İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Merhaba bu ince düşünceniz için teşekkür ederim Allah razı olsun her duanız için inşallah kabul olur. Bizde cocugumuz olsun istiyoruz bizim icin de dua edermisiniz? Birde ailemin huzuru için 🙏

Ayyy dostlarım dualarınızda bana da yer verin, yeni tüp bebek tedavisi oldum hayırlısıyla olumlu sonuç almayı çok istiyorum. Çok başarısız sonuçlarım var Allah saklasın bu defa insallah sağ Salim alırız kucağımıza
Dua eden herkesten Allah razı olsun amin
Hamileyim İnşallah Allah kucagini bos bırakmasın hayirlisi ile sagsaglim bir bebek dunyaya getir 💘

Allah'ım hakkınızda ne hayırlı ise onu karsiniza cikarsin sizin için 100 selamün gavlem mirrabbir rahim okudum
Allah razı olsunnn 🙏🏻🙏🏻çok teşekkür ederim sizinde Allah'ım ne muradınız varsa versin

Kandilimiz mübarek olsun bu mübarek günde bende sizden dua istiyecem A atasub bebek tedavisi görüyorum tez zamanda saglıklı ve hayırlı evlat nasip etmesi için dua eder misiniz teşekkür ederim.allah razı olsun.

Arkadaşlar kusuruma bakmayın dün kandildi hepinizin geçmiş mübarek kandili mübarek olsun rabbim açtığınız ellerinizi boş cevirmesin ins benim için kötü ve yoğun bir gündü giremedim kusuruma bakmayın cevaplamadigim varsa yazarsa çok sevinirim

Amin ben tşk ederim hepimizin karşısına özelliklede evlatlarımızın karşısına çıkarsın insallah hayirlisiyla

Back
X