iilgi eksikliği..

oyle

kocasının arkadaşıı
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
233
0
46
Balıkesir
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve sorunum daha doğrusu kafama taktığım bişey var istediğim ilgiyi görememem..Eşim işten gelir kvalidemlere ineriz.Sonra evimize çıkarız.Kahve içer.Tv izlerknde uyur kalır.Ben sap.Yorgun oluyomuşş..Ne biliyim insan sıkı fıkı olur.Ben elini tuttuğumda tutulur..Sanki 5 10 senelik evli gibi hissediyorum kendimi..beni çok seviyor bende onu.Anlayışlı da..Çok düşünür beni.Sevmediğinden beğenmediğinden değil.Ama Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama birazcık ilgiyi de hakettiğimi düşünüyorum..

gerçekten yorgun oluyordur canım, sen ona ilgi gösterince nasıl davranıyor..karşılık vermiyorsa o kötü..

canım bunun evliliğin kaç senelik olduğuyla alakası yokki, içten gelen bişey olsa gerek, ne iş yapıyo, eğer yorucu bi işi varsa gerçekten yorgun olabilir
bence kaynanaya ineceğinize uzun yürüyüşler falan yapın, dvd film falan izleyin

gerçekten yorgun oluyordur canım, sen ona ilgi gösterince nasıl davranıyor..karşılık vermiyorsa o kötü..

cnm ben ondan bi atla bi deve istemiyorum ki.ne biliyim sarılsın ..Öpsün..Ben ilgi gösterince bişey demiyo..Onun içinden gelsin bazı şeyler..Geliyosa da belli etsin..

Sanirim biz onlardan bekliyoruz ilgiyi onlarda bizden:26: bence erkek daha ilgili olmali.kadin sevlimek,oksanmak ister illa ilsiki olmasa.erkekler tam tersini dusunuo sanirim

ooo onlara inmesek olurmu beraber yicez illaki.Bu duruma da sinir oluyorumda neyse..Yapıyoruz cnm yürüyüş falan elele...İşi yorucu biraz ama 6 7 en geç sekiz gibi geliyo.İş arkadaşı var onun eşi bayan da yoğun ilgiden kaçıyo..Yorgunluk etkilidir ama tam etken değil bence.

.Flmde izleriz genelde korku filmleri hastasıdır .Bazen derim biraz aşk filmleri izlede romantik ol diye=)

canım,evlendiğimiz ilk aylarda benim eşimde böyleydi..işten gelir,yemeğini yer, tv izler uyurdu..bende çok şikayetçiydim tabi bu durumdan..zamanla onlarda alışıyo,şimdi 2.5 yıllık evliyiz işten saat 10da bile gelse 1saat benimle ilgilenir,sarılır öper ondan sonra uyur... biraz evliliğe alışmasını bekle istersen

Senin adına sevindim cnm..Ama benimki böyle gider gibi geliyo...

erkekler malesef bizim istediğimiz şekilde ilgili olamıyorlar.bizde yeni evliyken eşim oyun falan oynardı.masaüstüydü o zaman bilgisayar.mutfaktaydı.ben odada deli olurdum.gider mutfakta otururdum olmazdı.yada çok geç olurdu ben yatacak olurdum o yatmaz televizyon izlerdi aynı saatte yatmıyoruz diye bozulurdum.gerçekten çok takardım kafama.erkekler evlerinde rahat yaşamak istiyorlar.bizse hep ilgi görelim.ortak birşeyler paylaşalım diye bekliyoruz.biz bunları dile getirincede sıkılıyorlar.evlilik onları bunaltıyor.diğer konularda sorun yoksa ben ne yaptımki sende hiçbirşeyden memnun olmuyorsun diyorlar bu sefer.şuan 5 yıllık evliyiz.ben de takmıyorum kafama.başka sorunlar olursa onlara takılıyorum.yoksa bunları düşündüğüm falan yok.ona ne söylersen söyle anlam veremeyecektir bence isteklerine.yorgunum uyuyorum ne yapayım diyecek senin ne demek istediğini bile anlamayacak erkekler böyle işte.yalnız her akşam kayınvaldenlerde yemek yeme konusu yanlış.başbaşa da yemek yiyebilmelisiniz.kayınvaldenlerin anlayışlı olması lazım bu konuda.eşin seni mecbur mu tutuyor onlarla yemeniz için

çok güzel anlatmışsın ,dediğin gibi bazı erkeklerin ihtiyacı evlilik bazı erkekleri de sıkıyo hafif.Hoşnut değilim ama şuan içn yapılacak bişey yok cnm.Pazar günü hiç inmiyoruz.Bi çalışmaya başlıyım bu yemek düzenini kırıcam zaten..

Ara ara ilgili olmalı ama ne biliyim evlenirsem
zamanla bende sıkılırım hep ilgi vermeye
almayada:)
İnsanlar karı-koca oldumu beklentiler çok yükseliyor bazen onlarıda diğer aile bireyleri ile
bir tutmamız gerek nasıl ki annemizi çok sevsekte hep ilgili hep temas halinde
değiliz eşimiz içinde öyle olmalı...Çünkü erkekler için eş kavramı bizimkinden daha farklı
biz onların anasıda oluruz babasıda onlara göre:)
Sıkmayın bu adamları:)
Ha ben olsam tv izlerken gördüğümde gider kucağına atlarım şımartırım kendimi o zaten
ilgilenir bayıla bayıla:)
+bayanlar evliyken çok anaçlaşıyor erkeğe karşı
biraz çocukca şımarmakta gerek

cnm bende 7 aylık evlıyım bence bu durumu esınle konus ben 2 hafta once mesaj attım yuzune soylemeye cesaret edemedım nedense=)kırarım dıye sanrım..sonrakı gun ıyıce konustuk ozur dıledı farkında degılım ılgısız oldugumun elımden gelenı yaptıgıma ınanıyodm bundan sonra daha dıkkatlı olcam dedı olduda sımdı bıraz ılgısız kalsa hemen gelıyo öpüyo fln ..erkekler acıkca soylemezsen anlamıyo canım bız kadınlar gıbı degıllerbıde esınle sen dılınden konusma sakınben boyle olmasını ıstıyorum de allttan alarak konus onunla sen soyle yapıosun uzuyosunn benı falan deme o zaman tepkı verebılır ama dedıgımı yaparsan umarım tez zamanda benım gıbı ılgı ve alakanın kollarında bulursun kendını unutma ben dılınden konuscaksın...sevgıler

evet özellikle bu yemek düzenini değiştir.çalışırken bi bahane bulup değiştirirsin.yoksa böyle gitmez

Neden sürekli kayınvalidede yemek yeniyor...

Senet mi imzaladınız evlenirken...

Kendinize ait bir düzen kurun öncelikle...

Evlenirken o şekilde anlaştıysan ya da eşin baskı kuruyorsa bişey diyemem ama öncelikle bunu aşmanız gerekiyor... orda da yiyeceğiniz günler olur mutlaka ama bir mutfağa 2 kadın fazla...

Hazırlarsın yemeklerini, gelmesine yakın sofra kurulur oh missss...

Arkasına da çay...

Sohbet konusu çıkar artık o kadar saatte

Sevgiler...

Son düzenleme:
bana kızacaksınız belkı ama bende sorun var sanırım eşimi acaip severım sayarım guvenırım ama sizin dediğiniz gibi olsun ıstıyorum bazen okdr cok oynasıyorkı benımle cok yoruluyorum aslında onu anlamak lazım ben kocam eve gelmeden uyuyp kalıyorum bazen o uyandırır benı severken bazen usulca yatsın uyusun isterım herhalde ilişkiler birbirini tamamlarya bizlerde öyleyız

Biz ne nankör milletiz ya

Olmayanı isteriz hep

Dediğiniz çok doğru, ilişkiler birbirini tamamlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…