• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iime kskanlk canavar kat :( ayy bana bi akl verin...

kendi facebook umu kapattım şimdi..lanet olsun görmiym naparsa yapsın ya..evet kendi kendini yiyen ben oluyorum beyfendi mışıl mışıl uyuo...ilişkime zarar veriyorum bunun da farkındayım. ama ben buyum değil mi beni böyle kabul etsin..o kadar geniş olamıyorum :(

Ben olsam bende kıskanabilirdim
Tamam yeni arkadaşlar edinebilir , ama söz konusu kız oldumu ve fazla samimiyet oldumu kıskanırım..
Ve ben kıskandıkça o da aynı davranışlara devam ederse düşünürüm acaba seviyormu beni diye
Başkaları yüzünden kavgadan nefret ederim..
Bi kaç gün konuşma bence , kızgın ve kırıldığını anlasın
Ona birşey olmaz , kıskanç ve yoruyorsun beni diyerek sıkılır senden
Boğma , ona göre onun kendi hayatı varken
Seninde kendine göre bir hayatın var
Biraz kendine zaman ayır
Ve birşeye kızdığında bunu bağrıp çağrarak değilde
Susarak anlatmaya çalış
Sevgilinde bir süre sonra seni anlamaya çalışacaktır.. Yani inşallah..

ah kıskanclık bendede var aynı durum hiç bu kdr kıskandıgımı hatırlamıorum telefonu 1 saat kapalı olsa nerde oldugunu bildigim halde kuruorum kafamda sora delircek gibi oluyorum :) mide agrılarım başlıyor fln cok zor bi durum bende nasıl atlatıcamı araştırıp duruyorum ama hala çözüm bulmş degilim :D iplemio havasına girince tutuşuo ama hepde iplemio gibi davranamıorum :/ en dogrusu deli gibi kıskansanda belli etmemek ama işte yapmak mesele :D

sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidicek ordada yeni arklar edinicek haa? adamı ölüdürüm ben boğarım be hayatta gidemez.. facebook olayına girmiyorum bile anlattıklarının hepsi ayrılık sebebi bana göre.. benim sevgilim kendi erkek arkadaşlarıyla şehir içinde dolaşamaz.. seninki kıskançlıkmı canım.. ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim.. 1 senedir ilişkim bu sekilde devam ediyo.. cok katı kurallarım var.. allah ona sabır versin ne diyeyimm:))

sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidicek ordada yeni arklar edinicek haa? adamı ölüdürüm ben boğarım be hayatta gidemez.. facebook olayına girmiyorum bile anlattıklarının hepsi ayrılık sebebi bana göre.. benim sevgilim kendi erkek arkadaşlarıyla şehir içinde dolaşamaz.. seninki kıskançlıkmı canım.. ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim.. 1 senedir ilişkim bu sekilde devam ediyo.. cok katı kurallarım var.. allah ona sabır versin ne diyeyimm:))

haha..ozaman benimki seni görse demek ki bana şükredecek :)) biraz daha ılımlı olmaya çalışcam ama napiiymmmmm "seven kıskanır" kaydirigubbakcemile3

ayy canım bence cok haklısın..senin yerinde olsam bende kıskanclıktan catlar,sonra kıskandırma planları yapar onuda catlatırdım :jeyyar: pek belli etme kıskandıgını biliyorum cok zor belli etmemek ama napcaksın işte belli ettikce hosuna gider erkeklerin akannehir

bende olsam çıldırırdım ne demek tatile gidecek ben adam sörf kulübüne gidiyor dıye terör estirmeye başladım olmayan şeyleri oldu dıye kavga çıkarıyorum yapamaz kardeşim o yapmaz gelir kız yapar.olmaz olamaz.hemde üstüne üstlük gelecek tatılde yorum yapcak oldu başka emri varmıydı beyımızın ,seven insan kıskanır.ama şu da var bazı erkekler gerçekten duygularını içinde yaşamak istiyorlar ben 4.cü senenin sounda azda olsa kıskançlığını çıkardım ortaya o kıskanmadığı ıcın benıde güvensiz olarak yargılıyordu ama ne olursa olsun sen sormalısın kım dıye sonucta orada yoktun merak etmek en dogal hakkın.

ya bugün bi gazetede okudum..yabancı bi ülkede (ismini unuttum) adam kız arkadaşı "ilişkisi var" durumunu "ilişkisi yok" yaptı diye kızı bıçaklamışşş :S hem komik hem trajik..ne denirki....ben de face i kapadım ama şimdi de çatlıyorum ne olup bitio diye...:D

kıskançlık güzel ama dozunu kaçırmamak lazım erkekler çoook dozdan ölürler.en güzeli ona belli etmeden çevresindeki tüm kızları tanımaaya çalışmak tehlikeliyse yok etmek:dance:

yok ya kendi facebook'umu kapatmak da işe yaramadı..ortak kız arkadaşım şifresini verdi arada benimkinden kontrol edersin madem merak ediyosun dedi..ben de tabi dayanamayıp onunkinden baktım..şimdi kendiminki açsam tükürdüğümü yalamış olcam :( bi baktım 2 tane yabancı kız ismi..tatil arkları ortak bi grup açmıştı..kızlarla da güya orda sadece merhabalaşmışlar..kızlar da bunu grupta görünce eklemiş..miş..miş...tabi kıyameti kopardım..madem sadece bi mrb nız vardı bi daha da nerde görcem diyosun neden arkadaşlık tekliflerini kabul ettin....ya aynı şeyi ben yapsam..tatilde turist erkeklerle tanışıp bi de eklesem? valla resti çektim az önce :( bıktım her gün face yüzünden tartışmaktan kendiminkini kapadım yine kurtulamadım..ya oraya ilişki durumu var yazarsın ya da face i kapatırsın dedim..bu meseleyi çözmeden de gelme dedim :( çok mu abarttım bilmiyorum..ama yeter artık ya :((((((( ben okadar "GENıŞ" bi kız diilim! bana bi akıl verin nolur :(

valla sende kendimi gordum ya.ama benmki izin vermedm die bu sene tatile bile gtmedi.uuuf bzde kavgaettk hep ben ozrdiliyorm sen atmadan mesaj atp ararsam adim serefsize cksın dedi:(ama ben ondan once seni seviyorm die mesaj atmstm uuuuf yaaa:(nese canm kbakma senn konunda kendi derdmi anllattm..
smdi kıskanma belli etme dicem ama ben beceremiorum bunu sen yapmaya calış ama

aynen bende senin gibiyim kıskançlıktan ölürüm biterim yani en sonunda face olayını şifresini alıp bütün kızları silerek çözdüm ayrıca biri eklerse karar bana ait olcak dedim tamam dedi ilişki durumunuda benle ilişkisi var olarak ayarladım msn şifresinide alıp kızları sildim benden başkasıyla ilgilenince ki bu arkadaşları oluyo açık açık seni kıskanıyorum diyorum konuşuyoruz sorun çözülüyor bence sende bunları dene en azından sen rahat edersin o huzursuz olsada yerimseniben

Son düzenleme:
facesini kapa..valla cok sabırlısın tebrik ediyorum ben şimdiye onkere o faceyi yedirmştim ona.. şifresini biliyosan kapa facesini aç bidahada bak noluyo de .. ben kendim öyle yaptım zaten tek bir kız olmamasına rağmen kapadım facesini çok dert açar bu face bizee çook

sen de kız arkadaslarınla tatile çık, giy şortunu, bikinini ohh miss... kıssasa kıssas diye demıyorum.. hem rahatlarsın hem de bu durumda kıskanılacak bir şey olmadıgını anlarsın.

kıskanç olarak, dört kez acı çekerim:
kıskanç olduğum için,
kıskançlığımdan dolayı kendimi suçladığım için,
kıskançlığımın ötekini incitmesinden korktuğum için,
bir bayağılığın beni tutsak etmesine boyun eğdiğim için: dışarıda bırakıldığım, saldırgan olduğum, deli olduğum ve sıradan olduğum için acı çekerim.
(barthes)

tam da durum budur :)

Back
X