Hanımlar bgn dr.a gittik z.kamile.simir alındı kan verdim adetimin 2.veya3.günü ihfertilite ye gidip testi ile rahim filmi yaptırıcam ayrıca eşimde spermiyogram testi yaptıracak.sormak istediğim ise şu rahim filmi çekilirken acıyor mu? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?.
Hanımlar bgn dr.a gittik z.kamile.simir alındı kan verdim adetimin 2.veya3.günü ihfertilite ye gidip testi ile rahim filmi yaptırıcam ayrıca eşimde spermiyogram testi yaptıracak.sormak istediğim ise şu rahim filmi çekilirken acıyor mu? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?.
Ben anesteziyle cekildim canım ya ama kişiden kişiye degisio bazilari hiç ağrı cekmiomus bazilari biraz daha hissediolar bence ağrı esigin yuksekse cektirebilirsin...
Canım ben fakültede yaptırdım üniversite hastahanelerinde anestezi vermiyorlar ve benim çok ağrılı geçmişti filmim yarım çekebildiler ve kanamam olmuştu bidaha doğumhaneye götürdüler apar topar rahimde yırtılma varmı diye bayılmıştım film den çıkınca çünkü sana diyecegim anestezi yapan yerde yaptır rahmine verdikleri ilaç çok fazla agrı yapıyor
Adetim gecmedi ama 2.yada 3 günü dr.gidip test yaptrcam suanda iki gündür kahverengiyle siyah arası akıntı geliyor bu durum adet sayılır mı.yumurtalıklarımda da hafif sancı var .eger oyleyse dr.a gec kaldım.
Adetim gecmedi ama 2.yada 3 günü dr.gidip test yaptrcam suanda iki gündür kahverengiyle siyah arası akıntı geliyor bu durum adet sayılır mı.yumurtalıklarımda da hafif sancı var .eger oyleyse dr.a gec kaldım.
Rahim filmi cektirdim bende iki aşamada agrı oldu birincisi rahmi acmak için yerlestırdikleri alet ( 4 saniyelik bir ağrı) ikincisi ilacı verirken ( 10 saniye ama zıplattı) olabildiğince rahat bırak kendini. Kanama oldu bendede normalmiş tansiyonuna dikkat et zira benden önce giren bayan kabinde düşüp bayılmıştı yüzü gözü morluk içindeydi. İşlem max 5 dk sürüyor benim 2 dk surdu.
Zeynep kamil'de infertilite bölümüne bende gitmiştim bana dediği adetim 2. yada 3. Günü ultrasonla yumurtalarını sayıcaz kimi doktor progestorona bakıyo biz gerek duymuyoruz demişti rahim filmimi dışarda şişlide özel bi yerde çektirdim eşim içinde muane olmasını falan istemişti sonra dosya açıcaklarını söylemiştiler ama ben daha gitmedim benim amacım iyi doktor bulmak ve doktorlr arasında sağlama yapmaktı bide doktorların günleri varmış her zaman kendileri bakmıyomuş ben kadın doktor tercih etmiştim gittiğimde erkek asistan denk gelmişti
Teşekkürler hanımlar.bnde anestezili yaptırmayı düşünüyorm.adet olmam gerekiyordu bgn.iki gündür kahvrngi akıntı geliyo .acaba bu akıntı mı adet mi anlayamadm normalde bi gün sürerdi akıntı.k.bakmayın biraz mide bulandırıcı ama nette kesin birsey bulamadgm en teferruatlı bilgi bu sitedeki hanımlarda:)