- 10 Şubat 2018
- 198
- 336
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kahveli_okur
Bu arada yolladığım kanunla ilgili yorum siteden alıntıydı. Altına yazmayı unuttum. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sgk'ya da bu saatlerden ötürü fazla çalıştırıldığınız için feshettiğinizi bildirin.
Kamera kayıtlarından bile çıkar fazla çalıştırıldığınız.
benim oradan almak istediğim hiçbir şey yok. Ancak hiç izin kullanmadım ve artı çalıştığım ücreti dahi istemiyorum alacaklarım kısmına bir şey yazmalı mıyım yazmamalı mıyım sizce
Oncelikle ilk once iskur a gidin ve orayla gorusup sozleameyi fesh etmek istediginizi sebepleri ile aciklayin. Bu arada iskurla yada calistiginiz yer ile imzaladiginiz kagitta calisma saatleri yazoyor muydu buda cok onemli. Iskurla gorusmenizden sonra ise onlarin yonlendirmesini de dikkate alarak noterden istifa diilde sozlesme feshi icin yol izleyin. Mobbing sikaywti icinse ispat gerekiyor ve cok zorlu bir surec. Bu sekilde daha zor yol alirsiniz diye duaunuyorum. Buarada sektoe neydi, saglik sektoru diil di mi?
Anladim.. genelde saglik sektorunde calisma saatleri 24 saat oluyorda ordan tahmin ettim. Ama bu yasal mi yasal diil Mi emin diilim inanin..sağlık sektörü
ablam uzun yıllar çalıtığı işyerinden yaptığı zamı geri alan patronu ile tartışıp çıkıp eve gelmişti.Çalıştığım isyerinden istifa etmeden çıktım ve arayıp bir daha gelmeyecegimi söyledim. Nedeni de patronun hakaret etmesi. Geldiğim zaman da herhangi bir hakarette çantamı alıp gideceğimi soylemistim. Patron beni arayıp dava edeceğini, ihbar suresini beklemeden ve istifa etmeden çıktığım için beni surundurecegini söyledi. Telefonda da bir sürü akla hayale sığmayan hakaretler yagdirdi. Çalışma süresi de kanuna aykırı idi.. kendimi mahkeme de nasıl savunabilirim ?