Eki Görüntüle 899589 Eki Görüntüle 899593
küpler 10 tl kukla 7.5 tl gerçekten sıfıra yakınlar sadece yıkandılar fakat kızım pek oynayamadı
Eki Görüntüle 900056 Eki Görüntüle 900057
bu astronot var canım 1 yaş. satıcının gazıyla 75 tl ye almıştım geçen kış büyük oldu şimdi küçük geliyor bır kere bile giymek nasip olmadı. 75 tl aldım 50 tl ye satıyorum[/QUOTE
fiyat fazla geldi iyi satışlar canım
Eki Görüntüle 900056 Eki Görüntüle 900057
bu astronot var canım 1 yaş. satıcının gazıyla 75 tl ye almıştım geçen kış büyük oldu şimdi küçük geliyor bır kere bile giymek nasip olmadı. 75 tl aldım 50 tl ye satıyorum[/QUOTE
fiyat fazla geldi iyi satışlar canım
saol canım sanada
Eki Görüntüle 900977
tupperware pipetli bardak kullanılmadı iki renkte var elimde çocuklar sıvı şeyler içerken dökmüyor..içinde pipet varken çalkalansada akmıyor.. kapagı zor açılıyor..tanesi 10 tl
isteyene elimdekilerin fotosunu koyabilirim şuan uğraşamadım
bunların sıfırı zaten 13 lira kargoyla sıfırdan daha pahalı olur fiyatları düşünerek yazarsanız daha iyi olur
ikili bardakların katalog fiyatı 33 tl buda tanesini 17.5 yapıyor..indirimli haline herkes ulaşamayabiliyor.. ben aldığım fiyatı yazdım cebimden ödeyipte buraya daha ucuza koyamam sonuçta illaki satılsın derdinde değilimki değerinin altında vereyim.. sadece bardak almayı düşünecek birisi zaten hesabını yapar ve almaz..ama ürün alacak birisi siparişine ekleyebilir ben sadece seçenek vermek adına buraya koydum,okadarını tabiki akıl edebiliyorum ilginize teşekkürler..
ayrıca fiyatlar hakkında konuşanları tam anlayamıyorum doğrusu;bakarsın hesabına uyarsa alırsın uymazsa almazsın..senin kesenle başkasının kesesi bir olmaz yada başkası senden daha ucuza almıştır hediye gelmiştir yok pahasına elinden çıkarabilir bu tamamen kişiyi bağlayan birşeydir..hee indirim istersin vs. ayrı olay fakat burda herkes herşeye aynı fiattan ulaşamayabilior bunu aklınızdan çıkarmayın bence..
tanesini 16.5 yazıcaktım yanlış olmuş**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?