• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İjlal'in Diyet Günlüğü

ijlal02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
545
0
66
Ankara
merhabalar, ben 32 yaşında,1,72 boyunda ve 74 kilo bir bayanım. ilk hedefim 70 kg.a düşmek.diyetime 2 hafta önce 76,7 ile başladım şu an sabah aç karnına 73,4 kiloyum.bu üçüncü haftam ancak tartı hala 72 yi göstermedi.yediklerimi burda paylaşmak istiyorum sizinle.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk tam yağlı peynir
4 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 çk. pekmez
şekersiz kuşburnu çayı

ara:
1 küçük light süt
malesef arkadaşın getirdiği 1 dilim pasta

hoşgeldin canım bende 172 boyunda 79.5 kg yim 74 kg sende çok kötü durmuyordur bence ben 74 olsam keşke çok ii oluyor :14:

hoşgeldin canım bende 172 boyunda 79.5 kg yim 74 kg sende çok kötü durmuyordur bence ben 74 olsam keşke çok ii oluyor :14:

şöyle söyleyim sana,benim bütün yağlarım karın ve midede toplanmış.pek hoş durduğu söylenemez.42 bedene giriyodum en son.baktım gördüm kilo aldı başını gidiyo buna bi dur demek lazım dedim. 3 hafta bitecek nerdeyse ama dediğim gibi 72 leri göremedim henüz.akşamları yarımşar saat spor yapıyorum leslie dediklerini.mekik çekiyorum çok yorgun değilsem(100 adet) umarım istediğimiz kilolara gelirirz..

bu arada az önce bir elma bir galeta daha yedim ve bir bardak yeşil çay içtim..

şöyle söyleyim sana,benim bütün yağlarım karın ve midede toplanmış.pek hoş durduğu söylenemez.42 bedene giriyodum en son.baktım gördüm kilo aldı başını gidiyo buna bi dur demek lazım dedim. 3 hafta bitecek nerdeyse ama dediğim gibi 72 leri göremedim henüz.akşamları yarımşar saat spor yapıyorum leslie dediklerini.mekik çekiyorum çok yorgun değilsem(100 adet) umarım istediğimiz kilolara gelirirz..

bu arada hoşbuldum canım..kilolarıma konsantre olmuş bi şekildeyim..direk kilo konusuna daldım. mesajıma o şirin ifadelerden eklemek istedim ama başaramadım göremedim daha doğrusu..

akşama yemeyi planladığım menü:

bir tabak yoğurtlu ıspanak (öğlende işyerinde ıspanak vardı ne kötü..)
1 bardak yeşil çay
evde incir tatlısı var şeker yerine bal kullandım bide cevizli.ondan iki küçük yesem olurmu acaba..masum bi tatlı gibime geliyo.bakalım bugün bi de pasta yedim bir dilim inciri yememem gerekiyo sanırım.umarım yemem..

canım leslinin 4 big mili çok güzel kolları falanda çalıştırıyor toplamda 8500 adım atıyorum her defsındaa adım sayar varda bende

cnm tatlı krizlerine giriyorsan yiyeceğin tatlıları öğün olarak ye, yani o ıspanak yerine öğlen yemeğinde 1 gofret ya da top keklerden ye böylece fazladan kalori almazsın. :21: Tabi bunu haftada 1,2 gün falan yap yoksa sağlıksız olur.:20:

selam cnm günlüğün hayırlı olsun:3:
diyet konusuna cok takma inan takınca daha zor gidiyor kilolar tecrübeyle sabit:50:
ben de sana gerekli desteği sağlamaya çalışırım
neyi nasıl yemen gerektiği, beslenme spor hakkında vs...
her türlü soruya açığım desteğe de elimden geldiğince varım...
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...:16:
(ifadeler mesaj kısmının altında üstüne tıklayınca ekleniyor:))

evet arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom 72,6 yani 1 kilo daha gitti.haftasonu dikkat etmeye çalıştım ama misafirimde vardı biraz ipin ucu kaçtı.ama yinede iyi diyorum geçen haftadan bu yana 1 kilo gitti.leslie işe yarıyor bayanlar kesinlikle!

cnm tatlı krizlerine giriyorsan yiyeceğin tatlıları öğün olarak ye, yani o ıspanak yerine öğlen yemeğinde 1 gofret ya da top keklerden ye böylece fazladan kalori almazsın. :21: Tabi bunu haftada 1,2 gün falan yap yoksa sağlıksız olur.:20:

dediğini dikkate alıcam canım..

selam cnm günlüğün hayırlı olsun:3:
diyet konusuna cok takma inan takınca daha zor gidiyor kilolar tecrübeyle sabit:50:
ben de sana gerekli desteği sağlamaya çalışırım
neyi nasıl yemen gerektiği, beslenme spor hakkında vs...
her türlü soruya açığım desteğe de elimden geldiğince varım...
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...:16:
(ifadeler mesaj kısmının altında üstüne tıklayınca ekleniyor:))

teşekkürler lilycim.benden de sevgiler..

arkadaşlar haftasonuyediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum

cuma günü(sabah aç karna 72,2 geldim inananamadım)
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
4 tane zeytin
2 çay kaşığı pekmez

ara:küçük light süt

öğlen:1 tabak yoğurtlu ıspanak

akşam:hamsi buğulama yanında az yağlı salata,soda
ancak balığı yiyince kilom bi anda 74 e fırladı anlamadım

cmtesi
sabah:1 dilim t.t. ekmek
1 kk peyneir
4 tane zeytin
1 çay k. pekmez
1 adet marul
ara:1 elma

öğlen:az bişey balık ekmeksiz

akşam (misafirim vardı)
kısr miktarını hatırlamıyorum
2 tane tuzlu kurabiye
1 tane incir tatlısı
1 dilim irmik tatlısı
kuruyemiş
pazar

sabah:1 dilim t.t. ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
2 tane marul
1çk. pekmez
ara 1 tane elma

öğlen 1 tabak kısır
1 küçük börek,
ara 1 kivi 1 light süt

akşam 3 kepçe mercimek çorba
az yağlı slata
1 kase yoğurt
1,5 dilim t.t. ekmek

Mrb canım hayırlı olsun hepimize zayıflama programlarımız. Hedefleri büyük tutup süreyi kısa tutunca verilen kilolar bir süre sonra geri dönüyor. Bu yüzden hiçç canını sıkma. Vereceğiz Allah'ın izniyle yeter ki kararlı olalım :)

Mrb canım hayırlı olsun hepimize zayıflama programlarımız. Hedefleri büyük tutup süreyi kısa tutunca verilen kilolar bir süre sonra geri dönüyor. Bu yüzden hiçç canını sıkma. Vereceğiz Allah'ın izniyle yeter ki kararlı olalım :)

teşekkür ederim canım inşallah istediğimiz kilolara ineriz :)

bugün yediklerimi yazmak istiyorum

sabah:2,5 galeta
1 bardak yeşil çay
küçük bir ısırmlık gofret
ara:1 elma,bol su
öğlen:yarım kase mercimek çorba
yarım kıymalı pide
domates, salatalık

Back
X