Bebek İkinci El İHTİYAÇLARIMI YAZIYORUM(BEŞİK, VS...)

Canim bana resim gonderrmisn istnbuldayim
PeNdikteyim bende. Elden alabilirsin.bazıları konumda var. Yatağı da gelip görebilirsin Pendik'te isen.daha iyi olur
Konudaki elbise ,tulumlar Sıfır. Kullanılmışları koymaya çekindim :) dilersen onları da alabilirsin ücretsiz

Arkadaşlar bir kaö gündür çok yoğunum ve bir kaö gün daha yoğun olacağım pek fazla giremiyorum. Hafta sonuna kesin dönüş yapıcam inş

Merhaba arkadaşlar. Kaldığımız yerden hızla devam edelim. İlk alışverişimi yaptım. Çok memnun kaldım. Dilerim sınrakiler de öyle olur

benim de sattıklarımdan size uygun olanlar varsa görüşebiliriz

Eklentiler

• IMG_20150929_183201.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20150929_183830.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20150929_184505.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20150929_185033.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 73
Bende ev tipi ana kucağı, puset bebek arabası ve bebek kıyafetleri var istersen fotoğraf gönderirim

Bende mobilya besik ve alt ust takimlar,tulumlar,zibin ve uyku tulumu var.Konuma bakabilirsiniz cok uyguna veriyorum

Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenemedigim icin ara renklerde neleriniz var acaba almayi düşünüyorum. ikinci cocugum o yuzden butceyi sarsmadan guzel iyi kullanilmis bebek esyalarina ihtiyacim var. Örneğin yatak oto koltugu vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…