kızlar eşim biraz sosyal fobisi olan biri utangaç genç ortamları sevmez utanır..ama kendisi 26 yaşında hep amcalarıyla teyzelerinin kocalarıyla muhabbeti çok iyi ama mesela benim ablamın kıcasıyla sus pus oturuyo biraraya gelince..arkadaşı zaten hiç yok eşleriyle görüşmek falan isterim ben şahsen akşam yemekleri buluşmalar falan ama onun böyle ortamları olmadıgından olmuyor.benimde pek ortamım yok bir yada iki kere biraraya geldik eşlerle oda senede bikere falan..eşim ev kuşu resmen hep evde durmk istiyo hiç kanı kaynamıyo konserler falan oluyı evimin yakınında oraya bile gitmio yaşlılarla oturmayı tercih ediyo eve çagardıgı misafirler annesi babası teyzeler kocaları bi genç biziz içlerinde utanıyorum ya herzaman onlarla olmaktan istemiyırum söylüyırum bunu eşime geİyoruz çarsıda ama hep degil benim gibi içten gezmiyo eve gidelim falan dio bense cocuk gibi gezip eglenmek istiyorum bazen ama o en fazla markete gşdelim der bana ordada gayet sıkılıyorum off bilmiyırum noluck böyle eşimi nasıl sosyalleştirebilirim en cokda genc ortamlar isyiyorum sinemaya gitmk faydalı şeyler yapmk genç olmk istiyorum zstem gencim 24yaşında bir anneyim ama eşim yüzünden köreldim iyice o sosyal fobi cezasını bm cekiyorum maddi durumumuz pek iyi degil hani sürekli gezmeleri kaldıramz ama en azıbdan genç arkadaşlarımız bile yok hep yaşlılarla toplanıyıruz yaşlıların hayatını renklendiriyıruz sıkılan bize gelio 45yaş üstü...eşimde inanulmz mutlu oluuo ve asla sıkılmıyo onlardan