İhtiyacım varrr,lütfenn

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Daraldım sıkıldım bunaldım birileriyle konuşmaya ihtiyacım var,sosyal ilişkilerim hakkında...
Yardımcı olun,lütfen
Ya çok hassas ya çok sertim.Birisine karşı iyi olabilmem için çok sevmem lazım.
İnsanlar yorum istedıgjnde acımasızca eleştiriyorum eğer çok sevmiyorsam kırmam umrumda olmuyor.

Ama çok seviyorsam bu hassaslık beni yoruyor ayrıca çok ayrıntıcılık .

Bir de sınav takvımımden dolayı hep hayır demek zorunda kalıyorum insanlara.
Artık beni çağırmıyorlar bile....

Son düzenleyen: Moderatör:
tam olarak derdiniz nedir? biraz daha açıkça yazın konuşalım burda topluca

Ay sagolun ortamın asla olmaması ya çok hassasım ya çok sertim ben neyim ya

Mune Mune yanlışlıkla aynı konuyu 100 kez açmısım digerlerını mesaja kapatabılırmıyız aynı konu olanları

Ya ben aslında dışardan sanki çok sert gibi gorunuyorum takmazmıs gıbı görunuyorum ama yakın çevreme çok hassasım.
Bundan dolayı hemen kırılıp soğuyorum ama umrumda olmayan insanlara karşıda aşırı sertim.

Sonra okulumda suan sınav donemındeyım kapana kısılmıs gıbıyım çünkü diger atkadaslarımla uyuşmuyor takvımımız ve ben hep hayır demek zorunda kaldığımdan artık onlar da benle vakit geçirmek istemiyorlar.

Ya ben aslında dışardan sanki çok sert gibi gorunuyorum takmazmıs gıbı görunuyorum ama yakın çevreme çok hassasım.
Bundan dolayı hemen kırılıp soğuyorum ama umrumda olmayan insanlara karşıda aşırı sertim.

Evet ilerleme kaydediyoruz. Bir mm daha açıldı konu. Sonra? Mesela ne oluyor örneklendir. Olacak anlayacağız mevzuyu inşallah.

Sonra okulumda suan sınav donemındeyım kapana kısılmıs gıbıyım çünkü diger atkadaslarımla uyuşmuyor takvımımız ve ben hep hayır demek zorunda kaldığımdan artık onlar da benle vakit geçirmek istemiyorlar.

Kıyamam. Ama böyle olmaz cümleleri daha da kısalt alt alta WhatsAppa yazar gibi yaz. İyice zorlanalım. Çok uzun olmuş böyle.

Evet ilerleme kaydediyoruz. Bir mm daha açıldı konu. Sonra? Mesela ne oluyor örneklendir. Olacak anlayacağız mevzuyu inşallah.
Hahaha güldürmeyin beni.
Yani atıyorım biz sizle çok iyiyiz size karşı aşırı ayrıntıcı hassas davranırım sizi kırsam 3 4 gun düşünürüm.
Size karşı nötrsem ya da aşırı sevmıyorsam en acımasız yorumları yaparım ve sizi asla umursamam

Hahaha güldürmeyin beni.
Yani atıyorım biz sizle çok iyiyiz size karşı aşırı ayrıntıcı hassas davranırım sizi kırsam 3 4 gun düşünürüm.
Size karşı nötrsem ya da aşırı sevmıyorsam en acımasız yorumları yaparım ve sizi asla umursamam

E normal insansınız işte sorun yok. Acımasız yorumu çıkar normal insan davranışları. Yaş kaçtı?

gündelik hayatınızda da 2 durup 1 konuşuyorsanız sosyal ilişklerinizin normal olması anormal olurdu.

Back
X