle ilk once iskur a gidin ve orayla gorusup sozleameyi fesh etmek istediginizi sebepleri ile aciklayin. Bu arada iskurla yada calistiginiz yer ile imzaladiginiz kagitta calisma saatleri yazoyor muydu buda cok onemli. Iskurla gorusmenizden sonra ise onlarin yonlendirmesini de dikkate alarak noterden istifa diilde sozlesme feshi icin yol izleyin. Mobbing sikaywti icinse ispat gerekiyor ve cok zorlu bir surec. Bu sekilde daha zor yol alirsiniz diye duaunuyorum. Buarada sektoe neydi, saglik sektoru diil di mi?

Oncelikle ilk once iskur a gidin ve orayla gorusup sozleameyi fesh etmek istediginizi sebepleri ile aciklayin. Bu arada iskurla yada calistiginiz yer ile imzaladiginiz kagitta calisma saatleri yazoyor muydu buda cok onemli. Iskurla gorusmenizden sonra ise onlarin yonlendirmesini de dikkate alarak noterden istifa diilde sozlesme feshi icin yol izleyin. Mobbing sikaywti icinse ispat gerekiyor ve cok zorlu bir surec. Bu sekilde daha zor yol alirsiniz diye duaunuyorum. Buarada sektoe neydi, saglik sektoru diil di mi?

sağlık sektörü

Benimde basima geldi alo 170 diye bir hat var bana demisler ki o soyledigi anda hemen notere gidip ihtar cekseydin ihbar tazminatini alirdin siz alo 170 arayin sgk danidma hatti

Çalıştığım isyerinden istifa etmeden çıktım ve arayıp bir daha gelmeyecegimi söyledim. Nedeni de patronun hakaret etmesi. Geldiğim zaman da herhangi bir hakarette çantamı alıp gideceğimi soylemistim. Patron beni arayıp dava edeceğini, ihbar suresini beklemeden ve istifa etmeden çıktığım için beni surundurecegini söyledi. Telefonda da bir sürü akla hayale sığmayan hakaretler yagdirdi. Çalışma süresi de kanuna aykırı idi.. kendimi mahkeme de nasıl savunabilirim ?
ablam uzun yıllar çalıtığı işyerinden yaptığı zamı geri alan patronu ile tartışıp çıkıp eve gelmişti.
çıkış parasını kendisi çıkan insanlara bile verdiği için istemişti patronuda ihbar bildirmeden çıktıgı için 3 bin tlsini kestiğini söyledi.yoksa notere bildireceğini söyledi.ablamda lanet olsun deyip kabul etti

Ondan önce siz noter ile ihbarname gönderin ve her türlü mobbing,uygunsuzluk, hakaret (belgeleriyle olursa çook güzel olur) nedeniyle istifa ettiğinizi bildirin. Bir de güzel avukat bulun bence, güzel bir tazminat davası açın.

Back
X