ihlasın temizlik robotu ne kadar yakın zamanda alan varmı?

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
arkadaşlar diğer forumlarda cevap veren olmuyor özür dilerim burda açmak zorunda kaldım. ihlasın temizlik robotundan yakın zamanda alan varmı alıp memnun kalan varmı tavsiye edermisiniz birde ne kadara aldınız peşinmi taksitlimi imkanlarımı zorlayarak alacağım lütfen yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim.

arkadaşlar diğer forumlarda cevap veren olmuyor özür dilerim burda açmak zorunda kaldım. ihlasın temizlik robotundan yakın zamanda alan varmı alıp memnun kalan varmı tavsiye edermisiniz birde ne kadara aldınız peşinmi taksitlimi imkanlarımı zorlayarak alacağım lütfen yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim.

​İhlasin temizlik ürünü degil ama ihlasin halı yıkama makinesi var 10 yılı geçti alalı annem çok memnun.

Aralık ayında 2000tlye aldım.12 taksit kredi kartına.Senet olayına girme bence.İnanılmaz memnunum.Özellikle çocuklu eve tavsiye ederim.Duduğuma göre yeni modeli çıkıyormuş 3500tl olacakmış.Araba parası nerdeyse :27: Doğruysa eğer o fiyata kolay kolay satamazlar bence ama almayı düşünüyorsan hiç pişman olmazsın.Halılardan, yatak yorganlardan çıkanları bir görsen :52: Ev tozlanmıyor da.Başka bir konuda bu ürünü soran bir arkadaşa da çok övdüm aman ha hiç ilgim alakam yok satıcı matıcı sanılıp da ban yemeyeyim.Halı yıkama yönü çok başarılı değil onu söylemem gerek.İlk 1 ay her odada suyu değiştirmem gerekiyordu o derece yani:52: Şimdi eskiden 1 odadan çıkan kadar pislik tüm evden çıkıyor.27000wat gücündeymiş.Aynı anda 15 elektrik süpürgesi gibi düşün yani

Ben de annemden aldım kullanıyorum 10 yıllık bir robot fakat müthiş memnunum.
Kendi evime aldığım süpürge bir kenarda duruyor, onu kullanıyorum.
Eşimde, ben de alerjik sorunlar yaşıyoruz. Müthiş bir performans aldım.
Onunla süpürünce arkasından evi silmek bile çoğu zaman gereksiz oluyor çünkü mop asla tozlu olmuyor.
Şiddetle tavsiye ediyorum 10 yıl önceki modelini bile :)

ben aldım bu robotton. okadar çok memnunum ki.neredeyse 15 olacak hala ödüyorum:) 5 ayı kaldı. toplamda 2400 tlye mal oldu. peşin alsaydım 1900 tlye olacaktı ama ben taksit yaptırdım.

çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum benim evde pislik robotlarım var çocuklarım inanılmaz temiz oluyor yıkamış gibi oluyor süpürmesi bile 6 yıldan beri kullanıyorum

yaklaşık 3 sene önce aldım çok çok memnunum fiyatı ise o zaman 1700 peşin fiyatıydı diye hatırlıyorum.Temizliği yormadan 20 dk bitiriyorum.ucu dövmeli olduğu için.Halıyı yıkamaya bile gerek kalmıyor bütün tozları pisliklerialıyorlar halılar parlıyor resmen.

Back
X