Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım koltuklarını bilmem ama ben sehbasını ve masasını almıştım sehbalar hemen 1 senede dağıldı ama masası sağlam çıktı inşallah koltuklarıda sağlamdır...rahatligini merak ediordum cnm sagol ama caba ssglammi birde onu merak ediorum:)
canım merhaba nasılsın ? dediğin divanı ben biliyorum cokda begeniyorum eşim bana kendisi yapıverecek o divandan ikeanın sağlamlıgına güvenemedim çünkü....Merhaba,
Ben de sizin gibi misafir için baktım, ilerde inşaallah kısmet olursa çocuk odamda da kullanırım diye hemnes serilerinden divan aldım altında 3 çekmece olan. İki kişilik yatak oluyor o da, depolama alanı da var.
Düzenleme:
Arkadaşım -şimdi baktım hem fiyat farkı var hem de boyut olarak divan çok büyük kalıyor. Yerin yoksa zor olur.
canım merhaba nasılsın ? dediğin divanı ben biliyorum cokda begeniyorum eşim bana kendisi yapıverecek o divandan ikeanın sağlamlıgına güvenemedim çünkü....
ikea ya gidip fakat denemedim baktım sadece canım....İyiyim teşekkür ederim arkadaşım sen de iyisin inşaallah
Biz 3 aydır kullanıyoruz en az haftada bir açıp misafir yatırıyorum, bir sıkıntı olmadı çok şükür. Uyuyanlar da memnun çekmecelerini kullanan ben de memnun . Eşin yapabiliyorsa çok iyi, istediğin gibi ayarlarsın her yerini de inşaallah çok güzel olur.
Sevgili Bebegimle, yurtdışındaki yorumlara baktım genel olarak memnunlar tek kişiliğinden. Makinede yıkanabiliyormuş kılıfı falan. Ama iki kişiliğinin hiç yorumunu görmedim. Senin deneme şansın oldu mu ikea'ya gidip?
ikea ya gidip fakat denemedim baktım sadece canım....
pardon canımHemnes için söylememiştim Bebegimle'nin sorduğu kanepeyi soruyorum Bebegimle'ye "ikea ps lövas" ı, hani kendi görüp denedi mi acaba "açıp yatak haline getirmesi sonra geri toplaması falan kolay mı, rahat kullanabilir mi?" diye
pardon canım
kizlarr ben hic bakmadim gidipte a
saglamligini bilmiyorum ben sadece cift kisilik yatan olan koltuk ariyordum birtane googleden baktim biraz istikbalin felanda cikti ama 1600tl cok pahali geldi bana sadece cocuk odasina koymak istiyorum temizligi kolay birsey olsun istiorum bilmiiorum divan olurmu odaya saglam ve rahatmi cnm divan? Annem babam yatili gelio rahat etmelerini istiorum
canım yanlış hatırlamıyorsam yatsanda da vardı divan bende düşünüyorum ama ikeanınkini eşim eve kendisi yapıverecek bana....kizlarr ben hic bakmadim gidipte a
saglamligini bilmiyorum ben sadece cift kisilik yatan olan koltuk ariyordum birtane googleden baktim biraz istikbalin felanda cikti ama 1600tl cok pahali geldi bana sadece cocuk odasina koymak istiyorum temizligi kolay birsey olsun istiorum bilmiiorum divan olurmu odaya saglam ve rahatmi cnm divan? Annem babam yatili gelio rahat etmelerini istiorum
bende akşam eşime gösterdim istersen ben yapyam bunu sana alalım dedi açıklama kısmına baktım istedigimiz ebatta ve renkde yapıyorlarmış yanlız fiyat yazmıyor bir fırsatımız olursa önmüzdeki hafta mağazaya gidecez o zaman ben sana yazarımGercekten guzel gorunuyor yatma yeri genis duruyor hemde şık durmus acaba ne kadar bu