ihtiyar ruhlu eş:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
kızlar eşim biraz sosyal fobisi olan biri utangaç genç ortamları sevmez utanır..ama kendisi 26 yaşında hep amcalarıyla teyzelerinin kocalarıyla muhabbeti çok iyi ama mesela benim ablamın kıcasıyla sus pus oturuyo biraraya gelince..arkadaşı zaten hiç yok eşleriyle görüşmek falan isterim ben şahsen akşam yemekleri buluşmalar falan ama onun böyle ortamları olmadıgından olmuyor.benimde pek ortamım yok bir yada iki kere biraraya geldik eşlerle oda senede bikere falan..eşim ev kuşu resmen hep evde durmk istiyo hiç kanı kaynamıyo konserler falan oluyı evimin yakınında oraya bile gitmio yaşlılarla oturmayı tercih ediyo eve çagardıgı misafirler annesi babası teyzeler kocaları bi genç biziz içlerinde utanıyorum ya herzaman onlarla olmaktan istemiyırum söylüyırum bunu eşime geİyoruz çarsıda ama hep degil benim gibi içten gezmiyo eve gidelim falan dio bense cocuk gibi gezip eglenmek istiyorum bazen ama o en fazla markete gşdelim der bana ordada gayet sıkılıyorum off bilmiyırum noluck böyle eşimi nasıl sosyalleştirebilirim en cokda genc ortamlar isyiyorum sinemaya gitmk faydalı şeyler yapmk genç olmk istiyorum zstem gencim 24yaşında bir anneyim ama eşim yüzünden köreldim iyice o sosyal fobi cezasını bm cekiyorum maddi durumumuz pek iyi degil hani sürekli gezmeleri kaldıramz ama en azıbdan genç arkadaşlarımız bile yok hep yaşlılarla toplanıyıruz yaşlıların hayatını renklendiriyıruz sıkılan bize gelio 45yaş üstü...eşimde inanulmz mutlu oluuo ve asla sıkılmıyo onlardan :(

öncelikle yaşlı kişilerle arana mesafe koy, davet etmez sen de gitmezsen, geldiklerinde de biraz az konuşur pek sohbet etmezsen (tabi saygısızlık etmeden ) sıklıkla gelmezler.. kocana yaşlı insanlarla oturmaktan keyif almadığını söylemeye devam et..

dışarı çıkmalar konusunda ısrarlı ol, yılmadan, ona alınmadan gezmek istediğini söylemeye devam et, dışarı çıktığınızda pek maddi durum gerektirmeyen gezmeler yaparsanız sevmeye başlar, çünkü dışarı çıkarsanız masraf olacağını ya da sizin pahalı bir şeyi beğenip isteyebileceğinizi düşünüp alamamaktan korkuyor olabilir..

ablanızın kocasıyla kafaları uyuşmuyor olabilir ya da ikisi de suskun olunca muhabbet oluşmayabilir.. tavla oynamayı biliyorlarsa tavla ver önlerine, hep beraber okey oynayabilirsiniz, yada iskambil.. yada büyükçe bir puzzle alıp ailece oynayabilirsiniz.. onlarla beraber dışarıya çay ya da kahve içmeye çıkabilirsiniz, telefonlaşıp dışarıda da buluşabilirsiniz

Eşiniz ağır başlı sanırım kendi yaşıtlarının hareketleri ona çocukça geliyor olabilir
bu görüştüğünüz akrabalarının içinde mi büyümüş ?

Hım sen yönelt onu konuş ağırlığını koy canm onların yaşıtlarımız değiller neden zorundayız elbet gelicez yaşlarına Bırakta yaşıtlarımzla takılalım ruhumuz çöküyor söyle .

asyash canım desiklerini
yapıyorum onşar gelince.zaten
inanulmaz sıkılıyorum suratım
asık oluyo genelde ama onlarda
arsız genelde yinede geliyolar
zaten teyzesiyle aynı apartöandayız
babasıgil gelince hemeb onları
arıyolar inin aşa diye ihtiyar
toplulu oluşuo bende hizmet
offf cok sinirleniyorum babası
onlaru aradugı için gelmesini
istiyorum evime ne düşüncesizler ya

bukrem aynı dedigin gibi akraba
içinde anne baba yanında
büyümüş hiç onlardan ayrı
kalmadı hep ana babayla
akraba geMelwri falan
sonuç çile çeken bir eş:(

zaten beraber oturuyoduk
yeni ayrıldık evimize ordan
belliydi zaten nakadar düşkün
oldugu ahh aklıma yanim

Bence sukredin genclerle takilip sabaha kadar karsini evde tek basina birakip sokaklarda it gibi dolasan erkeklerde var
Bir kac gun once arkadasim dert yaniyordu adamin akli eglencede eve sokamiyorum diye agliyordu sukredin en azindan dizinizin dibinde

asyash canım desiklerini
yapıyorum onşar gelince.zaten
inanulmaz sıkılıyorum suratım
asık oluyo genelde ama onlarda
arsız genelde yinede geliyolar
zaten teyzesiyle aynı apartöandayız
babasıgil gelince hemeb onları
arıyolar inin aşa diye ihtiyar
toplulu oluşuo bende hizmet
offf cok sinirleniyorum babası
onlaru aradugı için gelmesini
istiyorum evime ne düşüncesizler ya

çay servisini eşine yaptır ;) çok ciddiyim :)

kızlar eşim biraz sosyal fobisi olan biri utangaç genç ortamları sevmez utanır..ama kendisi 26 yaşında hep amcalarıyla teyzelerinin kocalarıyla muhabbeti çok iyi ama mesela benim ablamın kıcasıyla sus pus oturuyo biraraya gelince..arkadaşı zaten hiç yok eşleriyle görüşmek falan isterim ben şahsen akşam yemekleri buluşmalar falan ama onun böyle ortamları olmadıgından olmuyor.benimde pek ortamım yok bir yada iki kere biraraya geldik eşlerle oda senede bikere falan..eşim ev kuşu resmen hep evde durmk istiyo hiç kanı kaynamıyo konserler falan oluyı evimin yakınında oraya bile gitmio yaşlılarla oturmayı tercih ediyo eve çagardıgı misafirler annesi babası teyzeler kocaları bi genç biziz içlerinde utanıyorum ya herzaman onlarla olmaktan istemiyırum söylüyırum bunu eşime geİyoruz çarsıda ama hep degil benim gibi içten gezmiyo eve gidelim falan dio bense cocuk gibi gezip eglenmek istiyorum bazen ama o en fazla markete gşdelim der bana ordada gayet sıkılıyorum off bilmiyırum noluck böyle eşimi nasıl sosyalleştirebilirim en cokda genc ortamlar isyiyorum sinemaya gitmk faydalı şeyler yapmk genç olmk istiyorum zstem gencim 24yaşında bir anneyim ama eşim yüzünden köreldim iyice o sosyal fobi cezasını bm cekiyorum maddi durumumuz pek iyi degil hani sürekli gezmeleri kaldıramz ama en azıbdan genç arkadaşlarımız bile yok hep yaşlılarla toplanıyıruz yaşlıların hayatını renklendiriyıruz sıkılan bize gelio 45yaş üstü...eşimde inanulmz mutlu oluuo ve asla sıkılmıyo onlardan :KK43:
Tanımadan mı evlendin yoksa sonradan mi boyle oldu ?

asyas bide küçük bebegim var
düşün ozaman bile geliyolardı
bikere bebegi alıp odaya gittşm
kalktı gittiler ama ozamanda
suçlu hissettim ben ıtururkn
eşim çay servisi yapamaz cnm
bunlara çok aykırı bebegimi alıyolar oyundu sevmeydi bana bırakmuyolar

fasyonstil beş yıl çıktık.biz
çok utangaç oldunu biliyodm
ama bugünlerş düşünemedim hiç
zaten baştan hataydı atak
olmadıgı içib ayrı ev bile açamamuştı
ama aptallıma doymim kabul
etmiştim bende de hata vardı

asyas bide küçük bebegim var
düşün ozaman bile geliyolardı
bikere bebegi alıp odaya gittşm
kalktı gittiler ama ozamanda
suçlu hissettim ben ıtururkn
eşim çay servisi yapamaz cnm
bunlara çok aykırı bebegimi alıyolar oyundu sevmeydi bana bırakmuyolar

sen otur o yapsın demedim, sen başka bir şeyin servisini hazırlar ve yaparken o da çayları versin demek istedim.. ama anladım bu bile olmaz galiba :)

Bir benim eşim değilmiş demek. Mesela biz tatile çıkardık. Ozaman çocukta yok. Denize gideriz döneriz yemek yeriz. Zar zor akşam sahilde 30 dk yürürüz sonra doğru eve. Orda hayat gece 12 de başlıyor zaten. Yada gece 12 de evden çıkarız oltalar elimizde biz gideriz balık tutmaya sabah ezanı okunur hadi artık eve gidelim demekten gına gelir bu arada kovamızda tek balık yok. Bide demezmi sen benim sevdiğim şeylere hiç saygı duymuyosun. Al boş kovayı geçir kafasına. Offf tam emekli tatili. Valla bu sene çocuğum da var 3 yaşında arkadaşım ve iki kızıyla çıktık tatile. Öyle eğlence mekanına falan gidemedik ama adam akıllı gezdik gençleştim valla.

Benim eşim de gezmeyi çok sevmez.
Ben kabullendim artık. Çünkü fazla yoruluyor.
Zaten eve geç saatte geliyor genellikle. O saatten sonra da ne onun canı çıkmak istiyor ne de benim :)

5 yıl çıkıp evlenmişsin.
Her şey ortadaymış.
Bu kadar pasif adamdan evlenince değişmesini mi bekliyordun?!
Kendi seçimini yaşıyorsun.
Böyle birinin düzelmesi çok zor.
İlaç, terapi falan gerek. Bir de kişisel çaba.
Ancak o çözüm olabilir.

Back
X