İilköğretm öğretmenlerine sorum var. çok önemlii

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar özellikle ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenler sizin okulunuzda da şöyle bir söylenti varmı? Seneye kademeli geçiş tamamen sona erecek. Seneye bütün okullar tamamen ilkokul yada ortaokula dönüşcek diye? Yani bu durumda bütün öğretmenlere tayinler açılcakmış ve eğer öyle olursa bizim gitmemiz imkansız. Bi kaç ay önce benm branşıma uçuk puanlı sınıfçılar atandığı için şuan iyi bir okula bile gidebilecekken bundan sonra gitmem imkansız. Üstelik büyükşehirdeyim ve herkese tayin hakkı açılırsa nasıl adillik olcak? Ben o kadar kişi içerisinde erir giderm. 3senedir boşa mı bekliyorum?offfffffffffffffffff hakkım haram olsun öyle yaparlarsa

Yok böyle bir şey duymadım ben. Zaten imkansız tüm açıkları bir anda dolduramaz devlet. O kadar maaşı bir anda verecek ödeneği sağlayamaz ama şu 5 sene boyunca branş öğretmenleri iyi atanacakmış başbakanın dediğine göre.

bende öyle bir şey duymadım, ama eger il içinde tayin isteyecekseniz sorun olacagını düşünmüyorum çünkü alan değiştiren kişilere bu sene il içi tayin hakkı verilmez , aynı okulda 3 sene çalışma şartı oldugundan...Ama probleminiz il dısı ise maalesef böyle bir haksızlık oluştu..

Yok böyle bir şey duymadım ben. Zaten imkansız tüm açıkları bir anda dolduramaz devlet. O kadar maaşı bir anda verecek ödeneği sağlayamaz ama şu 5 sene boyunca branş öğretmenleri iyi atanacakmış başbakanın dediğine göre.

Cnm ben onu demek istemedim yeni atamalardan bahsetmedim. Şuan ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenlerin %70i mağdur. Ben branş öğretmeniyim ve benm okulum ilkokula döndüğü için ben 3 sene içerisinde o okuldan gitmek zorundayım. Çünkü kademeli geçiş 3 sene sürüyor. Her sene "bulunduğu okulda 3 senesini dolduran tayin isteme hakkına sahip" seneye tam tayin isteyebilecekken böyle bir düzenleme gelirse eğer 3 yıl şartı aranmadığı için bütün öğretmenler tayin isteyebilecek ve bu çoook büyük bir haksızlık. Biz enayimiyiz 3 sene bekledik? Bu durumda aylar öncesi sınıftan branşa geçenler sanki çook mesleki bilgiye sahipmiş gibi kral okullara yerleşecek, bizim gibi gerçekten iyi okula gitmeyi hakeden o branş öğretmenleri ise ücra yerlere gidecek. Bu haksızlığın en büyüğü. Bu durumda dava açmak gerek. Umarım olmaz :(

bende öyle bir şey duymadım, ama eger il içinde tayin isteyecekseniz sorun olacagını düşünmüyorum çünkü alan değiştiren kişilere bu sene il içi tayin hakkı verilmez , aynı okulda 3 sene çalışma şartı oldugundan...Ama probleminiz il dısı ise maalesef böyle bir haksızlık oluştu..

Yok bacım hepsine verilecekmiş. Mesela sınıfçı ilkokula matematik branşından tayini çıktıysa (2-3ay önce) o okul dönüştüğü için mecbur oda tayin istemek zorunda :((( offffffffffffff bu hükümet öğretmenleri daha ne kadar ağlatcak?

Back
X