ikea ps lövas

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar bu ikeanin ps lövas 2 kisilik yatak olan kanepeyi kullanipta memnun olan varmi kizlar? Ben bu tarz birseyler ariyorum misafirim gelince rahat edebilsin diye..

ikea-ps-lovas-er-bettsofa-blau__0108343_PE258089_S4.JPG

ikea-ps-lovas-sofa-bed-red__0110004_PE259864_S4.JPG

ay ben bunu geçen gördüm üstüne yattım falan o hali bile çok rahattı bende evime almak isterdim

rahatligini merak ediordum cnm sagol ama caba ssglammi birde onu merak ediorum:)
canım koltuklarını bilmem ama ben sehbasını ve masasını almıştım sehbalar hemen 1 senede dağıldı ama masası sağlam çıktı inşallah koltuklarıda sağlamdır...

Merhaba,
Ben de sizin gibi misafir için baktım, ilerde inşaallah kısmet olursa çocuk odamda da kullanırım diye hemnes serilerinden divan aldım altında 3 çekmece olan. İki kişilik yatak oluyor o da, depolama alanı da var. :KK31:

Düzenleme:

Arkadaşım -şimdi baktım hem fiyat farkı var hem de boyut olarak divan çok büyük kalıyor. Yerin yoksa zor olur.

Merhaba,
Ben de sizin gibi misafir için baktım, ilerde inşaallah kısmet olursa çocuk odamda da kullanırım diye hemnes serilerinden divan aldım altında 3 çekmece olan. İki kişilik yatak oluyor o da, depolama alanı da var. :KK31:

Düzenleme:

Arkadaşım -şimdi baktım hem fiyat farkı var hem de boyut olarak divan çok büyük kalıyor. Yerin yoksa zor olur.
canım merhaba nasılsın ? dediğin divanı ben biliyorum cokda begeniyorum eşim bana kendisi yapıverecek o divandan ikeanın sağlamlıgına güvenemedim çünkü....

canım merhaba nasılsın ? dediğin divanı ben biliyorum cokda begeniyorum eşim bana kendisi yapıverecek o divandan ikeanın sağlamlıgına güvenemedim çünkü....

İyiyim teşekkür ederim arkadaşım sen de iyisin inşaallah :KK25:
Biz 3 aydır kullanıyoruz en az haftada bir açıp misafir yatırıyorum, bir sıkıntı olmadı çok şükür. Uyuyanlar da memnun çekmecelerini kullanan ben de memnun . Eşin yapabiliyorsa çok iyi, istediğin gibi ayarlarsın her yerini de inşaallah çok güzel olur. :KK36:

Sevgili Bebegimle, yurtdışındaki yorumlara baktım genel olarak memnunlar tek kişiliğinden. Makinede yıkanabiliyormuş kılıfı falan. Ama iki kişiliğinin hiç yorumunu görmedim. Senin deneme şansın oldu mu ikea'ya gidip?

İyiyim teşekkür ederim arkadaşım sen de iyisin inşaallah :KK25:
Biz 3 aydır kullanıyoruz en az haftada bir açıp misafir yatırıyorum, bir sıkıntı olmadı çok şükür. Uyuyanlar da memnun çekmecelerini kullanan ben de memnun . Eşin yapabiliyorsa çok iyi, istediğin gibi ayarlarsın her yerini de inşaallah çok güzel olur. :KK36:

Sevgili Bebegimle, yurtdışındaki yorumlara baktım genel olarak memnunlar tek kişiliğinden. Makinede yıkanabiliyormuş kılıfı falan. Ama iki kişiliğinin hiç yorumunu görmedim. Senin deneme şansın oldu mu ikea'ya gidip?
ikea ya gidip fakat denemedim baktım sadece canım....

ikea ya gidip fakat denemedim baktım sadece canım....

Hemnes için söylememiştim:KK24: Bebegimle'nin sorduğu kanepeyi soruyorum Bebegimle'ye "ikea ps lövas" ı, hani kendi görüp denedi mi acaba "açıp yatak haline getirmesi sonra geri toplaması falan kolay mı, rahat kullanabilir mi?" diye:KK31:

Hemnes için söylememiştim:KK24: Bebegimle'nin sorduğu kanepeyi soruyorum Bebegimle'ye "ikea ps lövas" ı, hani kendi görüp denedi mi acaba "açıp yatak haline getirmesi sonra geri toplaması falan kolay mı, rahat kullanabilir mi?" diye:KK31:
pardon canım:KK48::KK48::KK48::KK48:

kizlarr ben hic bakmadim gidipte a
saglamligini bilmiyorum ben sadece cift kisilik yatan olan koltuk ariyordum birtane googleden baktim biraz istikbalin felanda cikti ama 1600tl cok pahali geldi bana sadece cocuk odasina koymak istiyorum temizligi kolay birsey olsun istiorum bilmiiorum divan olurmu odaya saglam ve rahatmi cnm divan? Annem babam yatili gelio rahat etmelerini istiorum

saglamligini bilmiyorum ben sadece cift kisilik yatan olan koltuk ariyordum birtane googleden baktim biraz istikbalin felanda cikti ama 1600tl cok pahali geldi bana sadece cocuk odasina koymak istiyorum temizligi kolay birsey olsun istiorum bilmiiorum divan olurmu odaya saglam ve rahatmi cnm divan? Annem babam yatili gelio rahat etmelerini istiorum

Divanda yaşı büyük kimse ağırlamadım hiç rahat ederler mi bir fikrim yok ama gençler rahat dedi.
Öyle çekyat şeklinde arıyorsan Kelebek'ten güzel bir model görmüştüm kendim de almayı düşündüğüm için incelemiştim. Altı bazalı açınca iki kişilik oluyor. Kumaş çeşidi de çok fazlaydı istediğini seçiyorsun onlar üretiyorlar. Kenarlarında görünen kısım kolçak değil minder, kaldırılabiliyor. Kelebek Ugo. Fiyatı da 1231 tl imiş şu an, daha uygun.
Link: http://kelebek.com.tr/tr/product/9/15/242/ugo-acyat5203
İnternet sitelerinden şu fotoğraflar:

Eklentiler

• 32_5203k.jpg
    32_5203k.jpg
    419,9 KB · Görüntüleme: 517
  • 32_5203-2k.jpg
    32_5203-2k.jpg
    369,7 KB · Görüntüleme: 502
canım yanlış hatırlamıyorsam yatsanda da vardı divan bende düşünüyorum ama ikeanınkini eşim eve kendisi yapıverecek bana....

yatsanda daybed diye arat googledan

Eklentiler

• daybed_yavrulu2014_1 (1).jpg
    daybed_yavrulu2014_1 (1).jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 789
  • daybed_yavrulu2014_3.jpg
    daybed_yavrulu2014_3.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 2.052
  • daybed_yavrulu2014_1 (1).jpg
    daybed_yavrulu2014_1 (1).jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 2.422
Gercekten guzel gorunuyor yatma yeri genis duruyor hemde şık durmus acaba ne kadar bu
bende akşam eşime gösterdim istersen ben yapyam bunu sana alalım dedi açıklama kısmına baktım istedigimiz ebatta ve renkde yapıyorlarmış yanlız fiyat yazmıyor bir fırsatımız olursa önmüzdeki hafta mağazaya gidecez o zaman ben sana yazarım

X