ihtiyar ruhlu eş:(

işin zor, kendi istediklerini yaptırsan bile ters tepebilir. yavaş yavaş alıştırmaya çalış, önce marketlere gidin, sonra parka daha sonra bugün de sinemaya diye diye belki topluma adapte olabilir.

Peki siz o ortamdan zevk almaya calissaniz?
Biz de k.validemlerle bir araya gelince ben ortami isitacak seyler bulmaya calisiyorum.
Mesela oturup plaka numaralarini k.pederime sormuslugum, onun bana sormasini istemisligim bile var :)
Eglenceli oluyor, sacmaliyoruz birlikte.

Ya da fotograflara bakiyoruz, esimin cocukluk fotolarini gorunce kahkahalara boguluyorum, sacma yorumlar yapiyorum, birlikte guluyoruz, bir aile sicakligi yasaniyor.

Yani ortaminizi guzellestirebilirsiniz.
Yumusacik yaslilarsa sayet, ne yapsaniz size uyarlar, eglenceli olabilir.

kendin önceden bilet alıp mesela seveceği tarzda bir tiyatroya gidebilirsiniz.

sana bir sürprizim var dersin alıp kolundan götürürsün.

ya da h.sonu mesela dışarda bi kahvaltı yapın. markete alışverişe mi gittiniz , yoruldum gel şu cafede oturalım bişeyler içelim diyin. yavaş yavaş alıştırın. flört ederken nasıl buluşuyordunuz

kızlar yorumları okudum
bilmiyorum nasıl gececek
hayat böyle biraz cılgın ol birz
diyorum saçmalama diyor
ya beni.en cok rahatsız eden
kendinden yaşca büyüklerle
gırüşüyo hep 50yaşınfaki adamlarka muhabbet ediyo saatlerce kendi
yaşıtşarının yanında sosyal
fobi:(

Benim eşim de genellikle kuzenleri ile görüşür, babasıyla amcasıyla, kendinden yaşça büyük kuzenleriyle saatlerce sohbet etmeye bayılır ancak vakit bulabilirsek ben istersem sosyal bir seyler yaparız. Ama kırmaz beni istersem çıkarır.
Bence boyle olması iyi bekar, çılgın arkadaşlarıyla takilmasindansa ev kuşu olsun daha iyi.

asyamila ben istedigimde çıkarıyor aslında ama ueterli degil işte ni donuk
luk var sosyal faaliyet yok bilmiyırum

Ay ben de oyle senın esın gıbıyım. Allahtan arkadaslarım da benım gıbı sıkıcı da bırlıkte toplanınca sıkılmıyoruz :D

Back
X