• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhmalkarligin böylesi: kızım merdivenden yuvarlandı:(

Ufak_tefek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
666
599
303
Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum:KK43:
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz

Sen annesiysen oda babası eminim onunda canı cok yanmiştir ve böle bisey olacagini düsünememiştir ..sizinde gözünüzden kacabilir cocuktur allah korumuş tabi cook gecmiş olsun..ama eşinizi daha fazla suçlamayin bilerek yapmadı sonuçta bundan sonra dikatli olucaktir

Sizde yasayabilirdiniz gorünmez kaza derler buna.Insanin gozu onunde nelwr oluyor.Allah korusun.Esinize fazla kizmayin.Hangi baba boyle bir olaya sahit olmak ister ki.kendinizi hirpalamayin artik eminim o da bundan sonra daha dikkatli olacaktir ve cok üzülmüştür
Cok gecmis olsun.
Sadaka verin.

Teşekkür ederim arkadaşlar
Haklısınız eşim de çok üzüldü...
Fakat son zamanlarda o kadar ilgisiz ki çocuklara karşı,bu olay tuzu biberi oldu yani...
Haftanın üç günü evde olmuyor işi dolayısıyla seyahate çıkıyor
Çocuklar babalarına hasret kalıyor,yanimizdayken de aslında yok gibi...
Off bilmiyorum, ben çok doldum sanırım

Çok korkmussunuz ama eşiniz de böyle olsun istemezdi bence. Sanki eşiniz bilerek düşürmüş gibi davranıyorsunuz,hiçbir baba evladının zarar görmesini istemez..
Tabi ki bilerek yapmadı..
Fakat kizimizin çok hareketli olduğunu,kasları göz arasında firladigini o da biliyor.
Daha dikkatli olması gerekmezmiydi

Sizde yasayabilirdiniz gorünmez kaza derler buna.Insanin gozu onunde nelwr oluyor.Allah korusun.Esinize fazla kizmayin.Hangi baba boyle bir olaya sahit olmak ister ki.kendinizi hirpalamayin artik eminim o da bundan sonra daha dikkatli olacaktir ve cok üzülmüştür
Cok gecmis olsun.
Sadaka verin.
Çok teşekkürler..
Sadaka vermemiz lazım, haklısınız

Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum:KK43:
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz
Kızım iki yaşında ..bugün kapıya çarpıp yüzünü morartti. .normalde çok dikkatliyimdir, asla olmaz ama bir süredir dalgın olmam sebebiyle gözden kaçırdım ..insanlık hali ,olmamalıydı ama oldu ..

İnsanlar ailece yola çıkıyor ,çoluk çocuk can veriyor ,anne -baba hayatta kalıyor ..ölmeyi mi, kalmayı mı tercih ederlerdi sence ? Bazı şeylere istesek de engel olamıyoruz ..

Kızım iki yaşında ..bugün kapıya çarpıp yüzünü morartti. .normalde çok dikkatliyimdir, asla olmaz ama bir süredir dalgın olmam sebebiyle gözden kaçırdım ..insanlık hali ,olmamalıydı ama oldu ..

İnsanlar ailece yola çıkıyor ,çoluk çocuk can veriyor ,anne -baba hayatta kalıyor ..ölmeyi mi, kalmayı mı tercih ederlerdi sence ? Bazı şeylere istesek de engel olamıyoruz ..
Haklısınız,olacağı varsa oluyor bazı şeyler..
Neyse ki o anlık öfkeyle sert konuşmadım ona...
Fakat son zamanlarda babalık vasfını geri plana atmış olduğu bir gerçek...
İnşallah geçicidir...

Çocuk dediğin de hep böyle anları mı kolluyor nedir?İki dk duramıyor yerinde.
Kadın pusetindeki çocuğu babaya emanet edip dükkana giriyor ve iki saniye geçmeden çocuk arabayla beraber yerde.
Baba zaten kaçmak için yer arıyor,bir de düşünce iyice sinir olmuş bağırıyordu kadına,al şunu başımdan diye,kadının adamı suçlar bakışları ve tavırları yüzünden.
Niyeyse senaryolar hep aynı.

Doğru tespit
Hem de nasıl bilemedim..
Çocukları babamin evinden getirmisiim gibi davranmasından bıktım artık
Elinde ki telefonu alıp kafasına fırlatmak, televizyon ekranini parçalamak falan geliyor içimden..
Bayağı kızgınsınız. Tek verebileceğim tavsiye içinizde biriktirmeyin patlaması kötü olacaktır. Bir yolunu bulup dile getirmelisiniz derdinizi.

Back
X