İhtimal yüksek mi?

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.058
2.748
133
MErhaba, evlenmeden önce korunma yöntemleriyle ilgili bilgi almak için hekime gitmiştim o da bana hap önerdi ve ilerde spiral takılabileceğini ya da hapın yan etkilerine katlanamazsam takvime göre korunabileceğimi söyledi. Hap kullanmaya dayanamadım çok sersemleşt,irdi beni zaten yan etkilerini okuyunca da panik olup istememiştim zoraki içiyordum. Biz çekilme yöntemiyle korunmaya başladık kocamla, geçen de adetime 5 gün kala tatildeydik alkollüyüz falan o gazla ya doktor zaten yumurtlama döngünü takip et takvime göre de korunabilirsin adetin yakınken hamile kalmazsın demişti dedim korunmadan ilişkiye girdik. Şimdi de adetimin ilk günü olması gerekirken adet olmadım ve hiç şişkinliğim falan da yok adet öncesi. Gebeliğe hiç hazır değilken ne halt yedim ben böyle o an nasıl gaza geldim bilmiyorum. Gebe olmaktan korkuyorum açıkcası... Test yapsam eczaneden alıp acaba doğru yanıt alabilir miyim. Ya da anlattığım koşullarda gebelik mümkün mü?

Çıkar test yapın. Stres yapmışsınız ondan da regl olmamış olabilirsiniz

Direk kan testi ver bence.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Zaten korunmuyormuşsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…