ihtiyacım var

tombullar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
37
0
86
İstanbul
kızlar ben forum çok sık giremiyorum ama buralardayım.Benim masalım 6 yıl önce başladı.çook sevdim ve aldım yazan bigelin arabasıyla.ilk 1 yıl doymak istedik ben doğum kontrol hapı kullandım hapı bırakır bırakmaz haqmile kalmışım ama benim haberim yok gün hesaplama hak getire koruyamadım yavrumu gece yarısı yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım dr düşük yaptığımı söyleyince yıkıldık.ama artık istediğimizi anladık dr gittik eşimde sorun çıktı varikosel ameliyatı oldu 3 yıl önce.buyaz bidüşüğüm daha oldu artık hırslandık çapada tedaviye başladık 2 kez aşılama yapıldı 2.AŞILAMADA kaldımHEMDE İKİZ ama 20 gün önce kanama başladı hastaneye gittik ilaçlar iğneler ama tutunamadı günahsızlarım dr lar sol overde endometrioma kisti olduğunu söylediler ameliyat kararı aldılar düşüklerimin sebebi bu olabilirmiş diyolar.ama psikolojim çok bozuldu çevremde bebek görmeye tahammülüm yok artık bir gün bu kabustan uyanıpi masalıma geri dönmek istiyorum lütfen noolur bana ne var bunda canım demeyin hamileliğimi eşime söylemek için bile korkuyorum artık kimseyi müjdeleyemiyorum bile.SADECE BANA DESTEK OLUN LÜÜTFEN

canım öncelikle geçmiş olsun... ne güzel bak tedavine sıkı sıkı sarılmışsın ama şunu da unutma ki sabır ve yüksek moral ilaçlardan daha önemlidir senin tedavinde...
tamam düşükler yaşamışsın kolay bi durum değildir muhakkak ama en azından hamile kalabiliyosun ben de bir süre tedavi gördüm çocuk sahibi olabilmek için ve o dönemde bi arkadaşım vardı o da üstüste 3 düşük yaşadı ama inanırmısın ona keşke senin yerinde olsam diyordum en azından hamile kalabiliyosun düşüklerinin nedeni er geç bulunur ve anne olursun diyordum:63:...
sonuçta o arkadaşım da ben de şu anda anneyiz:49: darısı senin de başına olur inşallah ama demek istediğim şey şu ki senden çoooook daha umutsuz durumda insanlar var haline şükret ve şunu da aklından çıkarma Allah ne zaman kısmet ederse o zaman kavuşacaksın bebeğine:emir_bebek:...
Allah kolaylık versin canım:1:

canım sadece sabır...dua... elinden gelen herşeyi yap,
şu beş yılda neler çektim...düşüklerim benimde oldu,polikistiğim bende,çok zordu...
Ama şimdi 1,5 aylık güzeller güzeli bi kızım var Allaha şükür...

Back
X