Merhaba ben 7 aylık evliyim ve sorunum daha doğrusu kafama taktığım bişey var istediğim ilgiyi görememem..Eşim işten gelir kvalidemlere ineriz.Sonra evimize çıkarız.Kahve içer.Tv izlerknde uyur kalır.Ben sap.Yorgun oluyomuşş..Ne biliyim insan sıkı fıkı olur.Ben elini tuttuğumda tutulur..Sanki 5 10 senelik evli gibi hissediyorum kendimi..beni çok seviyor bende onu.Anlayışlı da..Çok düşünür beni.Sevmediğinden beğenmediğinden değil.Ama Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama birazcık ilgiyi de hakettiğimi düşünüyorum..
gerçekten yorgun oluyordur canım, sen ona ilgi gösterince nasıl davranıyor..karşılık vermiyorsa o kötü..
canım bunun evliliğin kaç senelik olduğuyla alakası yokki, içten gelen bişey olsa gerek, ne iş yapıyo, eğer yorucu bi işi varsa gerçekten yorgun olabilir
bence kaynanaya ineceğinize uzun yürüyüşler falan yapın, dvd film falan izleyin
Sanirim biz onlardan bekliyoruz ilgiyi onlarda bizden:26: bence erkek daha ilgili olmali.kadin sevlimek,oksanmak ister illa ilsiki olmasa.erkekler tam tersini dusunuo sanirim
canım,evlendiğimiz ilk aylarda benim eşimde böyleydi..işten gelir,yemeğini yer, tv izler uyurdu..bende çok şikayetçiydim tabi bu durumdan..zamanla onlarda alışıyo,şimdi 2.5 yıllık evliyiz işten saat 10da bile gelse 1saat benimle ilgilenir,sarılır öper ondan sonra uyur... biraz evliliğe alışmasını bekle istersen
çok güzel anlatmışsın ,dediğin gibi bazı erkeklerin ihtiyacı evlilik bazı erkekleri de sıkıyo hafif.Hoşnut değilim ama şuan içn yapılacak bişey yok cnm.Pazar günü hiç inmiyoruz.Bi çalışmaya başlıyım bu yemek düzenini kırıcam zaten..erkekler malesef bizim istediğimiz şekilde ilgili olamıyorlar.bizde yeni evliyken eşim oyun falan oynardı.masaüstüydü o zaman bilgisayar.mutfaktaydı.ben odada deli olurdum.gider mutfakta otururdum olmazdı.yada çok geç olurdu ben yatacak olurdum o yatmaz televizyon izlerdi aynı saatte yatmıyoruz diye bozulurdum.gerçekten çok takardım kafama.erkekler evlerinde rahat yaşamak istiyorlar.bizse hep ilgi görelim.ortak birşeyler paylaşalım diye bekliyoruz.biz bunları dile getirincede sıkılıyorlar.evlilik onları bunaltıyor.diğer konularda sorun yoksa ben ne yaptımki sende hiçbirşeyden memnun olmuyorsun diyorlar bu sefer.şuan 5 yıllık evliyiz.ben de takmıyorum kafama.başka sorunlar olursa onlara takılıyorum.yoksa bunları düşündüğüm falan yok.ona ne söylersen söyle anlam veremeyecektir bence isteklerine.yorgunum uyuyorum ne yapayım diyecek senin ne demek istediğini bile anlamayacak erkekler böyle işte.yalnız her akşam kayınvaldenlerde yemek yeme konusu yanlış.başbaşa da yemek yiyebilmelisiniz.kayınvaldenlerin anlayışlı olması lazım bu konuda.eşin seni mecbur mu tutuyor onlarla yemeniz için
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve sorunum daha doğrusu kafama taktığım bişey var istediğim ilgiyi görememem..Eşim işten gelir kvalidemlere ineriz.Sonra evimize çıkarız.Kahve içer.Tv izlerknde uyur kalır.Ben sap.Yorgun oluyomuşş..Ne biliyim insan sıkı fıkı olur.Ben elini tuttuğumda tutulur..Sanki 5 10 senelik evli gibi hissediyorum kendimi..beni çok seviyor bende onu.Anlayışlı da..Çok düşünür beni.Sevmediğinden beğenmediğinden değil.Ama Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama birazcık ilgiyi de hakettiğimi düşünüyorum..
çok güzel anlatmışsın ,dediğin gibi bazı erkeklerin ihtiyacı evlilik bazı erkekleri de sıkıyo hafif.Hoşnut değilim ama şuan içn yapılacak bişey yok cnm.Pazar günü hiç inmiyoruz.Bi çalışmaya başlıyım bu yemek düzenini kırıcam zaten..
bana kızacaksınız belkı ama bende sorun var sanırım eşimi acaip severım sayarım guvenırım ama sizin dediğiniz gibi olsun ıstıyorum bazen okdr cok oynasıyorkı benımle cok yoruluyorum aslında onu anlamak lazım ben kocam eve gelmeden uyuyp kalıyorum bazen o uyandırır benı severken bazen usulca yatsın uyusun isterım herhalde ilişkiler birbirini tamamlarya bizlerde öyleyız
Biz ne nankör milletiz ya
Olmayanı isteriz hep
Dediğiniz çok doğru, ilişkiler birbirini tamamlıyor
evet bazen nankör oldugumu düşünüyorum
ama napıyım her aksamda iş görülmez ya
ama sevıyorum onu bana naz yaptıgı zaman daha cok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?