kızlar ben forum çok sık giremiyorum ama buralardayım.Benim masalım 6 yıl önce başladı.çook sevdim ve aldım yazan bigelin arabasıyla.ilk 1 yıl doymak istedik ben doğum kontrol hapı kullandım hapı bırakır bırakmaz haqmile kalmışım ama benim haberim yok gün hesaplama hak getire koruyamadım yavrumu gece yarısı yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım dr düşük yaptığımı söyleyince yıkıldık.ama artık istediğimizi anladık dr gittik eşimde sorun çıktı varikosel ameliyatı oldu 3 yıl önce.buyaz bidüşüğüm daha oldu artık hırslandık çapada tedaviye başladık 2 kez aşılama yapıldı 2.AŞILAMADA kaldımHEMDE İKİZ ama 20 gün önce kanama başladı hastaneye gittik ilaçlar iğneler ama tutunamadı günahsızlarım dr lar sol overde endometrioma kisti olduğunu söylediler ameliyat kararı aldılar düşüklerimin sebebi bu olabilirmiş diyolar.ama psikolojim çok bozuldu çevremde bebek görmeye tahammülüm yok artık bir gün bu kabustan uyanıpi masalıma geri dönmek istiyorum lütfen noolur bana ne var bunda canım demeyin hamileliğimi eşime söylemek için bile korkuyorum artık kimseyi müjdeleyemiyorum bile.SADECE BANA DESTEK OLUN LÜÜTFEN