• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhmalkarligin böylesi: kızım merdivenden yuvarlandı:(

Öncelikle geçmiş olsun.
Çocuk sizin yanınızda da düşebilirdi ki daha çok küçük ufak tefek kazalar mutlaka olacaktır. Bunun için birini suçlamak çok saçma. Aynısını eşim bana yapardı ifrit olurdum. Hiç bir anne baba evladına bile isteye zarar vermez.

Kriz anlarında eşlerin birbirini suçlayıcı ve dışlayıcı tavrı karşısındakinde iz bırakıyor..
Mevzu çocuk olduğu için ve iki taraf da evladını süşündüğü için telaşlanıyor bu çok normal ama birbirinizi kırmayın.

Ben de çocuğumla ev kazası yaşayıp hastaneye koşmuştum. Eşim hastaneye geldiğinde kızımızı görünce bana ilk tepkisi "bi çocuğa bakamadın" olmuştu.
O kadar oturdu ki içime.. Zaten hatalı olsam da olmasam da kendimi suçluyordum.

Olay bitti eve geldik eşime sözünü hatırlattım
Hiç hatırlamadığını, o anki telaşla ne dediğinden bile haberi olmadığını söyledi.

Unuttum mu? Hayır
O lafı edince kızımız iyileşti mi? Hayır
Kırılan kalp oldu..
Olan oldu..

Canım çok geçmiş olsun benim oğlum elimi tutarken düştü eli elimde yere yapiştı merdivenlerdeydik dişi dudağını yırttı dikiş atıldı dişi yerinden oynadı sonra tekrar tuttu falan çocuk bu ne olacağı belli olmuyor çok dikkatli olmak şart tedbir almayıp kaza demek bana göre de değil ama oluyor işte bu ona iyi bi ders olmuştur
Teşekkür ederim
Bence de tedbir almayip sonra da kazaydı demek doğru değil
Çocuk bu işte,sağı solu belli olmaz

ZOr ya zor evladını hayat arkadaşına, anne babana bile emanet ederken için gidiyor :) Rabbim bizim yetemediğimiz yerlerde korusun, melekler hep yavrularımızla olsun Amin
Amin Amin...
Yani öyle ki babalarına bile bırakamayacak duruma gelicem artık.
Dersini almıştır da gözünü dört acar bundan sonra umarım.
Abarttigimi söyleyenlerin çocuklarınij başına gelse bu aynı sakinlikte kalacaklar mı merak ediyorum...

Kriz anlarında eşlerin birbirini suçlayıcı ve dışlayıcı tavrı karşısındakinde iz bırakıyor..
Mevzu çocuk olduğu için ve iki taraf da evladını süşündüğü için telaşlanıyor bu çok normal ama birbirinizi kırmayın.

Ben de çocuğumla ev kazası yaşayıp hastaneye koşmuştum. Eşim hastaneye geldiğinde kızımızı görünce bana ilk tepkisi "bi çocuğa bakamadın" olmuştu.
O kadar oturdu ki içime.. Zaten hatalı olsam da olmasam da kendimi suçluyordum.

Olay bitti eve geldik eşime sözünü hatırlattım
Hiç hatırlamadığını, o anki telaşla ne dediğinden bile haberi olmadığını söyledi.

Unuttum mu? Hayır
O lafı edince kızımız iyileşti mi? Hayır
Kırılan kalp oldu..
Olan oldu..
Suçlayıcı konuşmadım,güzellikle konuştum fakat içten içe kızmadım değil...
Yani o önce tedbirini alsaydı,ona rağmen dusseydi çocuk olacağı varmış der geçerdim

Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum:KK43:
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz

canım Allah daha büyük dert vermesin, her şey bizler için. bende kızımı yataktan düşürdüm, eşim bana da kızdı ama büyütmedi. Sonuçta Allah ol demeden hiç bişi olmaz. Bu yönden de bakmak lazım, her şey bizim için bir ikaz. Bu da belli ki eşine bir ikazdı. eşin anlamadıysa onu bilemem ama çok büyütme. çocuk düşe kalka büyüyor.

Amin Amin...
Yani öyle ki babalarına bile bırakamayacak duruma gelicem artık.
Dersini almıştır da gözünü dört acar bundan sonra umarım.
Abarttigimi söyleyenlerin çocuklarınij başına gelse bu aynı sakinlikte kalacaklar mı merak ediyorum...

Erkekler fıtratlarından mıdır nedir yine de bir anne kadar hassas ve düşünceli olamıyorlar

Çok geçmiş olsun.
Sonucu kötü olmamış çok şükür. Olgunluğunuz için sizi tebrik ediyorum. Kaza diyelim. Aniden olan bir durum ve maalesef bazen biz bile sebep olabiliriz.

Gormemis olmasinin maalesef bir caresi yok. Bilerek yaptigi br durum degil, eminim ki sizin kadar uzulmustur..ustune gitmeyin.

Sürekli dalgınlık yoksa unutun gitsin, olabiliyor ne yazık ki.
Geçen gün sabit olmayan kocaman aynayla aynı odada bıraktım oğlumu, aynanın olduğu yere gittiğini de fark ettim ama aynayı unuttum.
Yani bunu düşünememek için ağır gerizekalı olmam lazım.
Ama oldu işte, aklım çıktı, bin kez öldüm yanına gidene kadar neyle karşılaşacağım diye.
İkinciye benzer bir şey olursa o zaman affetmem işte kendimi.

Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum:KK43:
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz
Ay yavrum benm ya Allah korumuş:dua:

Geçmiş olsun.
İnsanlık hali,eşinizin dalgınlığına gelmiştir.
Zaman zaman bizler de benzer dalgınlıkları yaşıyoruz.
"Bir musibet,bin nasihatten iyidir."
Bu olay eşinize ders olmuştur.Bundan sonra daha çok dikkat eder çocuklarınıza emin olun.

Geçmiş olsun.
İnsanlık hali,eşinizin dalgınlığına gelmiştir.
Zaman zaman bizler de benzer dalgınlıkları yaşıyoruz.
"Bir musibet,bin nasihatten iyidir."
Bu olay eşinize ders olmuştur.Bundan sonra daha çok dikkat eder çocuklarınıza emin olun.
Teşekkür ederim
Dediğiniz gibi olur umarım.
Aksi takdirde bir daha ki sefere bu kadar sakin kalacağımı sanmıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tur olaylarda bir karşılıklı suçlama soz konusu oluyor nedense. Halbu ki ikisinin de cani kanı. İşte insanlar üzüntü anında illaki bir suçlu bulma derdine düşüyor. Mesela ananenin evinde çocuk düşse vs aman babaya ne diyeceğiz diye veryansinlar başlıyor. Babaanne de ayni sorun olsa hemen bir çocuğa bakamadı falan. Yanlış anlamayın sakin beni. Yanı bunlar herkesin basında. Eşinizin de belki sizinle paylaşamadığı işsel sorunları vardır. İlgisiz demeniz konusunda söylüyorum.Bunu da önce ki davranışlarına göre degerlendirebilirsiniz.

Her sıkıntısını paylaşır benimle, oturur dinlerim, elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum da...
Fakat bu başka bir şey ya,evladımız söz konusu, tedbirini almalıydı...
O da çok korktu, çok üzüldü farkettim fakat düşündükçe tuhaf oluyorum,kafa üstü düşse neler olurdu rabbim korudu kızımı...

Back
X