• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İiirrrkekk çocuk takıntısı

çok eskiden erkek evlenince gelinle kayınvalide bir otururmuş gelin hizmet eder oğlun kazancı bölüşülürmüş anne baba rahat olurmuş
artık herkes kendi evinde gelinde hizmetçilik yapmıyor ya, erkek çocuk kimsenin işine gelmemeye başladı o zihniyetde olanlar için yani

kız evlat daha arayan soran ilgilenen oluyor hepsi olmasada çoğunlukla öyle, kız evlat herkesin daha çok işine gelmeye başladı hele damatda becerikli yediren içirense ooohhh keyifleri yerinde oluyor devir değişti

o yüzden ikiside yanlış evladın cinsiyeti olmaz allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin ve dediğiniz gibi hayırlı olsunlar
kız evladi olan sigortaliyim diyor
erkek olan bagkurluyum diyor :olamaz:

ben 2 bagkur bir sigortaymisim yani :olamaz:

ben buna pipi takıntısı diyorum ilk doğum yaptığımda herkesin pipi yorumlarında keşke oğlum olmasa diyip bebeğimi kıskanmıştım.şimdi ikinci oğluma hamileyim düşüncelerim aynı. Bir arkadaşta bir oğlu vardı 2. çocuğu kız olduğu günün 2. günüydü ahhh canım ya insanın kız çocuğu olması bambaşka bir şey insan kızı olmadan anne olduğunu anlamıyor demişti. bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Evlat evlattır. Allah vatana millete annesine babasına hayırlı evlat nasip etsin. Cinsiyetin ne önemi var ki.

Sizin bu saçma şeye uzulmeniz daha üzücü.
Ayrıca kız anneleri ya da kız evladı daha fazla seven kültürlerden gelenler bunu övünerek anlatıyorlar da . Farkında olmadan aynı şeyi yapiyorsunuz. Bu da saçma ve iğrenç yani.
İlla bir tarafı tutmak zorunda mıyız ? İlla kadın ya da erkek biri üstün olmak zorunda mı ? Sadece insan olamıyor muyuz .... Ne acı

Benim oğlum da kızım da var. İkisinin de kalbimdeki yerleri kocaman. İkisini de çok seviyorum. İkisinin de farklı özellikleri var. Cinsiyetlere takılmayın. Kimin ne dediği de çok önemli değil. Önemli olan merhametli, dürüst, aklı başında, iyi çocuklar yetiştirmek. Çocuğa doğru düzgün sevgi, ilgi, eğitim, düzgün bakım sağlayamadıktan sonra hangi cinsiyette olduğu ne fark eder. Sorunlu bir insan yetişir. Cahilce konuşan insanlara cevap vermek yerine iletişimi kesmek daha iyi.

Sizin bu saçma şeye uzulmeniz daha üzücü.
Ayrıca kız anneleri ya da kız evladı daha fazla seven kültürlerden gelenler bunu övünerek anlatıyorlar da . Farkında olmadan aynı şeyi yapiyorsunuz. Bu da saçma ve iğrenç yani.
İlla bir tarafı tutmak zorunda mıyız ? İlla kadın ya da erkek biri üstün olmak zorunda mı ? Sadece insan olamıyor muyuz .... Ne acı
Farkında değiller ama aynı cehalet.
İlla bir tarafı güzellemek övmek gerekmiyor.

Merhabalar . Genelde gözlemlediğim için yazma gereği duydum . Bir kızım var , çok şükür. Çok ta mutluyum . Ama hamileliğimden beri olur olmadık şeyler duydum , kayınvalidem ; elinde olsa erkek olur da elinde değil ne yapacaksın dedi mesela ilk. Doğdu, komşum buna bir erkek kardeş lazım dedi . Hepsini duymamış gibi yaptım cunku kız olduğu için tam tersine çok mutluydum , çok güzel bir bağ kurdum onunla .
Dün de yakın arkadaşım var , beraber parka götürdük , 2 yaşında oğlu var . Onu severken ikide bir “iirrkekk ya errrkeeek” deyip duruyor , . Bana da , inşallah Birgün bir oğlun olur çok başka bir his gibi bişey dedi . Bende ona , benim için özel olan cinsiyet değil . Aramızdaki bağ dedim .
Her beyse gerçekten anlamıyorum nedir bu erkek takıntısı.. sünnet mi olacak erkeğim diyor , bende bunun saçma olduğunu , kız çocuk ta Regl olunca bi pasta ile kutlayacağımı , sünnet ile arada hiçbir fark görmediğini söyledim. Ben mi bişeyleri kaçırıyorum , bu konuda fikirlerimi söyledim, yurtdışında mı yaşadın sen gibi bişey dedi. Bana göre gerçekten hiç bir fark yok elimde olsa yine kızımı isterdim
İki kızım var , müthiş bir duygu ve bunun için çok mutluyum.Üçüncü bir çocuğu sırf erkek olma ihtimali için hiç düşünmedim ki evet çevreden oluyordu minik satır aralarında yorumlar.Hatta 3.yü erkek yapıp taçlandırsan demişti.Bu kafalar değişik kafalar boşverin.

Merhabalar . Genelde gözlemlediğim için yazma gereği duydum . Bir kızım var , çok şükür. Çok ta mutluyum . Ama hamileliğimden beri olur olmadık şeyler duydum , kayınvalidem ; elinde olsa erkek olur da elinde değil ne yapacaksın dedi mesela ilk. Doğdu, komşum buna bir erkek kardeş lazım dedi . Hepsini duymamış gibi yaptım cunku kız olduğu için tam tersine çok mutluydum , çok güzel bir bağ kurdum onunla .
Dün de yakın arkadaşım var , beraber parka götürdük , 2 yaşında oğlu var . Onu severken ikide bir “iirrkekk ya errrkeeek” deyip duruyor , . Bana da , inşallah Birgün bir oğlun olur çok başka bir his gibi bişey dedi . Bende ona , benim için özel olan cinsiyet değil . Aramızdaki bağ dedim .
Her beyse gerçekten anlamıyorum nedir bu erkek takıntısı.. sünnet mi olacak erkeğim diyor , bende bunun saçma olduğunu , kız çocuk ta Regl olunca bi pasta ile kutlayacağımı , sünnet ile arada hiçbir fark görmediğini söyledim. Ben mi bişeyleri kaçırıyorum , bu konuda fikirlerimi söyledim, yurtdışında mı yaşadın sen gibi bişey dedi. Bancoa göre gerçekten hiç bir fark yok elimde olsa yine kızımı isterdim
çocuğum erkek olacak diye bana bi acımadıkları kaldı inan sevinemedim 1.2 hafta çok yaramaz yok napacaksın nasıl bakacaksın erkekler fena oluyor gibi gibi bir sürü şey kimseyi memnun edemezsin kız desen erkek diyorlar erkek desen kız diyorlar bir vuracaksın ağzına tersten ondan sonra kimsenin cocuğuna karışamayacaklar

kusura bakmayın ama sizde kız anneliği övücülüğü yapıyorsunuz. evlat avlattır ya kızı erkeği var mı?

Benim kızım var; eltimin oğulları. Bana erkek evladı öven cahiliye ordusu ona "Kız çocuk başka..." baskısı yapıyor.

Yani cinsiyetten bağımsız olarak "Dur şu karşımdakini cahilliğimle bir darlayayim; beni zerrece ilgilendirmeyen hayatına burnumu sokayım." güdüsü bu.

Genel olarak "Siz yapın, biz sevelim. " diyerek savuşturuyorum kendilerini hayatımdan🤝 Miss gibi küsüyorlar.

o güzel burunlarını sadece nefes almak için kullansalar ne iyi olur. ama olmuyor. takmayın yada burunlarını sıkıştırın bi yere :)

Eniştem 2 kız çocuğu sonrası oğlu olduğunda yere göğe koyamamıştı oğlunu... ama oğlu özel bir çocuk oldu... Allah herşeyin hayırlısını versin...

İrkek, kısmetse olur duygu tesedufmu bende sıkıntıdan kısmetse olurum ilk sezonuna baslamıstım cok komik ve sacmalar ama izlemedende duramıyorum 😅 benim bir kzım var ah birde oglum olsa . Sulalemizde babalar dısında erkek yok eminim birimiz erkek dogursa develer kesilcek kırk gun kırk gece dugunler yapılacak irkekk cocuk istiyoruz yeterrr kıza doydukkk 🤪 yani sulalede erkek cocuk olmadıgı için severiz isteriz ama olmuyor.olsa da komsularım gibi paşammm yigidimm diye sevmem yani irite oluyorum🤦🏼‍♀️

Back
X