Elektrikli Süpürgeler ihlasın süpürgesini kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar geçenlerde tanıtım için bıze gelmişlerdi.Süpürgeyi denediler halınnın üzerinde sanki temizlik yapılmamış gibi çok utandım.süper temizliyor ama fiyatı 1. 5 ytl idi. emiş gücü çok yüksek.Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı beklerim:)

merhaba

ben kullanıyorum.10 sene oldu alalı.temizleme olarak güzel.bir sorun yaşamadım.dövücü denen turbo başlığı iyi temizliyor.malzeme kalitesi vasat.ben ufak yerde yaşıyorum.servis o yüzden prblem çıkarmıyor ama büyük yerlerde problem olurmu bilmem.3-4defa kayış değişimi için garanti kapsamında verdik.bir defa sapının pimine birşey olmuştu onun için verdik.o da garanti kapsamındaydı.servisi hızlıdır hemen en fazla bir iki saatte yapar verir.şimdi motoru bozuldu 200 tl istiyorlar karar veremedik değiştirsek mi yaptırsak mı.piyasaya bakıyorum da turbo başlık arnikada var sadece ona da hurda diyorlar hep kırılıyormuş.servis para ile değiştiriyomuş.onun haricinde hep aynı süpürgeler.

yazmayı unutmuşum.ihlasın özelliğinde emici motor nominal gücü 850 watt yazıyor.bu nedir?emiş gücü mü motor gücü mü? kocası falan bu işten anlayan varsa sorabilir mi?

yazmayı unutmuşum.ihlasın özelliğinde emici motor nominal gücü 850 watt yazıyor.bu nedir?emiş gücü mü motor gücü mü? kocası falan bu işten anlayan varsa sorabilir mi?

canım satan adama kaç kez ısrarla sordum emiş gücünü bilmemkaç devir dedi geçiştirdi.emiş gücü orta derece.

bize de geldiler.aldık.gelen adam şov amaçlı suya kolonya döktü.zaten suyun rengi değişti sanki içinde toz var gibi.neyse yatağı vb çekti.o zaman aaaaaaaa ne kadar pislik çıktı diyordum.kısaca artıları ve eksilerini yazayım siz anlayın kızlar.benim alerjim var toza.hapşuruyorum nefesim daralıyor,gözümden yaşlar geliyor

artılar

*halı dövücüsü halıyı kabartıp,saç kılı vb bırakmıyor.ama iplikli özel tip halıları ne yapar bilmem
*koltuk yıkama aparatı işime çok yaradı.pırıl pırıl oldu
*her temizlik sonrası en büyük keyfimiz eşimle aaa hadi bakalım suda ne kadar yün-kıl-pislik var diye .her seferinde 1 avuç yumak şeklinde halı yünü-saç-çöp çıkıyor.fırçası sert iyi toplıuyor.

eksileri
*emiş gücü az.halı dövücü dışındaki çekme aparatları sinir ediyor.resmen yerdeki çöpü çekmesi için 2-3 kez gelip gitmek lazım
*ağır bir makine
*fişi kısa
*2li koltuğu yıkamak için 2 kez deterjanlı su koymak gerekiyor.alttaki deterjanlı su hemen bitiyor .doldur boşalt zahmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…