• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iime kskanlk canavar kat :( ayy bana bi akl verin...

sabracadabra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
319
2
296
İstanbul
kızlar ya ben böyle değildim...tamam biraz vardı kıskançlık ama buaralar çıldırıyorum..herşey sevgilimin arkadaşlarıyla tatile gidip çılgınlar gibi eğlenmesi ile başladı..tamam beni aradı muhakkak oradan..ama ne biliym bi sürü arkadaşı olmuş facede fotolara yorumlar falan..espriler havada uçuşuyo...Çok üzgünüm çoook
ya tamamm bu çok saçma kabul ediyorum ama ben de buaralar bi haller var..her an patlamaya hazır bomba gibisin diyo sevgilim..kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bi yandan da ben de onu kıskandırcak planlar yapıyorum..
kıskançlık krizlerimi nasıl yenicem sizce ya???? lütfen yardım edin..umursamaz biri olmak istiyorum..sallamıym hiç :(

Bu durumda bende rahatsızlık duyabilirdim sanırsam.. O espirileri havada uçurdukları arkadaşların cinsiyetine bağlı olurdu.. Belki yersizdir ama..
Çok umursamaz olamadığım için kelin ilacı olsa başına sürer misali öneride bulunamıcam mafoldumben

kız arkadaşlarıyla gittiyse sorun yok ya
kıskançlıktan çatır çatır çatlasanda sevgiline sakın belli etme
banada oluyo bazen :)

yok erkek erkeğe gittiler -ki bi sürü bekar erkek- neysee tatili sağsalim atlattık ama işte yok şurdan ark. yok burdan...
ben neden böyle kıskanç bi kız oldum ya..kendime güvenimi mi yitirdim :( benden uzaklaşacak diye korkuyorum ama "bu kız kim? hımmm liseden arkadaşın demek..vs vs" sorular sormaktan da kendimi alıkoyamıyorum :delphin:

ah ah senın durumunu öyle iyi anlıyorum ki sen evde kös kös otururken o deliler gibi eğlendi
yeni insanlarla tanıştı
sevgilinle hiç tanımadıgın ınsanlar muhteşem bir tatil yaptı
değilmi benmde erkek arkadaşım sık sık arkadaşıyla yada arkadaşlarıyla tatil yapar
ve onu çok kıskanırım ama belli etmem
sende sakın etme
senın yerın çok farklı hem erkek arkadaşına güveniyorsan sorun yok
kıskançlık belli bir süre sonra bitiyor :):)

bazen benimde kocama paronayak şekilde kıskanırım.. ama kocam alıştığı için idare ediyor. bazen dönem dönem artış olur ama ben açıkça söylerim bu aralar kendimi kötü hissediyorum lütfen biraz daha ilgi derim:))) isterseniz sizde bir deneyin.

ah ah senın durumunu öyle iyi anlıyorum ki sen evde kös kös otururken o deliler gibi eğlendi
yeni insanlarla tanıştı
sevgilinle hiç tanımadıgın ınsanlar muhteşem bir tatil yaptı
değilmi benmde erkek arkadaşım sık sık arkadaşıyla yada arkadaşlarıyla tatil yapar
ve onu çok kıskanırım ama belli etmem
sende sakın etme
senın yerın çok farklı hem erkek arkadaşına güveniyorsan sorun yok
kıskançlık belli bir süre sonra bitiyor :):)

ay evet durum aynennn böyle oldu :) ben evde kös kös oturdum o diskolara gitti..tatil dönüşü bi sürü "kanka" yaptı..ben offside durumunda kaldım laelaelaelaelae

nekadar sıcakkanlı arkadaş canlısı bir sevgilin varmışş.. peki aynı durum senin başına gelse tatile gidip döndüğünde bir sürü kişi eklemiş olarak görse onun tepkisi ne olurdu sence??

ay nasıl kıskanç diilsin ya :) ne güzel mi demeliyim bilmiyorum..internetten bu konuyla ilgili makaleler okumaya başladım..sanırım kafayı yesem de sallamıyo görünmeliyim..o da fazla şansını zorlamasın di mi ama :)

sakın kıskandığını belli etme kendini oldugundan fazla bişey sanmaya başlar beyefendi :1rolleyes: bu kıskançlığı nasıl yenersn bilmiyorum çunku bende kıskançım ama aşırıya kaçmamak lazım..aşırıya kaçınca kaçıyolar çünkü dikkat et :1closedeyes:

var ya kıskançlık resmen bünyeyi sarıo..o an damarlarım gerilio içim daralıyo..kendimden korkuyorum valla :) planım şu :
yarından itibaren gerçekten kafama saksı düşmüşçesine anlayışlı olucam. sorun çıkarmıcam..damarlarım gerilse de telefonu kapattığımda krizlere girsem de o bilmicek..amaaa şimdi onun tatili bitti benmki başlıyo..her ne kadar tatil yerine gitmesem de bikaç şehir gezicem..oralarda onu bazen habersiz bırakcam..geç cvp yazcam msjlara falan...
nasıl plan? :) çocukça mı ? :(

bence plan fln yapma evet çocukca ya akışına bırak böyle yaparak onu umursamıyomusun sence :olmaz: kendini kandır dedik ama bu kadarda değil gezerken aa suan beni dusunuyomudur aramadım onu bak çıldırdımı acaba yuzune kapatıyım bende ne deme oldugunu anlasın fln bunlar saçma sapan seyler..gercekten biraz umursama biraz kendini salll amaaan onuda boşver birazcık yaaa zemuszemus

bence plan fln yapma evet çocukca ya akışına bırak böyle yaparak onu umursamıyomusun sence :olmaz: kendini kandır dedik ama bu kadarda değil gezerken aa suan beni dusunuyomudur aramadım onu bak çıldırdımı acaba yuzune kapatıyım bende ne deme oldugunu anlasın fln bunlar saçma sapan seyler..gercekten biraz umursama biraz kendini salll amaaan onuda boşver birazcık yaaa zemuszemus

ayy çok haklısın ya.....

yine yaptım yapacağımı...yine bi krize girdim ve büyük kavga ettik...nefret ediyorum şu facebook'tan..kapatmıyo da...kızların yorumlarını görüyorum..sinir oluyorum...sonra anlayışsın olan güya espriden anlamayan ben oluyorum..yoruldum artık ya...napıcam bilmiyorum..elimde değil..sinir oluyorum ve artık "bu kim" diye soru sormamdan bıktı..offfffffff yaa şeytan diyo küs 2-3 gün açma telefonunu...ne olcaksa olsun ya :((((((((

yapma bence kıskanclıgın sadece ılıskınıze zarar verırı ne varkı bunda..
yenı ınsanlar tanıyamıycakmı hıc..
senınde bı cevren omalı onunda hayat sadece ıkınızın cevresınde donmuyokı..
ama bu kıskanclıklarını yenmelısın şahsen ben olsam hıc kıskanmam ustune geyıge katılırdım..
her tanıstı kısı ıle yorum yaparsam eger ne ılıskı ılerler nede bız mutlu oluruz..

yine yaptım yapacağımı...yine bi krize girdim ve büyük kavga ettik...nefret ediyorum şu facebook'tan..kapatmıyo da...kızların yorumlarını görüyorum..sinir oluyorum...sonra anlayışsın olan güya espriden anlamayan ben oluyorum..yoruldum artık ya...napıcam bilmiyorum..elimde değil..sinir oluyorum ve artık "bu kim" diye soru sormamdan bıktı..offfffffff yaa şeytan diyo küs 2-3 gün açma telefonunu...ne olcaksa olsun ya :((((((((
bu davranısınla sevgılını degıl sadece kendını uzuyosun bence..
2,3 gun telı kapamak yada kacmak sorun degıl kı..
konuyu konus ustunu kapama sakın ..
face dekı espırılere geyıklere kızıpda sevgılınle kusmemelısın bence..
neden bu kım o kım dıye soruyosun kı..
boşver bence..

Back
X