İhtiyaç sahibi okul ve köyler

Konumu buraya açmak durumunda kaldım çnk diğer bölümlerden cevap alamıyoruz

Bir yardım grubu olarak elimizde kışlık her yaşa uygun kıyafetler var

Bunları ihtiyacı olan bir okula göndermek istiyoruz
Kıyafetler daha çok çocuk kıyafetş ağırlıklı; ancak içlerinde büyük erkek kadın yaşlı kıyafetleri de mevcut

Aklıma doğu , karadeniz ve iç anadolu bölgesi okulları geldi

Burada bu konu ile ilgili bize okul önerecek olan var mi ?
Öğretmenler daha çoğunlukta bu konuda fikir sahibi olabilirler

ece bize zaman zaman okul mudurleri ve ogretmenlerden mail gelirdi ihtiyaclar icin. ben basin mensubuyum, bu konuda bazi kose yazarlarina elimizde boyle soyle malzemeler var gondermek istiyoruz diye mail atabilirsiniz; iletisim icinde olduklari yerlere yonlendirebilirler. aklinizda olsun.

Bu iş için uygun bir site var bilmiyorum link atsam uygun olur mu
Türkiyenin her yerinde ihtiyaçları gorebiliyorsun elindekilere uygun bir ihtiyaç talebini seçip onlara yardım edebilirsin. Üstelik yardımların doğru yere ulaştığını gazete ilanı ve Fotoğraflarla da gorebiliyorsun. Kargo şirketi de indirim uyguluyor okula yardım için gönderdiğin de . Bence o siteyi kullan google ya ihtiyaç yardım gibi şeyler yazsan yine çıkar o site ama ben sana bi link atayım özelden

Konumu buraya açmak durumunda kaldım çnk diğer bölümlerden cevap alamıyoruz

Bir yardım grubu olarak elimizde kışlık her yaşa uygun kıyafetler var

Bunları ihtiyacı olan bir okula göndermek istiyoruz
Kıyafetler daha çok çocuk kıyafetş ağırlıklı; ancak içlerinde büyük erkek kadın yaşlı kıyafetleri de mevcut

Aklıma doğu , karadeniz ve iç anadolu bölgesi okulları geldi

Burada bu konu ile ilgili bize okul önerecek olan var mi ?
Öğretmenler daha çoğunlukta bu konuda fikir sahibi olabilirler
İhtiyacharitasi. Org
HaRita üzerinde Nerede neye ihtiyaç var görüp destek olabiliyorsunuz. Yada ihtiyaci olan girip destek alabiliyor. Buraya bakabilirsiniz. Güzel ve çalışan bir uygulama.

İhtiyacharitasi. Org
HaRita üzerinde Nerede neye ihtiyaç var görüp destek olabiliyorsunuz. Yada ihtiyaci olan girip destek alabiliyor. Buraya bakabilirsiniz. Güzel ve çalışan bir uygulama.
evet baktım sımdı tesekkkurler

bir arkadastan okul bılgısı beklıyorum suanda burada yazan bir üyeden

Back
X